X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, teraz Wy z Lenką jesteście najważniejsze i to Wy macie czuć się dobrze. Little dobrze radzi - zrób tak, żebyś się dobrze czuła.

100krotka:) lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może :-) i tak miałam do mamy jechać ale w czwartek bo mam tam u nich wizytę u endo eh muszę się z tym przespać:-)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 13 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przespany problem łatwiej się rozwiązuje ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie :-) jutro zobacze i postanowień co zrobię:-)

A tymczasem grzejemy się na lozeczka i dostalysmy pyszna herbatke od tato- męża:-D chyba co nieco dotarło:-)

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 13 października 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Właśnie :-) jutro zobacze i postanowień co zrobię:-)

A tymczasem grzejemy się na lozeczka i dostalysmy pyszna herbatke od tato- męża:-D chyba co nieco dotarło:-)

No i tak ma być :D

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-D

Ej a co się dzieje z Maleficent i Sarenka?
    Dziewczynki meldujcie się!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po pracy, jakoś się rozkręciłam później i nie byłam już taka ospała.

Cały dzień myślę, że to "już", a tam nic.. ale uwaga, chyba w końcu piersi zaczynają boleć więc @ pewnie mega spóźniona i przesunięta :/

Zaraz wskakuję do kąpieli i poczytać książkę..

• Ginka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 27 dc. Oswajam się z myślą, że zaraz przyjdzie @. No cóż tak to jest.

Miłego dnia dziewczynki!

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka, a może nie? :) któż to wie...

U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.

U Nas szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce, a do pracy idę dopiero na 16-stą :/

• Ginka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ginka, a może nie? :) któż to wie...

U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.

U Nas szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce, a do pracy idę dopiero na 16-stą :/

A ja myślę, że u CIebie może coś z tego będzie! Mojej koleżance wyszedł test po 10 dniach. A miałą 2 wesele i w dwie soboty robiła test i był negatywny więc wypiła sobie. a po drugim weselu 2 kreski. A brzuch ją bolał cały czas jak na okres. WIęc jak czasem jej mówie, że test negatywny to zawsze mi mówi, że to nic nie znaczy

Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ginka za słowa otuchy, ale nie nastawiam się za bardzo, choć w głębi nachodzi mnie myśl, że może jednak ?! kiedy kolejny dzień @ ani śladu.. zobaczymy.
    Kiedyś też mi się ok. tygodnia spóźniła, ale beta wyszła 0,1 a w ten sam dzień @. Mój najdłuższy cykl to 35/36 dni, więc jeszcze mam z 3 dni ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry:-)

Amcia Ty zaraziła męża a mój mnie:-\
    Kaszel katar ból głowy przez całą noc:-\

Pirelka Ginka @ napewno do was nie przyjdzie:-) oby oby:-!

pirelka lubi tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko kuruj się kochana, leż pod kołderką biedulko.

Wracaj do zdrówka :) :* <3

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) przepraszam ,że tak z innym tematem nagle ale przypomniało mi się , że lekarz przepisał mi luteine i tak wyszło ,że tydzień po zakończeniu brania wyszła mi owulacja , nie wiecie może czy luteina ją wywołała ? bo ta luteina miała być na wywołanie okresu a pojawiła się owulacja a miesiączki narazie ani słychu ani widu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj dopiero na 16-stą, zaraz jakiś obiadek będę szykować.

Wysłany: 14 października 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicja wrote:
    hej dziewczyny :) przepraszam ,że tak z innym tematem nagle ale przypomniało mi się , że lekarz przepisał mi luteine i tak wyszło ,że tydzień po zakończeniu brania wyszła mi owulacja , nie wiecie może czy luteina ją wywołała ? bo ta luteina miała być na wywołanie okresu a pojawiła się owulacja a miesiączki narazie ani słychu ani widu...

Chyba bardzo rzadko tak się zdarza. Luteina blokuje owulację. Jaką miałaś dawkę luteiny?

Am, kochana, odpoczywaj <3 <3 <3 Grzejcie się z mężem wzajemnie ;)

Pirelka, Ginka, trzymam za Was kciuki. U mnie się też dzieją cuda nie widy. Temp trochę skoczyła do góry, a @ ani widu ani słychu. Jeśli nie przyjdzie do piątku, zrobię kolejny test.

pirelka, Ginka lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicja wrote:

Luteine bierze się w różnych celach w różnych dniach cyklu. Jest też na wywołanie okresu, jest na podtrzymanie ciąży, na niedomogę ciałka żołtego. Wszystko zależy w których dniach cyklu brałaś, wydaje mi sie, że lekarz chce uregulować Twój cykl

Ginka

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:

Pirelka, Ginka, trzymam za Was kciuki. U mnie się też dzieją cuda nie widy. Temp trochę skoczyła do góry, a @ ani widu ani słychu. Jeśli nie przyjdzie do piątku, zrobię kolejny test.

To trzymam kciuki ;) mnie nawalają jajniki, zwłaszcza jak siadak i trochę krzyż i brzuch tak @ :/

Wysłany: 14 października 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli tylko krzyż i piersi. Żadnych bóli typowo na @, więc sie łudze, ze moze coś jest na rzeczy :P

Marleni, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 14 października 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am kuruj się Kochana <3

Little a kiedy powinnas dostac @? Może serio test zrób.

No luteina raczej blokuje owulacje, dziwne, żeby po niej sie pojawiła. No i raczej się ją w II fazie cyklu stosuje, bo nie wiem jaki jest sens w I. Zapytaj lekarza najlepiej.

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ