X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Ja też nie zazdroszczę. Wszystkim tym koleżankom życzę jak najlepiej. Tylko własnie zawsze ten żal, że ja nie mogę być taka szczęśliwa. I zupełnie bez sensu ale mimo woli pytanie: dlaczego?????????????????

Płatku tak dobrze, Cię rozumiem :(

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny dziewczyny. Jak zwykle mam sporo do nadrobienia :)
    Ja to mam pecha! Jak znajduje czas by Was nadrobić i odpisać, to potem do następnego dnia praktycznie cisza na forum. A potem znowu mnie nie ma i tak w kółko...jakoś się nie mogę wtrafic w dyskusje :(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też co chwila się dowiaduję o ciazach wokół mnie i nie mam do tego siły. Po prostu się robi przykro...A jak jeszcze rowoesniczki zachodza w druga ciąże to już w ogóle! Oczywiście zawsze podkreślam i będę podkreślać, że cieszę się, że mają takie szczęście, ale smuce, że ja jego nie mam. Co ze mną nie tak?:(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100kroto, cieszę się, że i u Ciebie i u Lenki wszystko dobrze. Martwiłam się. Dbaj o siebie Kochana. Wypoczywaj.

100krotka:) lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochana:-)

Cały dzień leże a te surcze i tak odczowam co jakiś czas:-(
    Tak bardzo się boje.z tego wszystkiego jeszcze przeplatał się nerwobol w klatce piersiowej:-( no zesz ku....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka nic się nie stresuj, jak wszystko to na raz się dzieje.

Dzisiaj to też nie jest mój dzień :/

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam z kiepskim nastrojem :( nawet nie wiem z jakiej przyczyny mnie tak dziś dopadło. Jestem z Wami <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie dziś dzien doła... Przytulam mocno Was wszystkie <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za kilka godzin dzień doła się kończy. Jutro obowiązkowo się odprężamy, odstresowujemy o cieszymy się weekendem ok?

littleladybird lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam mecz. Fanką piłki nożnej nie jestem, ale mecze reprezentacji czasami oglądam.
    Trochę mnie stresuje to kibicowanie :p

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia ja też jak oglądam to reprezentację :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    za kilka godzin dzień doła się kończy. Jutro obowiązkowo się odprężamy, odstresowujemy o cieszymy się weekendem ok?
    U mnie wszystko zależy od samopoczucia i @. Pozatym ja cały weekend pracuję,dopiero poniedziałek mam wolny :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am i jutro jedziesz ogladac? Nerwobol jeszcze nie poszedl i pewnie zostanie kilka dni...staram sie nie stresowac ale to nie takie latwe;/

Ja chce juz jutro 18...

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, ale sobie zdarłam gardło w ostatniej sekundzie meczu :D

100krotka, wytrzymasz do jutra :) Grunt to spokój.

Am, widocznie tak miało być. Może to mieszkanko, które Mąż załatwił będzie tym Waszym?:)

Pirelka, współczuję pracy w weekend :( Zawsze tak masz, czy to wyjątkowo tak?

U mnie Mąż coś zapowiada pracę w weekend więc mimo iż ja będę mieć wolne to i tak nie będę miała z kim tego wolnego spędzić :/ Zresztą i teraz siedzę sama, bo jeszcze nie wrócił z pracy :( gdyby nie to, że poszłam oglądać mecz do domu rodzinnego, to chyba bym podzielała z Wami dzień doła.
    Na szczęście nie jest tak źle. Ale i tak ostatnio miałam swój dzień doła. Jakieś nerwy mnie dopadły.

Zresztą nie wpływa na mnie pozytywnie siedzenie samej w domu. Wymyślam sobie wtedy same problemy i niczego mi się nie chce robić. Mimo iż mam czas. A jak Mąż jest w domu to zawsze mam więcej energii nawet na zmycie głupich naczyń.
    Teraz siedzę sobie i patrzę na naczynia, które powinnam umyć i biję się z myślami czy się za nie zabrać, czy olać.
    Niestety nie miałam na nie dziś czasu, a teraz godzina nie sprzyja. Lenistwo mnie dopadło!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 23:22

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nowym dniem !

Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. nigdy przed @ tak nie miałam.
    Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
    Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzusze :/

elmalia, pracuję w sklepie więc 7 dni w tygodniu mamy czynne, wypadają mi średnio dwa weekendy lub 1,5 w miesiącu..Mój Mąż za to ma weekendy wolne zawsze bo pracuje tylko od pon-pt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:34

Wysłany: 9 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) dzisiaj zgodnie z zapowiedziami ma być lepszy dzień. 100krotko nie daj się nerwom, trzymam kciuki za wizytę.
    Am, też bym się wkurzyła <3

Badałam wczoraj progesteron i wyszedł tylko 11,72 ng/ml, pocieszam się, że to była najniższa wartość w tym dniu (prog wydzielany jest pulsacyjnie) ;)
    Miłego dnia <3

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za Little :)

@ się rozkręca, dziś spadek temeratury, jakies plamienia - zaczynam 23 cykl. No lae to ten mój najpłodniejszy miesiąc, więc :) No i mój czas na zachodzenie w ciążę się zaczyna, bo we wszystkie 4 zaszłam od października do marca :) No :) Także kciuki trzymac, stokrotka fluidki przesyłaj, te co w ciązy a jeszze o tym nie wiedzą tez o fluidki prosze ;)

Miłego dnia Wam życzę :)

Wysłany: 9 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pocieszenie :D

Ewelinka, tulę i życzę by ten okres był dla Ciebie mega płodny ;)

Am, wybór mieszkania to poważna decyzja, rozumiem więc że chcesz oglądać każde wspólnie z mężem. Pamiętaj, że może się okazać, że akurat to mieszkanie nie jest warte Waszej uwagi ;)

Marleni, spokojnie to dopiero 9dpo. Może to "mityczny" spadek na zagnieżdżenie? :P

Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z Wami :)

Amelciu Twoje mieszkanko gdzieś na Ciebie czeka :)

Marleni, męzu pewnie żałuje że wybuchł i wyładował się na piesku

Little, widzę, że bierzesz Dupaka :) więc uzupełnisz ew niedoboru progeseronu :) Więc się nie martw kochana

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

Ginka

Wysłany: 9 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka, nie martwię się ;) tylko zaczynam się nakręcać. Nawet zmierzyłam dziś temperaturę :P

Marleni lubi tę wiadomość

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ