Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie w niedzielę !
Ginka przykro mi.. u mnie pewnie też w końcu przyjdzie, choć łzy i rozgoryczenie/żal były wczoraj.
U mnie na razie bez zmian, piersi w środku twarde i 'posiniaczone'. Poza tym niczego więcej się nie doszukuję, czasem poczuję podbrzusze, ale to by było na tyle. Nie będę sobie więcej nic wmawiać.
Wczoraj byliśmy po mojej pracy na parapetówce i wróciliśmy ok. 2 także spać poszłam koło 3 więc dzisiaj wyspaliśmy się. Na wszelki wypadek nic nie piłam alkoholu..
Dzisiaj jedziemy do Bratanka na urodzinki, ale pogoda u Nas od wczoraj fatalna, pochmurno, pada, szaro, mgła i leje od chyba 20 godzin rzęsisty deszcz.
Jakie plany na niedzielę u Was? -
nick nieaktualnyJa też wczoraj poszalaľam na zakupach
Kupiłam botki w Venezia i płaszcz i dwie sukienki i szpilki W listopadzie jedziemy na 50-tą rocznicę ślubu dziadków mojego męża i stąd nowe szpilki i sukienka ale kupiłam dwie bo nie wiedziałam którą wybraćAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety jak wróciłam do domu to zauważyłam, że są obie uszkodzone. Jedna którą wybrałam na tą imprezę rodzinną okazała się być lekko popruta z boku... Teraz nie wiem co zrobić to były sukienki z wyprzedaży, ostatnie rozmiary i opcji wymiany nie ma chyba że na inną... a ja z miesiąc chodziłam po sklepach za jakąś fajną sukienką, jak już znalazłam to uszkodzona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Marleni nic dodac nic ujac:)
Prima a bardzo sa uszkodzone?
ja juz w domku narescie hehe:) fajnie tak z rodzina posiedziec wysciskala wycalowalam siostrzenice:) cudna jest a jaka juz duza:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie jak zwykle wyleguję się w wannie pełnej piany z telefonem w ręce większość z Was pewnie się gdzieś gości u rodziny lub znajomych muszę Wam powiedzieć, że strasznie się cieszę ze zgody lekarza na starania. Znów czuję tą adrenalinę przed @. Testów mam zapas. Kupiłam na allegro więc mogę testować cały tydzień
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam wątpliwości, że zleci choć wcale nie czekam na weekend, bo nie chce mi się jechać i podniecać się cudzym dzieckiem,słuchać o tym na okrągło i o planach na kolejne, a sama o nie wystarać się nie mogę chyba się u nich upiję na maxa ;P
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Pirelka wiem co czujesz...rok temu ja siedzialam plakalam a siostra z brzuchem paradowala...przy mnie opowiadala o ruchach dziecka i wogole to nie jest mile
Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.
Ja powoli zaczynam się wyzbywać rzeczy, które mam odłożone dla dziecka, kiedyś wpadło w ręce, zatrzymałam na zaś, ale nie ma sensu chyba trzymać i czekać więc już za tydzień część sprezentuję koleżance dla synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2015, 18:21
-
Cześć
Jestem tutaj nowa
Postanowiłam się tutaj zapisać gdyż od lutego staramy się o dzidziusia i nic ;(
Jestem w totalnej rozpaczy bo nie wiem czy ze mną coś nie tak czy poprostu nie jest mi pisany ten cud ;(
Mam 29 lat więc to już ten czas. Prowadzę zapiski temperatury i wszystkie inne objawy w trakcie cyklu. Miesiączka po 28 dniach co miesiąc jak w zegarku.
Myślicie, że to już czas na zbadanie hormonów? Rok temu cytologia idealna nawet podobno ginekolog widziała tworzący się pęcherzyk.
Jakie badania powinnam wykonać w pierwszej kolejności by być pewna że ze mną wszystko w porządku?
Poradźcie proszęPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparyzanka witaj, idź do lekarza powiedz, że się staracie i nic.. jeśli nigdy badań hormonalnych nie miałaś na pewno lekarz po 6 mies. starań przepisze Ci co powinnaś zrobić i będzie sprawa jasna.
Ja staram się już prawie 2 lata, wszystko niby ok, a ciąży jak nie było, tak nie ma więc jest nas tu takich sporo..PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ona ma już ponad rocznego synka, nie pracuje i nic poza dzieckiem jej nie interesuje, a kiedyś nie mogłam przestać z nią rozmawiać. Teraz już o kolejnym opowiada i mówiąc o zakupach wciąż tylko na pierwszy plan wychodzi dziecko, jak byli na wakacjach i pytałam jak było to słyszałam tylko o tym, jak synek przeżył i zniósł podróż w jedną i w drugą rzygnę.
Mam nadzieję, że jednak znajdą się jakieś inne tematy i będzie całkiem spoko. Pierwszy raz ich odwiedzamy w rodzinnym domu.
Jak bym czytala o mojej siostrze:) jestemu rodzicow ktos mnie sie cos pyta w stylu jak sie czuje nie zdarze buzi otworzyc a ona juz o swojej corce jeden jedyny temat... Mala jest naprawdw przeurocza ale co to bedzie jak bedzie nasza wojna domowa:DPrimaSort lubi tę wiadomość