Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Felicja bardzo dobrzezrobilas zmiwniajac lekarza:) ja wpadam w furie jak slysze ze gin mowi do pacjetki spokojnie spokojnie albo bzykajcie sie a bedzie no zesz ku....jak tak mozna? wsciekam sie bo mi tak mowil jeden ponad rok;/ a jak poszlam do innego to odrazu inseminacja bez badan monitoringu...wkoncu trafilam na prawdziwego powiedzial ze moge zajsc w ciaze tylko zebym dala mu troszke czasu zeby poznal co tam umnie sie dzieje
czyli wszystko jest możliwe tylko trzeba trafić na dobrego lekarza któremu sie "chce" leczyc a nie wita nas ze wzrokiem "o ch**j Ci chodzi znowu" -
Ja będę miała za miesiąc. O ile o to Ci chodzi. Bierze się lek clostilbegyt ( ja będę taki brała) i wtedy rośnie pęcherzyk. obserwuje się na monitoringu jak i ile rośnie i ew. zastrzyk na pęknięcie.
Taka jest moja wiedza w skrócie, jak coś źle prosze o korektęGinka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicja wrote:jak widzę jaka jest Wasza wiedza na te tamaty to czuję się głupia... mój lekarz nigdy nie przedstawiał mi rozwiązań ani propozycji , zawsze tylko "spokojnie spokojnie" i jak pisze 100krotka:) : bzykajcie sie a bedzie wam dane ;/
Felicja, im bardziej szukasz dla siebie rozwiązań tym więcej wiesz. WIęcIm większa wiedza tym więcej lat koszmaru niepłodności. Moje koleżanki które zaszły za pierwszym podejściem jak im mówię o pęcherzykach, endometrium i innych rzeczach to patrzą na mnie jak na kosmitkę... na ich szczęście nie potrzebowały zaglębiać się w te sprawy
Więc spokojnie idź do nowego lekarza zapytaj co proponuje
Ginka
-
nick nieaktualny
-
Witaj, Felicja
My tu może dużo wiemy, ale to tylko dlatego, że staramy się już długo i mimo woli człowiek szuka informacji i rozwiązań
Dobrze, ze zmieniłaś lekarza. Ja już testuję czwartego oby ten był ostatni.Marleni lubi tę wiadomość
-
Ginka wrote:Elmalia, Little, ja pod koniec listopada zsaczynam CLo. PO HSG miałam sprobować 3 cykle i jak się nie uda to idę po CLO. ! pełny cykl za mną, ten za tydzień się kończy. ALe ja juz go spisałam na straty i co do następnego też nie mam złudzeń. Licze na to CLO ale boję się, że i to nie pomoże, a wtedy to się już poddaję
Ginka, clo stymuluje owulację czyli wywołuje u kobiet, które nie mają, a u tych, które mają poprawia jej jakość i czasem pomaga wyhodować więcej niż jedno jajeczko.littleladybird lubi tę wiadomość
-
Witaj Felicja, podpisuję się pod słowami little. Nasze doświadczenie jest nabyte podczas długich bezowocnych starań. Wolałabym nie mieć tej wiedzy a mieć dziecko.
Ty rzeczywiście powinnaś zmienić lekarza. Mój też kazał na spokojnie, przez kilka miesięcy go słuchałam i nic z tego nie wyniknęło. zmieniłam na innego i dostałam receptę na clo.
Gdyby bzykanie wystarczało, to miałabym już rodzinę wielodzietną . Niestety nie wszystkim to tak latwo przychodzi. Mam nadzieję, że 100krtoka ma rację i wszystkie się doczekamy, że to kwestia czasu tylko. -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny Trochę mam Was do nadrobienia.
Może na początek odniosę się do wdzięcznego tematu jakim jest śluz Dałyście mi trochę do myślenia, tak się teraz zastanawiam czy i u mnie nie jest wcześniej niż owulacja? Muszę się poobserwować i też zapytam swojej gin (jak nie zapomnę!).
A propos owulacji to dziś to całe mierzenie temperatury popsuło mi humor z rana . Nastawiłam się, że już miałam owulację i powinnam mieć wyższe temperatury, a tu bach, dzisiaj była niższa niż wczoraj. A tak ładnie już rosło To mój 19dc, śluz płodny obserwuję już jakiś tydzień, a temperatury zygzakowate. Chyba w tym miesiącu nici z ciąży. Ech, płodny październik? Acha, jasneeee. Nie dla mnie w każdym razie.
Coraz bardziej przekonuję się do monitoringu. Ale to już w listopadzie.
TP 31.07.2016
-
Marleni wrote:W czwartek czy czwartego listopada?
To trzymam kciukasy Littelku
Hehe, trochę niejasno napisałam. Wybacz. Chodziło mi o to, że właśnie testuję czwartego lekarza A testować (sikać na test) będę w piątek, jeśli @ się nie pojawi.
Dzięki za kciuki
El, nie zamartwiaj się ja myślę, że jutro temp prawdopodobnie będzie wyższa od tej z wczoraj. Czasem temp trochę się "cofa".
Tak mnie jakoś natchnęło ---> https://www.youtube.com/watch?v=xo1VInw-SKc&list=FLX0lxkMPP23fXShEttc4CiA&index=2
This is my fight song...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 18:46
-
100krotka:) wrote:Plateczku ja też mam nadzieję że że mam rację wierze w to i modłę się o to:-)
Mam dziś do oddania męża...chce któras?
A dlaczego chcesz męża oddać? może przygarnę do piątku, dopóki mój nie wróci100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyślij go do mnie, to mu tak nagadam, że w końcu zmądrzeje (doczytałam co nieco na ciężarówkach). Teraz musi o Was dbać i o siebie też, żeby Ciebie i Lenki nie narażał
edit: zgadzam się z El. Wywal go z sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 19:08
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny