Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduję, że z rana zaczyna się @. Jak widać nie ma co się sugerować objawami, bo wszystkie mogą być wypatrzone na siłę, a spóźniająca się @ na równi z negatywnymi testami też nie zwiastuje ciąży. Zwłaszcza u mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 06:54
-
O kurcze Pirelko przykro mi. Ja jeszcze od soboty mam doła z powodu @ A dodatkowo miałam 2 tak bardzo bolesne dni ( jak nigdy), że już nie mogłam wysiedzieć- pomagała tylko kąpiel i kompres ciepły. WIeczorem jeszcze bolało mam nadzieję, że dziś będzie już ok.
Amelciu, gratuluje mieszkanka i powiodzenia przy formalnościach
Miłego dnia dla wszystkich kochane !
Amelia San lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Melduję, że z rana zaczyna się @. Jak widać nie ma co się sugerować objawami, bo wszystkie mogą być wypatrzone na siłę, a spóźniająca się @ na równi z negatywnymi testami też nie zwiastuje ciąży. Zwłaszcza u mnie
-
Marleni wrote:Ja też ten cykl mam jakiś bolesny, jakbym mało cierpiała w środku, organizm robi psikusa.
Ginka tule mocno bo moje słowa, że będzie dobrze to nic tu nie pomogą, a przy zdołowanym stanie jeszcze bardziej denerwują
Więc uszy do góry i marsz do lekarza i powiedz, iż niech zacznie działać, a jak mu się nie chce to szukaj nowego - tego kwiatu to pół świata. Schowaj w kieszeń ból, cycki w górę i do przodu :*
Tak jest!
Marleni lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny , jestem po wizycie u "nowego" ginekologa iiiii przepisał mi Duphaston na wyrówanie cyklu od 16 do 25 dnia cyklu i widzimy sie za dwa miesiące . Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z Was go brała i czy pomógł Wam zajść w ciążę ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry:) wstaly spiochy:) chciala bym zeby mala spala tak jak spimy tera
Grzecznie budzimame na sjadanie
Pirelka a mialam nadzieje...przykro mi bardzo tule
Ginka nie smutaj juz my tu trzymamy kciuki za nowy cykl:)
Littel nie boj sie Marleni jak zawsze dobrze mowi
Marleni porzadny zestaw badan dla meza:) ja juz trzymam kciuki za dobre wyniki:)
Ciociu Am :)juz sie cieszymy na mysl o parapetowce:) Ciesze sie bardzo a te formalnosci to dlugo moga potrwac? Oby nie
Pytasz co u Lenki:) Lenka wczoraj przed wizyta brykala jak szlona:) myslalam ze mi dziure w brzuchu zrobi:) na wizycie spala a zaraz jak weszlam do samochodu znowu brykala cieszko mi bylo sie skupic na jezdzie Na dzien wczorajszy wazyla 1200g:) jak wyglada hmm pieknie jak sie przygladam zdjeciu to nosek ma po taciie:) i wydaje mi sie ze bardziej bedzie podibna do meza bo juz jest dluga raczki paluszki takie dlugasne sie wydawaly wiec jest wszystko ok tak jak pisalam wczesniej mama leki bedzie brala jeszcze przez ok 6 tyg:) powiem Wam ze tak narzzekalam na lekarza ze nie dawal zdjec ze nie bardzo mala chcial pokazywac a teraz cos mu sie odmienilo juz poraz drugi ogladalismy ja w 4d wydrukowal nam 3 zdjecia a zaplacilam jak za normalna wizyte:)PrimaSort, Amelia San, Ginka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Witam Was Kochane
Primelka przykro mi... Dziwny ten cykl miałaś...
Am gratulacje podpisania umowy przedwstępnej
U mnie jakos dziwnie, dziś temperatura coś w górę posżła, ale nie jestem pewna czy już po owu. Zobaczymy co się jutro będzie działo. Teoretycznie wczoraj coś czułam jajnik, ale czy to była owulacja to nie wiem. Jakoś tak nie mam do niczego weny, ale ćwiczę znowu - chociaż tyle
Pozdrawiam Was wszystkie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAm wiesz jak ja bym chciala miec takie wydatki (na swoj dom) eh... wiem wiem nie powinnam narzekac wkoncu mam swoje gdzie mieszkac ale jednak...
Ciese sie z Toba powtarzam to poraz setny juz ale naprawde sie cieszeAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:100krotko dziękuję Dobrze, że chociaż tu mamy szczęście
Wiem, że też byś chciała, ale słuchaj, plan jest taki: u mnie najpierw mieszkanie, później dzidziuś, a u Ciebie najpierw dzidziuś później domek -
100krotka:) wrote:Am wiesz jak ja bym chciala miec takie wydatki (na swoj dom) eh... wiem wiem nie powinnam narzekac wkoncu mam swoje gdzie mieszkac ale jednak...
Ciese sie z Toba powtarzam to poraz setny juz ale naprawde sie ciesze
100 krotko ale ztego co kojarze to macie swoją dobudówkę przy teściowej tak?
My mamy kredyt na pierdyliard lat, nie żałuję ale powiem Wam, że dla mnie kredyt to jest taki balast psychiczny. Często rozmyślam co by było gdybyśmy nie mieli nagle z czego spłacać. Dlatego ciułamy ile się da i staramy się nadpłacać bo w pierwszych latach bardzo się opłaca a oszczędności na odsetkach są ooogrooomne. I chce jak najszybciej spłacić i zapomniećAmelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
Ginka
-
Amelciu musicie się najpierw zorientować jak Wasz bank akceptuje. U niektórych można np nadpłacać dopiero po 3 lub 5 latach. Nieraz można np rocznie tylko 20 %. A jeśli nadpłacasz niezgodnie z umową to płacisz prowizję np 2%
I zazwyczaj jest tak, że każda nadpłata musi być poprzedzona wnioskiem pisemnym, w którym określasz czy zmniejszasz ratę chttps://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/niby-wszystko-ok-ale-zajsc-w-ciaze-nie-mozna-zapraszam-do-rozmowy,6713,460.html?sd=1#zy okres kredytu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 12:53
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nas na nadpłacanie niestety nie stać. Remont też na kredyt robiliśmy a zostały jeszcze dwa pokoje do remontu plus meble...
ooo to duże mieszkanko, my mamy tylko 2 pokoje
Wszystko pomaultku, my już 5 lat mieszkamy a meble do salonu kupiliśmy pół roku temu, Łóżko w sypialni miałam jeszcze stare od siebie z domu, zmieniliśmy 2 tygodnie temu, krok po kroczku
Prima ile masz lat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 13:00
Ginka
-
nick nieaktualnyGinka wrote:ooo to duże mieszkanko, my mamy tylko 2 pokoje