Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:mam tak samo, i ten nochal niuchający w każdym symptomie ciąży
oby zleciało Ci jak z bicza strzelił,
najlepiej faktycznie jak ma się jakieś zajęcie absorbujące ze człowiek nawet nie wie kiedy dni uciekają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:ja brałam. a cio tam?
W 16 dc miałam owulację. Moje cykle trwają 27 dni. Dziś postanowiłam wziąć pierwszą tabletkę duphastonu - 20 dc. Do kiedy powinnam go brać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:19
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Ja już po wizycie, ginekolog wykonał usg (pierwszy raz miał w siebie w gabinecie więc pozytywnie mnie zaskoczył), ale nic nie widać. Mówił, że może być za wcześnie na pęcherzyk, ale nie może stwierdzić ciąży. Endometrium grube więc może, może powiedział.. zobaczymy. Dostałam skierowanie na betę.
Ogólnie byłam pierwszy raz u niego i strasznie pozytywne wrażenie sprawił na mnie więc chyba u niego zostanęPrimaSort, 100krotka:), 100krotka:), Płatek szkarłatny, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Hej dziewczyny,
Ja już po wizycie, ginekolog wykonał usg (pierwszy raz miał w siebie w gabinecie więc pozytywnie mnie zaskoczył), ale nic nie widać. Mówił, że może być za wcześnie na pęcherzyk, ale nie może stwierdzić ciąży. Endometrium grube więc może, może powiedział.. zobaczymy. Dostałam skierowanie na betę.
Ogólnie byłam pierwszy raz u niego i strasznie pozytywne wrażenie sprawił na mnie więc chyba u niego zostanę -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Widzisz kochana!! Czyli @ się nie zbliża bo chyba widziałby to na usg?
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Właśnie nie.. pytałam o to. Mówił, że tego nie widać na usg. Szczerze mówiąc nadal nic nie wiem, ale jakoś nie sądzę by to była ciąża. W tygodniu zrobię tą betę, ale specjalnie mi się do niej nie śpieszy.
-
nick nieaktualnyMoja już umarła prawie ciężko uwierzyć po tylu miesiącach starań już.. zwłaszcza, że nic na to nie wskazuje. Jak ma być @ to niech będzie i już, a nie taka niewiedza i czekanie. Właśnie to mnie wkurza najbardziej, że nie ma ani jej, ani ciąży ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Pirelko ja też sie nie mogę doczekać! Jak to nic nie wskazuje, a brak @? A endometrium jakiej grubości?
Ja zaraz jade na kontrolne USG ze względu na stymulację. Czuję już, że @ sie zbliża kolejny cykl stracony . Rano już ryczałam i boję się, że się poryczę u lekarza.
Prima mi też się droga faza dłuży niemiłosiernie. Ta psychika to jednak płata figle. przecież w pierwszej i drugiej fazie doba jest tak samo długa .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy wszystkie dajecie taką siłę i macie większą wiarę niż ja ja myślę, że nic z tego nie będzie i boję się tej bety. Najwcześniej zrobię w środę, ale może i później pójdę.
Mówił też że wydaje mu się, że z prawego jajnika chyba była owulacja.
Płatku nie wiem jakiej grubości, bo pierwszy raz nie dostałam opisu do zdjęć, mówił mi że dość grube więc może, może. Wyliczał, że byłby to 5 tydzień i 1 dzień to mi się wydaje, że powinno już być coś widać. Pewnie nie chciał mi podcinać skrzydeł.
Trzymam kciuki za Twoją wizytę !
Amelia znam ten ból z przelewaniem tej olbrzymiej sumy, ale mieć swoje mieszkanie jest cudownie
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:My tez nie zalujemy Jedyne co, to to, ze nie wzielismy sie za kupno mieszkania od razu
Ale nie ma co plakac, najwazniejsze, ze teraz sie zmotywowalismyAmelia San lubi tę wiadomość