Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak dziewczyny u mnie beta koszmarnie droga, dlatego jej nie robię na własny koszt. Od tego są lekarze, skierowania i po to mam pakiet, by nie dopłacać. Zresztą nie jestem przy kasie teraz w tym mies.by wydawać 50 zł na badanie..
wolę poczekać na wizytę, zwłaszcza jak testy negatywne.
Ginka no to właśnie ja mieszkam nad morzem i tu takie ceny z kosmosu, dlatego bazuję na pakiecie i skierowaniach. I tak się cieszę, że na NFZ nie muszę się bujać.
Amelia dziękuję za te słowa :*
100krotka gratuluję wygranej też czasem kupuję zdrapki
Ja padnięta już, od 12-stej byłam w pracy jutro to samo aż do nocy i na parapetówkę jedziemy od razu po..nie wiem jak dam radę
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Jejku pirelka ja tez już się nie mogę doczekać tej twojej bety . Te twoje wszystkie objawy rzeczywiście mogą coś sugerować...wiem, niewolno się nakręcać. A ja codziennie wchodzę i sprawdzam czy oby @ do ciebie nie przyszła.
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrasznie miłe z Twojej strony, ale też wolę się nie nakręcać. Przygotowałam test na rano : P już widzę tę I kreskę po takim czasie naprawdę boję się w to wierzyć bo przecież tyle rzy byłam pewna.
i terax coś odczuwam takie ni to cierpnięcie ni to prądy w pochwie na ściankach. Dobra już nie wariuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry:-) zyczymy miłej soboty;-)
My już od godziny nie spimy, zjadlysmy sjadanko i teraz pijemy herbatki:-) czekam na siostrę i jedziemy oglądać suknię ślubne:-D a później po nowego laptopa:-)
Pirelka jak tam? Kciuki nadal trzymam:-)Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się weekendowo, zepsułam sobie weekend na samym wstępie.
Kciuki nic nie pomogły, nadzieja była niepotrzebna, mogłam się wstrzymać z testem.
Test negatywny, nie wiem już o co chodzi z tą @. Nigdy się nie spóźnia, raz do roku się spóźni i to nawet nie jest ciąża dobija mnie..
Jeszcze mnie ta lędźwie i plecy bolą Brzuch @ nad ranem bolał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 09:41
-
nick nieaktualnyPłatek szkarłatny wrote:pirelciu, głupie te testy. Ja mam nadzieję dopóki @ nie przyjdzie!
-
nick nieaktualnyPirelko hmm dziwne to bardzo;/ ale skoro @ nie ma to ja nadal trzymam kciuki
Tak Amciu kupilam wlasnie ucze sie obslugi bo jest inny system program czy jak to sie nazywa:)
A oprocz tago kipilam nowy aparat i jestam taka heppii bede miala czym cykac zdjecia Lence:)
Bylam z siostra ogladac sukienki slubne i jak ja w jednej zobaczylam to az mi sie oczka zaszklily wygladala przepieknie mam nadzieje ze sie zdecyduje na ta wlasnie:)
Kochane uciekam bo jestem u mamy na imieninach i juz tu na mnie krzycza;/ jutro jak wroce do domu sie odezwe:)Amelia San, pirelka, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny