X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w niedzielę !
    Ginka przykro mi.. u mnie pewnie też w końcu przyjdzie, choć łzy i rozgoryczenie/żal były wczoraj.
    U mnie na razie bez zmian, piersi w środku twarde i 'posiniaczone'. Poza tym niczego więcej się nie doszukuję, czasem poczuję podbrzusze, ale to by było na tyle. Nie będę sobie więcej nic wmawiać.

Wczoraj byliśmy po mojej pracy na parapetówce i wróciliśmy ok. 2 ;) także spać poszłam koło 3 więc dzisiaj wyspaliśmy się. Na wszelki wypadek nic nie piłam alkoholu..
    Dzisiaj jedziemy do Bratanka na urodzinki, ale pogoda u Nas od wczoraj fatalna, pochmurno, pada, szaro, mgła i leje od chyba 20 godzin :/ rzęsisty deszcz.

Jakie plany na niedzielę u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wczoraj poszalaľam na zakupach :-)
    Kupiłam botki w Venezia i płaszcz i dwie sukienki i szpilki :-) W listopadzie jedziemy na 50-tą rocznicę ślubu dziadków mojego męża i stąd nowe szpilki i sukienka ale kupiłam dwie bo nie wiedziałam którą wybrać

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jak wróciłam do domu to zauważyłam, że są obie uszkodzone. Jedna którą wybrałam na tą imprezę rodzinną okazała się być lekko popruta z boku... :-( Teraz nie wiem co zrobić :-( to były sukienki z wyprzedaży, ostatnie rozmiary i opcji wymiany nie ma chyba że na inną... a ja z miesiąc chodziłam po sklepach za jakąś fajną sukienką, jak już znalazłam to uszkodzona :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Dostałam właśnie okres. Polaly się łzy i to by było na tyle w tym cyklu. Smutno i przykro
    Nie wolno się poddawać!

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni nic dodac nic ujac:)

Prima a bardzo sa uszkodzone?

ja juz w domku :) narescie hehe:) fajnie tak z rodzina posiedziec :) wysciskala wycalowalam siostrzenice:) cudna jest a jaka juz duza:)

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Marleni nic dodac nic ujac:)

Prima a bardzo sa uszkodzone?

ja juz w domku :) narescie hehe:) fajnie tak z rodzina posiedziec :) wysciskala wycalowalam siostrzenice:) cudna jest a jaka juz duza:)
    Nie bardzo. Ta którą chce założyć na imprezę rodzinną jest lekko popruta z boku. Zastanawiam się czy one podlegają reklamacji czy tylko w grę wchodzi zwrot

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to szkoda ;/ tez swego czasu mialam takie szczescie ;/ mam nadzieje ze znajdziesz cos innego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuje to jutro jakoś naprawić recznie

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sie uda :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam że nawet jak się oderwie matkę to można oddać produkt np jak spodnie się rozbiją po praniu lub złoty ekspres zciemnieje albo okaże się w domu po odcięciu metki że ubranie ma wadę. Tylko trzeba mieć odciętą metkę i paragon

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dobrze wiedziec :) ja myslalam ze jak sie metke pberwie to nie mozna juz oddac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po urodzinach Bratanka, ale zmęczył mnie ten weekend.. kolejny wcale nie lżejszy bo jadę do znajomych w odwiedziny .. i cały tydzień pracy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jak zwykle wyleguję się w wannie pełnej piany z telefonem w ręce :-P większość z Was pewnie się gdzieś gości u rodziny lub znajomych :-) muszę Wam powiedzieć, że strasznie się cieszę ze zgody lekarza na starania. Znów czuję tą adrenalinę przed @. Testów mam zapas. Kupiłam na allegro więc mogę testować cały tydzień :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka tydzień szybkiego zleci a potem znów weekend :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wątpliwości, że zleci choć wcale nie czekam na weekend, bo nie chce mi się jechać :P i podniecać się cudzym dzieckiem,słuchać o tym na okrągło i o planach na kolejne, a sama o nie wystarać się nie mogę :P chyba się u nich upiję na maxa ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka wiem co czujesz...rok temu ja siedzialam plakalam a siostra z brzuchem paradowala...przy mnie opowiadala o ruchach dziecka i wogole to nie jest mile

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Pirelka wiem co czujesz...rok temu ja siedzialam plakalam a siostra z brzuchem paradowala...przy mnie opowiadala o ruchach dziecka i wogole to nie jest mile
    Ona ma już ponad rocznego synka, nie pracuje i nic poza dzieckiem jej nie interesuje, a kiedyś nie mogłam przestać z nią rozmawiać. Teraz już o kolejnym opowiada i mówiąc o zakupach wciąż tylko na pierwszy plan wychodzi dziecko, jak byli na wakacjach i pytałam jak było to słyszałam tylko o tym, jak synek przeżył i zniósł podróż w jedną i w drugą :/ rzygnę.
    Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.

Ja powoli zaczynam się wyzbywać rzeczy, które mam odłożone dla dziecka, kiedyś wpadło w ręce, zatrzymałam na zaś, ale nie ma sensu chyba trzymać i czekać więc już za tydzień część sprezentuję koleżance dla synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:21

• paryzanka Nowa

Wysłany: 18 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Jestem tutaj nowa ;)
    Postanowiłam się tutaj zapisać gdyż od lutego staramy się o dzidziusia i nic ;(
    Jestem w totalnej rozpaczy bo nie wiem czy ze mną coś nie tak czy poprostu nie jest mi pisany ten cud ;(
    Mam 29 lat więc to już ten czas. Prowadzę zapiski temperatury i wszystkie inne objawy w trakcie cyklu. Miesiączka po 28 dniach co miesiąc jak w zegarku.
    Myślicie, że to już czas na zbadanie hormonów? Rok temu cytologia idealna nawet podobno ginekolog widziała tworzący się pęcherzyk.
    Jakie badania powinnam wykonać w pierwszej kolejności by być pewna że ze mną wszystko w porządku?
    Poradźcie proszę

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paryzanka witaj, idź do lekarza powiedz, że się staracie i nic.. jeśli nigdy badań hormonalnych nie miałaś na pewno lekarz po 6 mies. starań przepisze Ci co powinnaś zrobić i będzie sprawa jasna.

Ja staram się już prawie 2 lata, wszystko niby ok, a ciąży jak nie było, tak nie ma więc jest nas tu takich sporo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ona ma już ponad rocznego synka, nie pracuje i nic poza dzieckiem jej nie interesuje, a kiedyś nie mogłam przestać z nią rozmawiać. Teraz już o kolejnym opowiada i mówiąc o zakupach wciąż tylko na pierwszy plan wychodzi dziecko, jak byli na wakacjach i pytałam jak było to słyszałam tylko o tym, jak synek przeżył i zniósł podróż w jedną i w drugą :/ rzygnę.
    Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.

Jak bym czytala o mojej siostrze:) jestemu rodzicow ktos mnie sie cos pyta w stylu jak sie czuje nie zdarze buzi otworzyc a ona juz o swojej corce :) jeden jedyny temat...:) Mala jest naprawdw przeurocza ale co to bedzie jak bedzie nasza wojna domowa:D

‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ