X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka, ja mam tak, że czasem mnie bola a czasem nie, więc może z tym być różnie. Nie można się za bardzo nastawiać ale przecież nadzieja zawsze jest, więc może to być ciąża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kucie wróciło jadę na IP:'(

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Trzymaj się 100krotko!

• elmalia Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko będzie dobrze! Trzymaj się.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, trzymaj się. My tutaj całą grupą Was wspieramy, modlimy się i trzymamy kciuki, by wszystko było ok. Musi być dobrze :* <3

Marleni lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że to nic złego się nie dzieje. Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jak już będziesz mogła :*

• Ginka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko czekamy na wiesci. Buziaczki.

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic

Kochane dziekuje za wsparcie:-* <3

Ginka, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Jesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic

Kochane dziekuje za wsparcie:-* <3

DObrz, że pojechałaś kochana Stokrotko Nasza :* <3

Umów się jak najszybciej, i dużo odpoczywaj, żadnego dźwigania ziemniaków, długich spacerów, tylko leniuchowanie :)

100krotka:) lubi tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko czekałam na wieści od Ciebie, dobrze że wszystko ok. Czym prędzej pędź do lekarza, jak są kolejki to powiedz, że to ważne bo jesteś w ciąży i coś tam się dzieje. Pokoloryzuj to Cię wrzucą wcześniej :D a tymczasem odpoczywaj :*

Ja szykuję się do pracy, gardło boli..ale w sumie nic poza tym na szczęście.

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) przed chwilą wstalam...:-D

Dzieki Kochane zaraz dzwonie do lekarza tylko muszę głos odzyskać...poranna chrypka:-\
    Tamten lekarz coś mówił o obserwacji ale w końcu puścił mnie do domu...z tego wszystkiego pupa mnie boli:-\ bo dosatalam jakiś zastrzyk...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w pracy, walczę jednak od wczoraj z bolącym gardłem i czekam na @ :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkurczowy ale co to było dokladnie.... Zastrzelony mnie a nie wiem:-\ ten lekarz tak seplenil że ledwo co do rozumiała dosatalam kartę informacyjna a weź to rozczytaj...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej karcie mam napisane dł 2cm. Staram się nie denerwowac zoacze co mi mojmgin powie

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dzwoniła jutro na 18 mam się stawić u niego. Powiedział że mnie obejrzysz uff...nie kazał mi naradzie kupować luteiny tylko w razie co nospe brać no mam odpoczywać narazie

Marleni, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni Twoja wiedzą doświadczenie i wogole Ty cała jest\ jesteś niezastapona:-) dziekuje za wszelkie rady są bezcenne:-)
    Oczywiście wszystkie wasze rady są bezcenne i trzeba ich słuchać:-)

Marleni, Amelia San, ewelinka2210, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spooje dziewczynki spokojnie...pomimo że to Ameliowy wątek ale ją na przemoc nie zezwala!!!!

Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni hehe mi też się zmienia kolor oczu:-) wszyscy do około się że mnie śmieją:-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Jako patronka wątku, zakazuje @ przychodzenia do Ciebie :P
    Dzięki , ale teraz już w to nie wierzę przy tym gardle. Czuję że nadejdzie choć zero objawów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam:-) raz zielone raz niebieskie:-) a jeszcze innym razem zielono niebieskie:-)

Pirelka oby Twoje przeczucie się mylili:-)

Nooo ja tu będę porządku pilnować:-D :-D

Amelia San, pirelka lubią tę wiadomość

‹‹ 301 302 303 304 305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ