Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, badał nasienie i jest ponoć w porządku. Od następnego cyklu chcę wystartować z CLO
W tym cyklu mieliśmy marne szanse na sukces, bo współżycie było 3 lub 4 dni przed owulką. A wiecie może jak długo po owulacji widoczny jest płyn w zatoce douglasa? Bo na usg, które miałam w szpitalu nie było widać płynu. Byłam w tedy 1 lub 2 dni po owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:19
-
nick nieaktualnyWitam się z rana
U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie...
Amelia super z tym mieszkaniem Gratuluję. -
pirelka wrote:Witam się z rana
U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie...
Amelia super z tym mieszkaniem Gratuluję.
Pirelciu! a może... może jednak to jest to?Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni u mnie to koszt 59 zł, a nawet drożej.. aż się kiedyś przeraziłam, że kobieta powiedziała mi kwotę około 100 zł, ale że trafiłam na rabat zapłaciłam 48 zł, wtedy musiałam zrobić.
Mam kupiony pakiet w klinice i na skierowanie mam za darmo wszystko, tylko terminów nie ma wolnych na najbliższy czas, może coś się zwolni.. ale generalnie tyle razy się zawiodłam, że za bardzo się boję kolejnego rozczarowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:59
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ja właśnie zażywam kąpiel w pianie a potem idę z mężem do wyra
-
nick nieaktualnyPaulina48 wrote:Dzięki dziewczyny za porady. Nie wspomniałam o tym, że w międzyczasie byłam u lekarza (luty'15.) - babeczka mnie przebadała, sprawdziła wyniki no i niby wszystko jest w porządku. Kazała się wyluzować i dać sobie trochę czasu.
Umówiłam się do jednak do innego specjalisty. Nie chcąc tracić czasu wezmę też ze sobą męża.Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Witam się z rana
Amelia super z tym mieszkaniem Gratuluję.Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej:-)
Amciu cieszę się bardzo razem z Tobą
Pirelka strasznie drogo ja placilam 35zl
Prima czasem tak bywa że nie ma się siły...
Ginka Kochana czasem trzeba wyrzucić co na sercu ciąży dobrze że mąż Cię wspiera i pociesza:-)
Coś jeszcze miałam napisać ale nie pamiętam co:-\ ciąża padła mi na głowę
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem ile u mnie ale wiecie co, te ceny są straszne, to jest takie żerowanie na czyimś nieszczęściuy i wykorzystywaniu sytuacji. Jak byłam nad morzem i miałam zrobić Progesteron, u mnie w mieście 17 zł, a tam w zwykłej przychodni 49 zł... przeginkaGinka
-
nick nieaktualnyKochane pociesze was że jak już się ma pod sercem to dziecię to też zdzieraja i to porządnie:-\ co 3tyg wizyta 150zl do( chyba że ktoś chodzi na fundusz) tego badania naj miej zapłaciła 20pare najwięcej 300 w moim przypadku jeszcze endo wizyta plus badania 100 jest to ilustrujące ale czego się nie robi bobo...
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:u mnie koszt waha się w granicach 20 zł - tez mam pakiet, zdzierstwo u Ciebie - aż włos się jeży
a masz regularne cykle tak ogólnie?
U mnie w sumie bez zmian, choć miałam wrażenie dzisiaj, że znowu mam lekkie zawroty głowy i jakoś "obco" się poczułam w pracy na moment. Piersi bolą, podbrzusze czuję. Wariują mi jelita bo pojadłam różne rzeczy w pracy i teraz mnie mdli..więc nie wiążę tego z ciążą. Ale na innym temacie wyczytałam, że nietypowym objawem jaki dziewczyna miała były wypieki, a ja tak miałam kilka razy już, jakbym była chora tak było mi ciepło w policzki..
Może w weekend zrobię ten test, na wizytę udało mi się wpisać na czwartek 22.10 może coś się zwolni jeszcze to wtedy wskoczę wcześniej i wydębię skierowanie na betę chyba, że @ przyjdzie.