X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Ja też nie zazdroszczę. Wszystkim tym koleżankom życzę jak najlepiej. Tylko własnie zawsze ten żal, że ja nie mogę być taka szczęśliwa. I zupełnie bez sensu ale mimo woli pytanie: dlaczego?????????????????

Płatku tak dobrze, Cię rozumiem :(

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och dziewczyny dziewczyny. Jak zwykle mam sporo do nadrobienia :)
    Ja to mam pecha! Jak znajduje czas by Was nadrobić i odpisać, to potem do następnego dnia praktycznie cisza na forum. A potem znowu mnie nie ma i tak w kółko...jakoś się nie mogę wtrafic w dyskusje :(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też co chwila się dowiaduję o ciazach wokół mnie i nie mam do tego siły. Po prostu się robi przykro...A jak jeszcze rowoesniczki zachodza w druga ciąże to już w ogóle! Oczywiście zawsze podkreślam i będę podkreślać, że cieszę się, że mają takie szczęście, ale smuce, że ja jego nie mam. Co ze mną nie tak?:(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100kroto, cieszę się, że i u Ciebie i u Lenki wszystko dobrze. Martwiłam się. Dbaj o siebie Kochana. Wypoczywaj.

100krotka:) lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochana:-)

Cały dzień leże a te surcze i tak odczowam co jakiś czas:-(
    Tak bardzo się boje.z tego wszystkiego jeszcze przeplatał się nerwobol w klatce piersiowej:-( no zesz ku....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka nic się nie stresuj, jak wszystko to na raz się dzieje.

Dzisiaj to też nie jest mój dzień :/

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dołączam z kiepskim nastrojem :( nawet nie wiem z jakiej przyczyny mnie tak dziś dopadło. Jestem z Wami <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie dziś dzien doła... Przytulam mocno Was wszystkie <3

• Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za kilka godzin dzień doła się kończy. Jutro obowiązkowo się odprężamy, odstresowujemy o cieszymy się weekendem ok?

littleladybird lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja oglądam mecz. Fanką piłki nożnej nie jestem, ale mecze reprezentacji czasami oglądam.
    Trochę mnie stresuje to kibicowanie :p

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia ja też jak oglądam to reprezentację :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    za kilka godzin dzień doła się kończy. Jutro obowiązkowo się odprężamy, odstresowujemy o cieszymy się weekendem ok?
    U mnie wszystko zależy od samopoczucia i @. Pozatym ja cały weekend pracuję,dopiero poniedziałek mam wolny :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am i jutro jedziesz ogladac? Nerwobol jeszcze nie poszedl i pewnie zostanie kilka dni...staram sie nie stresowac ale to nie takie latwe;/

Ja chce juz jutro 18...

• elmalia Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, ale sobie zdarłam gardło w ostatniej sekundzie meczu :D

100krotka, wytrzymasz do jutra :) Grunt to spokój.

Am, widocznie tak miało być. Może to mieszkanko, które Mąż załatwił będzie tym Waszym?:)

Pirelka, współczuję pracy w weekend :( Zawsze tak masz, czy to wyjątkowo tak?

U mnie Mąż coś zapowiada pracę w weekend więc mimo iż ja będę mieć wolne to i tak nie będę miała z kim tego wolnego spędzić :/ Zresztą i teraz siedzę sama, bo jeszcze nie wrócił z pracy :( gdyby nie to, że poszłam oglądać mecz do domu rodzinnego, to chyba bym podzielała z Wami dzień doła.
    Na szczęście nie jest tak źle. Ale i tak ostatnio miałam swój dzień doła. Jakieś nerwy mnie dopadły.

Zresztą nie wpływa na mnie pozytywnie siedzenie samej w domu. Wymyślam sobie wtedy same problemy i niczego mi się nie chce robić. Mimo iż mam czas. A jak Mąż jest w domu to zawsze mam więcej energii nawet na zmycie głupich naczyń.
    Teraz siedzę sobie i patrzę na naczynia, które powinnam umyć i biję się z myślami czy się za nie zabrać, czy olać.
    Niestety nie miałam na nie dziś czasu, a teraz godzina nie sprzyja. Lenistwo mnie dopadło!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 23:22

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z nowym dniem !

Boli mnie podbrzusze, kłują jajniki, uwiera, napiera i mam taki ucisk. nigdy przed @ tak nie miałam.
    Ból gardła prawie minął, pozostało lekkie pieczenie, uszy i lekki katar.
    Z rana miałam biegunkę i po niej to dopiero zaczął mnie boleć brzuch i podbrzusze :/

elmalia, pracuję w sklepie więc 7 dni w tygodniu mamy czynne, wypadają mi średnio dwa weekendy lub 1,5 w miesiącu..Mój Mąż za to ma weekendy wolne zawsze bo pracuje tylko od pon-pt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:34

Wysłany: 9 października 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) dzisiaj zgodnie z zapowiedziami ma być lepszy dzień. 100krotko nie daj się nerwom, trzymam kciuki za wizytę.
    Am, też bym się wkurzyła <3

Badałam wczoraj progesteron i wyszedł tylko 11,72 ng/ml, pocieszam się, że to była najniższa wartość w tym dniu (prog wydzielany jest pulsacyjnie) ;)
    Miłego dnia <3

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za Little :)

@ się rozkręca, dziś spadek temeratury, jakies plamienia - zaczynam 23 cykl. No lae to ten mój najpłodniejszy miesiąc, więc :) No i mój czas na zachodzenie w ciążę się zaczyna, bo we wszystkie 4 zaszłam od października do marca :) No :) Także kciuki trzymac, stokrotka fluidki przesyłaj, te co w ciązy a jeszze o tym nie wiedzą tez o fluidki prosze ;)

Miłego dnia Wam życzę :)

Wysłany: 9 października 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za pocieszenie :D

Ewelinka, tulę i życzę by ten okres był dla Ciebie mega płodny ;)

Am, wybór mieszkania to poważna decyzja, rozumiem więc że chcesz oglądać każde wspólnie z mężem. Pamiętaj, że może się okazać, że akurat to mieszkanie nie jest warte Waszej uwagi ;)

Marleni, spokojnie to dopiero 9dpo. Może to "mityczny" spadek na zagnieżdżenie? :P

Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 9 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem z Wami :)

Amelciu Twoje mieszkanko gdzieś na Ciebie czeka :)

Marleni, męzu pewnie żałuje że wybuchł i wyładował się na piesku

Little, widzę, że bierzesz Dupaka :) więc uzupełnisz ew niedoboru progeseronu :) Więc się nie martw kochana

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

Ginka

Wysłany: 9 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka, nie martwię się ;) tylko zaczynam się nakręcać. Nawet zmierzyłam dziś temperaturę :P

Marleni lubi tę wiadomość

‹‹ 303 304 305 306 307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ