Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Właśnie jutro zobacze i postanowień co zrobię
A tymczasem grzejemy się na lozeczka i dostalysmy pyszna herbatke od tato- męża:-D chyba co nieco dotarło:-)
No i tak ma być100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po pracy, jakoś się rozkręciłam później i nie byłam już taka ospała.
Cały dzień myślę, że to "już", a tam nic.. ale uwaga, chyba w końcu piersi zaczynają boleć więc @ pewnie mega spóźniona i przesunięta
Zaraz wskakuję do kąpieli i poczytać książkę.. -
nick nieaktualnyGinka, a może nie? któż to wie...
U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.
U Nas szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce, a do pracy idę dopiero na 16-stą -
pirelka wrote:Ginka, a może nie? któż to wie...
U mnie dopiero zaczynają boleć piersi po bokach, a dzisiaj 5 dzień po terminie. Podbrzusze też od wczoraj wieczora zaczynam czuć jak na @, wrażenie ciągłe, że to już doprowadza mnie do szału.
U Nas szaro, buro i ponuro. Nic się nie chce, a do pracy idę dopiero na 16-stą
A ja myślę, że u CIebie może coś z tego będzie! Mojej koleżance wyszedł test po 10 dniach. A miałą 2 wesele i w dwie soboty robiła test i był negatywny więc wypiła sobie. a po drugim weselu 2 kreski. A brzuch ją bolał cały czas jak na okres. WIęc jak czasem jej mówie, że test negatywny to zawsze mi mówi, że to nic nie znaczy
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyDzięki Ginka za słowa otuchy, ale nie nastawiam się za bardzo, choć w głębi nachodzi mnie myśl, że może jednak ?! kiedy kolejny dzień @ ani śladu.. zobaczymy.
Kiedyś też mi się ok. tygodnia spóźniła, ale beta wyszła 0,1 a w ten sam dzień @. Mój najdłuższy cykl to 35/36 dni, więc jeszcze mam z 3 dni ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 08:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny przepraszam ,że tak z innym tematem nagle ale przypomniało mi się , że lekarz przepisał mi luteine i tak wyszło ,że tydzień po zakończeniu brania wyszła mi owulacja , nie wiecie może czy luteina ją wywołała ? bo ta luteina miała być na wywołanie okresu a pojawiła się owulacja a miesiączki narazie ani słychu ani widu...
-
nick nieaktualny
-
Felicja wrote:hej dziewczyny przepraszam ,że tak z innym tematem nagle ale przypomniało mi się , że lekarz przepisał mi luteine i tak wyszło ,że tydzień po zakończeniu brania wyszła mi owulacja , nie wiecie może czy luteina ją wywołała ? bo ta luteina miała być na wywołanie okresu a pojawiła się owulacja a miesiączki narazie ani słychu ani widu...
Chyba bardzo rzadko tak się zdarza. Luteina blokuje owulację. Jaką miałaś dawkę luteiny?
Am, kochana, odpoczywaj Grzejcie się z mężem wzajemnie
Pirelka, Ginka, trzymam za Was kciuki. U mnie się też dzieją cuda nie widy. Temp trochę skoczyła do góry, a @ ani widu ani słychu. Jeśli nie przyjdzie do piątku, zrobię kolejny test.pirelka, Ginka lubią tę wiadomość
-
Felicja wrote:hej dziewczyny przepraszam ,że tak z innym tematem nagle ale przypomniało mi się , że lekarz przepisał mi luteine i tak wyszło ,że tydzień po zakończeniu brania wyszła mi owulacja , nie wiecie może czy luteina ją wywołała ? bo ta luteina miała być na wywołanie okresu a pojawiła się owulacja a miesiączki narazie ani słychu ani widu...
Luteine bierze się w różnych celach w różnych dniach cyklu. Jest też na wywołanie okresu, jest na podtrzymanie ciąży, na niedomogę ciałka żołtego. Wszystko zależy w których dniach cyklu brałaś, wydaje mi sie, że lekarz chce uregulować Twój cykl
Ginka
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:
Pirelka, Ginka, trzymam za Was kciuki. U mnie się też dzieją cuda nie widy. Temp trochę skoczyła do góry, a @ ani widu ani słychu. Jeśli nie przyjdzie do piątku, zrobię kolejny test.
To trzymam kciuki mnie nawalają jajniki, zwłaszcza jak siadak i trochę krzyż i brzuch tak @ -
Am kuruj się Kochana
Little a kiedy powinnas dostac @? Może serio test zrób.
No luteina raczej blokuje owulacje, dziwne, żeby po niej sie pojawiła. No i raczej się ją w II fazie cyklu stosuje, bo nie wiem jaki jest sens w I. Zapytaj lekarza najlepiej.