Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic
Kochane dziekuje za wsparcie:-*
Ginka, Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
100krotka:) wrote:Jesteśmy już w domku Lenka ma sie dobrze:-) nastraszyla nas ale jak usłyszała serduszko to aż mi łzy pociekly...trafiła na bardzo dziwnego lekarza tak seplenil że mało co zrozumiała:-( wiem tyle że szyjka jest zamknięta i ma 1.5 cm mam się jak najszybciej zgłosić do mojego lekarza jutro dzwonie żeby się umowic
Kochane dziekuje za wsparcie:-*
DObrz, że pojechałaś kochana Stokrotko Nasza :*
Umów się jak najszybciej, i dużo odpoczywaj, żadnego dźwigania ziemniaków, długich spacerów, tylko leniuchowanie
100krotka:) lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny100krotko czekałam na wieści od Ciebie, dobrze że wszystko ok. Czym prędzej pędź do lekarza, jak są kolejki to powiedz, że to ważne bo jesteś w ciąży i coś tam się dzieje. Pokoloryzuj to Cię wrzucą wcześniej a tymczasem odpoczywaj :*
Ja szykuję się do pracy, gardło boli..ale w sumie nic poza tym na szczęście.100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry:-) przed chwilą wstalam...
Dzieki Kochane zaraz dzwonie do lekarza tylko muszę głos odzyskać...poranna chrypka:-\
Tamten lekarz coś mówił o obserwacji ale w końcu puścił mnie do domu...z tego wszystkiego pupa mnie boli:-\ bo dosatalam jakiś zastrzyk... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni Twoja wiedzą doświadczenie i wogole Ty cała jest\ jesteś niezastapona:-) dziekuje za wszelkie rady są bezcenne:-)
Oczywiście wszystkie wasze rady są bezcenne i trzeba ich słuchaćMarleni, Amelia San, ewelinka2210, Ginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny