X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, badał nasienie i jest ponoć w porządku. Od następnego cyklu chcę wystartować z CLO :)
    W tym cyklu mieliśmy marne szanse na sukces, bo współżycie było 3 lub 4 dni przed owulką. A wiecie może jak długo po owulacji widoczny jest płyn w zatoce douglasa? Bo na usg, które miałam w szpitalu nie było widać płynu. Byłam w tedy 1 lub 2 dni po owu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:19

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, ja gdzieś czytałam ostatnio, że płyn w zatoce może się pojawić po wizycie na basenie :D i jest złą oznaką pod warunkiem, że jest go dużo i jest dziwnej konsystencji ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
    Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie...

Amelia super z tym mieszkaniem ;) Gratuluję.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    U mnie wciąż bez zmian, piersi napuchnięte, ciężkie i bolące. @ nadal brak, jestem po terminie dzisiaj siódmy dzień, ale jakoś mam wrażenie, że wszystko się przesunęło i przyjdzie dużo spóźniona. Wciąż mam wilgotno i czuję jakby to było już.. ale na razie cisza.
    Nie wiem czy odważę się zatestować w weekend po raz kolejny, bo do ginekologa nie zwolnił się żaden termin na razie...

Pirelciu! a może... może jednak to jest to?

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka od nie wiem, nie wiem... boję się, że nie.. ale czekam najcierpliwiej jak umiem, tylko ten czas tak się wlecze :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni u mnie to koszt 59 zł, a nawet drożej.. aż się kiedyś przeraziłam, że kobieta powiedziała mi kwotę około 100 zł, ale że trafiłam na rabat zapłaciłam 48 zł, wtedy musiałam zrobić.
    Mam kupiony pakiet w klinice i na skierowanie mam za darmo wszystko, tylko terminów nie ma wolnych na najbliższy czas, może coś się zwolni.. ale generalnie tyle razy się zawiodłam, że za bardzo się boję kolejnego rozczarowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 09:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ja właśnie zażywam kąpiel w pianie a potem idę z mężem do wyra :-)
    Eh... Niestety nie jesteśmy z mężem maszynami i wczoraj padliśmy jak nieżywi do łóżka spać. Staranek więc nie było, ale jak nie w tym cyklu to może w kolejnym, albo jeszcze następnym :) Kiedyś się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina48 wrote:
    Dzięki dziewczyny za porady. Nie wspomniałam o tym, że w międzyczasie byłam u lekarza (luty'15.) - babeczka mnie przebadała, sprawdziła wyniki no i niby wszystko jest w porządku. Kazała się wyluzować i dać sobie trochę czasu.
    Umówiłam się do jednak do innego specjalisty. Nie chcąc tracić czasu wezmę też ze sobą męża.
    To dobry pomysł! Ja na wszystkich wizytach jestem z mężem :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:

Zrób Beta HCG

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    u mnie koszt waha się w granicach 20 zł - tez mam pakiet, zdzierstwo u Ciebie - aż włos się jeży :/
    a masz regularne cykle tak ogólnie?
    U mnie kosz 42 zł ale pewność 100%

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej:-)

Amciu cieszę się bardzo razem z Tobą:-)

Pirelka strasznie drogo ja placilam 35zl

Prima czasem tak bywa że nie ma się siły...

Ginka Kochana czasem trzeba wyrzucić co na sercu ciąży dobrze że mąż Cię wspiera i pociesza:-)

Coś jeszcze miałam napisać ale nie pamiętam co:-\ ciąża padła mi na głowę:-\

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa

Littelku ale Ci maz niespodziankę zrobił:-) fajnie:-)

PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem ile u mnie ale wiecie co, te ceny są straszne, to jest takie żerowanie na czyimś nieszczęściuy i wykorzystywaniu sytuacji. Jak byłam nad morzem i miałam zrobić Progesteron, u mnie w mieście 17 zł, a tam w zwykłej przychodni 49 zł... przeginka

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pociesze was że jak już się ma pod sercem to dziecię to też zdzieraja i to porządnie:-\ co 3tyg wizyta 150zl do( chyba że ktoś chodzi na fundusz) tego badania naj miej zapłaciła 20pare najwięcej 300 w moim przypadku jeszcze endo wizyta plus badania 100 jest to ilustrujące ale czego się nie robi bobo...

PrimaSort lubi tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, zrób Betę! Chyba, ze masz nerwy ze stali :) albo sikanca jutro rano? Moze już wyjdzie?

PrimaSort lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wygrała 20 zł :-D

Amelia San, PrimaSort, elmalia, littleladybird lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki! :)

PrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam sobie zdrapke za 5:-D he chyba muszę w lotka zagrać :-)

PrimaSort, elmalia, Ginka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę muszę:-) ale się wkurzylam chciałam zamówić sobie płaszcz na allegro ale na moim tablecie nie mogę grrr wyrzucenie go!!!ją chce laptopa!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    u mnie koszt waha się w granicach 20 zł - tez mam pakiet, zdzierstwo u Ciebie - aż włos się jeży :/
    a masz regularne cykle tak ogólnie?
    Tak cykle regularne ;) raz mi się spóźniła ok. tygodnia, ale to nie była ciąża.

U mnie w sumie bez zmian, choć miałam wrażenie dzisiaj, że znowu mam lekkie zawroty głowy i jakoś "obco" się poczułam w pracy na moment. Piersi bolą, podbrzusze czuję. Wariują mi jelita bo pojadłam różne rzeczy w pracy i teraz mnie mdli..więc nie wiążę tego z ciążą. Ale na innym temacie wyczytałam, że nietypowym objawem jaki dziewczyna miała były wypieki, a ja tak miałam kilka razy już, jakbym była chora tak było mi ciepło w policzki..
    Może w weekend zrobię ten test, na wizytę udało mi się wpisać na czwartek 22.10 może coś się zwolni jeszcze to wtedy wskoczę wcześniej i wydębię skierowanie na betę :P chyba, że @ przyjdzie.

‹‹ 317 318 319 320 321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ