X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w niedzielę !
    Ginka przykro mi.. u mnie pewnie też w końcu przyjdzie, choć łzy i rozgoryczenie/żal były wczoraj.
    U mnie na razie bez zmian, piersi w środku twarde i 'posiniaczone'. Poza tym niczego więcej się nie doszukuję, czasem poczuję podbrzusze, ale to by było na tyle. Nie będę sobie więcej nic wmawiać.

Wczoraj byliśmy po mojej pracy na parapetówce i wróciliśmy ok. 2 ;) także spać poszłam koło 3 więc dzisiaj wyspaliśmy się. Na wszelki wypadek nic nie piłam alkoholu..
    Dzisiaj jedziemy do Bratanka na urodzinki, ale pogoda u Nas od wczoraj fatalna, pochmurno, pada, szaro, mgła i leje od chyba 20 godzin :/ rzęsisty deszcz.

Jakie plany na niedzielę u Was?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wczoraj poszalaľam na zakupach :-)
    Kupiłam botki w Venezia i płaszcz i dwie sukienki i szpilki :-) W listopadzie jedziemy na 50-tą rocznicę ślubu dziadków mojego męża i stąd nowe szpilki i sukienka ale kupiłam dwie bo nie wiedziałam którą wybrać

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety jak wróciłam do domu to zauważyłam, że są obie uszkodzone. Jedna którą wybrałam na tą imprezę rodzinną okazała się być lekko popruta z boku... :-( Teraz nie wiem co zrobić :-( to były sukienki z wyprzedaży, ostatnie rozmiary i opcji wymiany nie ma chyba że na inną... a ja z miesiąc chodziłam po sklepach za jakąś fajną sukienką, jak już znalazłam to uszkodzona :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Dostałam właśnie okres. Polaly się łzy i to by było na tyle w tym cyklu. Smutno i przykro
    Nie wolno się poddawać!

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni nic dodac nic ujac:)

Prima a bardzo sa uszkodzone?

ja juz w domku :) narescie hehe:) fajnie tak z rodzina posiedziec :) wysciskala wycalowalam siostrzenice:) cudna jest a jaka juz duza:)

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Marleni nic dodac nic ujac:)

Prima a bardzo sa uszkodzone?

ja juz w domku :) narescie hehe:) fajnie tak z rodzina posiedziec :) wysciskala wycalowalam siostrzenice:) cudna jest a jaka juz duza:)
    Nie bardzo. Ta którą chce założyć na imprezę rodzinną jest lekko popruta z boku. Zastanawiam się czy one podlegają reklamacji czy tylko w grę wchodzi zwrot

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to szkoda ;/ tez swego czasu mialam takie szczescie ;/ mam nadzieje ze znajdziesz cos innego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuje to jutro jakoś naprawić recznie

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sie uda :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam że nawet jak się oderwie matkę to można oddać produkt np jak spodnie się rozbiją po praniu lub złoty ekspres zciemnieje albo okaże się w domu po odcięciu metki że ubranie ma wadę. Tylko trzeba mieć odciętą metkę i paragon

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo dobrze wiedziec :) ja myslalam ze jak sie metke pberwie to nie mozna juz oddac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po urodzinach Bratanka, ale zmęczył mnie ten weekend.. kolejny wcale nie lżejszy bo jadę do znajomych w odwiedziny .. i cały tydzień pracy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie jak zwykle wyleguję się w wannie pełnej piany z telefonem w ręce :-P większość z Was pewnie się gdzieś gości u rodziny lub znajomych :-) muszę Wam powiedzieć, że strasznie się cieszę ze zgody lekarza na starania. Znów czuję tą adrenalinę przed @. Testów mam zapas. Kupiłam na allegro więc mogę testować cały tydzień :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka tydzień szybkiego zleci a potem znów weekend :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam wątpliwości, że zleci choć wcale nie czekam na weekend, bo nie chce mi się jechać :P i podniecać się cudzym dzieckiem,słuchać o tym na okrągło i o planach na kolejne, a sama o nie wystarać się nie mogę :P chyba się u nich upiję na maxa ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka wiem co czujesz...rok temu ja siedzialam plakalam a siostra z brzuchem paradowala...przy mnie opowiadala o ruchach dziecka i wogole to nie jest mile

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Pirelka wiem co czujesz...rok temu ja siedzialam plakalam a siostra z brzuchem paradowala...przy mnie opowiadala o ruchach dziecka i wogole to nie jest mile
    Ona ma już ponad rocznego synka, nie pracuje i nic poza dzieckiem jej nie interesuje, a kiedyś nie mogłam przestać z nią rozmawiać. Teraz już o kolejnym opowiada i mówiąc o zakupach wciąż tylko na pierwszy plan wychodzi dziecko, jak byli na wakacjach i pytałam jak było to słyszałam tylko o tym, jak synek przeżył i zniósł podróż w jedną i w drugą :/ rzygnę.
    Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.

Ja powoli zaczynam się wyzbywać rzeczy, które mam odłożone dla dziecka, kiedyś wpadło w ręce, zatrzymałam na zaś, ale nie ma sensu chyba trzymać i czekać więc już za tydzień część sprezentuję koleżance dla synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:21

• paryzanka Nowa

Wysłany: 18 października 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Jestem tutaj nowa ;)
    Postanowiłam się tutaj zapisać gdyż od lutego staramy się o dzidziusia i nic ;(
    Jestem w totalnej rozpaczy bo nie wiem czy ze mną coś nie tak czy poprostu nie jest mi pisany ten cud ;(
    Mam 29 lat więc to już ten czas. Prowadzę zapiski temperatury i wszystkie inne objawy w trakcie cyklu. Miesiączka po 28 dniach co miesiąc jak w zegarku.
    Myślicie, że to już czas na zbadanie hormonów? Rok temu cytologia idealna nawet podobno ginekolog widziała tworzący się pęcherzyk.
    Jakie badania powinnam wykonać w pierwszej kolejności by być pewna że ze mną wszystko w porządku?
    Poradźcie proszę

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paryzanka witaj, idź do lekarza powiedz, że się staracie i nic.. jeśli nigdy badań hormonalnych nie miałaś na pewno lekarz po 6 mies. starań przepisze Ci co powinnaś zrobić i będzie sprawa jasna.

Ja staram się już prawie 2 lata, wszystko niby ok, a ciąży jak nie było, tak nie ma więc jest nas tu takich sporo..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Ona ma już ponad rocznego synka, nie pracuje i nic poza dzieckiem jej nie interesuje, a kiedyś nie mogłam przestać z nią rozmawiać. Teraz już o kolejnym opowiada i mówiąc o zakupach wciąż tylko na pierwszy plan wychodzi dziecko, jak byli na wakacjach i pytałam jak było to słyszałam tylko o tym, jak synek przeżył i zniósł podróż w jedną i w drugą :/ rzygnę.
    Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.

Jak bym czytala o mojej siostrze:) jestemu rodzicow ktos mnie sie cos pyta w stylu jak sie czuje nie zdarze buzi otworzyc a ona juz o swojej corce :) jeden jedyny temat...:) Mala jest naprawdw przeurocza ale co to bedzie jak bedzie nasza wojna domowa:D

‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ