X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, ja mam tak, że czasem mnie bola a czasem nie, więc może z tym być różnie. Nie można się za bardzo nastawiać ale przecież nadzieja zawsze jest, więc może to być ciąża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucie wróciło jadę na IP:'(

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Trzymaj się 100krotko!

• elmalia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko będzie dobrze! Trzymaj się.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, trzymaj się. My tutaj całą grupą Was wspieramy, modlimy się i trzymamy kciuki, by wszystko było ok. Musi być dobrze :* <3

Marleni lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że to nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak już będziesz mogła :*

• Ginka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko czekamy na wiesci. Buziaczki.

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic

Kochane dziekuje za wsparcie:-* <3

Ginka, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Jesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic

Kochane dziekuje za wsparcie:-* <3

DObrz, że pojechałaś kochana Stokrotko Nasza :* <3

Umów się jak najszybciej, i dużo odpoczywaj, żadnego dźwigania ziemniaków, długich spacerów, tylko leniuchowanie :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko czekałam na wieści od Ciebie, dobrze że wszystko ok. Czym prędzej pędź do lekarza, jak są kolejki to powiedz, że to ważne bo jesteś w ciąży i coś tam się dzieje. Pokoloryzuj to Cię wrzucą wcześniej :D a tymczasem odpoczywaj :*

Ja szykuję się do pracy, gardło boli..ale w sumie nic poza tym na szczęście.

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) przed chwilą wstalam...:-D

Dzieki Kochane zaraz dzwonie do lekarza tylko muszę głos odzyskać...poranna chrypka:-\
    Tamten lekarz coś mówił o obserwacji ale w końcu puścił mnie do domu...z tego wszystkiego pupa mnie boli:-\ bo dosatalam jakiś zastrzyk...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pracy, walczę jednak od wczoraj z bolącym gardłem i czekam na @ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkurczowy ale co to było dokladnie.... Zastrzelony mnie a nie wiem:-\ ten lekarz tak seplenil że ledwo co do rozumiała dosatalam kartę informacyjna a weź to rozczytaj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej karcie mam napisane dł 2cm. Staram się nie denerwowac zoacze co mi mojmgin powie

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzwoniła jutro na 18 mam się stawić u niego. Powiedział że mnie obejrzysz uff...nie kazał mi naradzie kupować luteiny tylko w razie co nospe brać no mam odpoczywać narazie

Marleni, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni Twoja wiedzą doświadczenie i wogole Ty cała jest\ jesteś niezastapona:-) dziekuje za wszelkie rady są bezcenne:-)
    Oczywiście wszystkie wasze rady są bezcenne i trzeba ich słuchać:-)

Marleni, Amelia San, ewelinka2210, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spooje dziewczynki spokojnie...pomimo że to Ameliowy wątek ale ją na przemoc nie zezwala!!!!

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni hehe mi też się zmienia kolor oczu:-) wszyscy do około się że mnie śmieją:-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Jako patronka wątku, zakazuje @ przychodzenia do Ciebie :P
    Dzięki , ale teraz już w to nie wierzę przy tym gardle. Czuję że nadejdzie choć zero objawów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam:-) raz zielone raz niebieskie:-) a jeszcze innym razem zielono niebieskie:-)

Pirelka oby Twoje przeczucie się mylili:-)

Nooo ja tu będę porządku pilnować:-D :-D

Amelia San, pirelka lubią tę wiadomość

‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ