Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieeeen doooobry:)
Kochane moje tule was wszystkie pokolei zycze aby ten piatunio byl o niebo lepszy niz ten wczorajszy cz....
Wczoraj kiepski dzien fatalna noc(nie bede juz pisac co sie dzialo) przwda ze gorzej juz byc nie moze???
Wczoraj maz mowil swojej mamie ze bylamw szpitalu i zacza jej opowiadac co mi jest i sie zalamalam smialam plakalam no wszystko razem...skraca mi sie macica.....hmm bez komentarza:)
Mnie tez pobolewa gardlo;/ polecam proszeczki isla porzeczkowe
Eh moje motto na dzis
BEDZIE DOBRZE BEDZIE DOBRZE BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!
Amelia San, Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:Dzieeeen doooobry:)
Kochane moje tule was wszystkie pokolei zycze aby ten piatunio byl o niebo lepszy niz ten wczorajszy cz....
Wczoraj kiepski dzien fatalna noc(nie bede juz pisac co sie dzialo) przwda ze gorzej juz byc nie moze???
Wczoraj maz mowil swojej mamie ze bylamw szpitalu i zacza jej opowiadac co mi jest i sie zalamalam smialam plakalam no wszystko razem...skraca mi sie macica.....hmm bez komentarza:)
Mnie tez pobolewa gardlo;/ polecam proszeczki isla porzeczkowe
Eh moje motto na dzis
BEDZIE DOBRZE BEDZIE DOBRZE BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!
Faceci właśnie tak Nas słuchają
MUSI BYĆ DOBRZE i BĘDZIE
100krotka:) lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyTo moj maz tak powiedzial swojej mamaie a ona nie wiedziala o co chodzi...
Ginka ja tez mialam takie serduszka 35
dam znac dam jak tylko wroce:)
Marleni martwia moze i tak szkoda ze tego nie okazuja...wczoraj jak poszlam do niej na chwilke slowem sie nie zapytala co i jak;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Wybacz mężowi nie musi znać nomenklatury na śmiech trzeba brać
sens oddał bo w zdaniu macica była, była więc luz
A co do martwienia , teściowa to nie rodzina (żart) więc ważne żeby mąż, mama i oczywiście żebyśmy my się o Ciebie zamartwiały, i troszczyły.
Więc my jako naczelne zamartwiaczki nadrobimy za wszystkich wokół
Pewnie ze sie z tego smialam i ze smiechu plakalam:)
Hehe zart hmmm:) maz sie martwi a owszem (wyjscia nie ma ze tak powiem) mama jeszcze nic nie wie bo jest na urlopie(wyjezdzie) i nie chcialam jej martwic dzis jak juz bede konkretnie wiedziala co i jak to do niej zadzwonie.
Moje zamartwiaczki co ja bym bez was zrobilaAmelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAm a co masz dobrego na obiadek?
Ja licze ze mnie maz zabierze na obiad:)
Ksosia w sobote juz taka nie bedziesz :)adrenalinka zrobi swoje
Ja juz sie wykapalam...trwalo to dlugo i nigdy nie bylam tak ostrozna jak dzis...za dwie godzinki gora dwie i pol bedziejuz mezus...
-
Ksosia wrote:Dzien dobry Kruszyny!
Na 24 h przed slubem jestem ospala jak niedzwiedz zima!
W piorawiny albo przyjdzie @ albo dwie krechy.
Marleni piekna tempka.
Milego dnia dziołchy:)
No to teraz oficjalne życzenia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dwóch kresek w pakiecie poprawinowym szczęścia!
Dziewczyny, znikam na weekend proszę mnie nie szukać będę się cieszyć moją chrześnicą wracam w poniedziałek. A tymczasem Wy dbajcie o siebie i proszę pielęgnować w sobie pozytywne myśli i dobry humor
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 14:45
-
nick nieaktualnyDziewczyny nadrobię Was jak wróce do domu bo dopiero wyszłam z pracy i jade do galerii po małe zakupy. W pracy kolejny raz miałam tak ze kręciło mi się w głowie ale strasznie boję się wierzyć że to może być to podbrzusze,jajniki tak mnie bola jak nigdy nawet ppdczas owulacji jeszcze.
Płatek szkarłatny lubi tę wiadomość