Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Nie duże. Kuchnia, wc, łazienka i 3 pokoje plus dwa korytarze ale mały metraż dlatego wybijaliśmy ścianę i polaczylismy kuchnie z pokojem plus wybilismy sciane na jeden z korytarzy i mamy taki a'la salon z kuchnią i dwa pokoje, które zostały do remontu. Całe mieszkanie było do wyremontowania. Kupione na rynku wtornym.
No Nasze ma 45 m. Ceny mieszkań są niestety bardzo drogie i nie adekwatne to zarobków w Polsce...PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
Amelia San wrote:Jesteśmy prawie w tym samym dniu cyklu Trzymam kciuki za owocną owulację Powodzonka Kochana :*
No koszty mieszkań, czy budowy domów są straszne - nie wiem jak my przy takich zarobkach mamy to zrobić
Ale mi się już nie chce nic... Do domu bym poszła... Jakoś depresyjnie na mnie ta jesień działa... -
nick nieaktualnyNo tak wylogowc sie na chwile do zycia nie mozna bo zaraz strona do nadrobienia:)
Ginka dobrze kojarzysz to ja taka niewdzieczna jestem i ciagle tylko marudze;/ ale nic na to nie poradze ze nie czuje sie tu tak w 100% jak u siebie ;/ malenkie podworko ciezko wiechac samochodem ehhh...na szczescie dzialke juz mamy wiec moze kiedys
Tak zytam te wsze metry i ja naprawde nie powinnam marudzic chyba ktos powinien mnie palna ;/ -
100krotka:) wrote:No tak wylogowc sie na chwile do zycia nie mozna bo zaraz strona do nadrobienia:)
Ginka dobrze kojarzysz to ja taka niewdzieczna jestem i ciagle tylko marudze;/ ale nic na to nie poradze ze nie czuje sie tu tak w 100% jak u siebie ;/ malenkie podworko ciezko wiechac samochodem ehhh...na szczescie dzialke juz mamy wiec moze kiedys
Tak zytam te wsze metry i ja naprawde nie powinnam marudzic chyba ktos powinien mnie palna ;/
stokrotko skoro działka już jest to wszystko pomalutku, zobaczysz. Macie gdzie mieszkać więc możecie sobie pomału budować za kilka lat.
A wiesz apetyt rośnie w miarę jedzenia100krotka:) lubi tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyGinka masz racje ale zeby sobie mieszkac gdzie mieszkamy to musimy poodnawiac conieco...a na to potrzeba sporo kasiory bo i trzeba przerobki porobic i tak dalej a mi poprostu szkoda jest wkladac w to pieniadze a pozniej to zostawic zeby stalo puste...
-
nick nieaktualny
-
100krotko, współczuję i wiem jak to jest. Ja te ciągle podziebiona. Już o wiele lepiej, kaszel się tylko trzyma, ale w weekend tylko smarkalam i kaszlalam na przemian. Taka niesprzyjajaca pogoda
Pirelko, przykro mi z powodu @ bądź Dzielna i zbieraj siłę na nowy cykl!
A u mnie zbliża się @. Temperatury bez szału, niby wyższe niż przed owulacja, ale bez szału. Zastanawiam się, czy to nie w tym problem chociaż widziałam ciążowe wykresy z niskimi temperaturami, podobnymi do moich.No ale u mnie ciało daje objawy jak na @. Za 4 dni się wyjaśni...
TP 31.07.2016
-
Marleni wrote:A wszystkiego nie ma co się bać, bo wszystko nie takie straszne
To jest najlepsze dziękuję
Trzymam kciuki za wyniki
Felicja wrote:witam dziewczyny , jestem po wizycie u "nowego" ginekologa iiiii przepisał mi Duphaston na wyrówanie cyklu od 16 do 25 dnia cyklu i widzimy sie za dwa miesiące . Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z Was go brała i czy pomógł Wam zajść w ciążę ?
Tez brałam w ten sposób na uregulowanie cykli i tak mi pomógł, że rozregulował je całkowicie. Owulujesz normalnie? ok 14dc? Bo jeśli masz później owulację to dupek może ją zakłócić. U mnie narobił więcej bałaganu, bo ja zwykle bezowulacyjna jestem. Dopiero w ostatnim cyklu, po stwierdzonej owulacji na usg, dupek ładnie wydłuzył mi fazę lutealną
Amelia San wrote:My też mamy zamiar nadpłacać po 2-3 raty żeby w 15 lat spłacić i mieć z głowy
My wzięliśmy kredyt na 15 lat z ratą malejącą. Póki możemy, chcemy spłacić jak najwięcej, ale nie możemy robić nadpłat przez pierwsze kilka lat, bo wtedy bank zabiera od tego prowizję i nie będzie nam się opłacać.
El, pogoń choróbsko i @ za jednym razemMarleni, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Little i tak najlepiej Wiecej placic na poczatku pozniej mniej My jednak w ING nie mozemy nadplacac przez 3 pierwsze lata, a nie przez rok jak myslalam. Dzis Maz spotkal sie z doradca i dowiem sie wiecej.
My w WBK też chyba przez 3 lata nie możemy nadpłacać -
nick nieaktualny
-
Cześć
Primasort i Biedronko dzięki za odpowiedzi
Nie byłam jeszcze u ginekologa od lutego ponieważ czytając wszystkie fora podobno powinniśmy dać sobie rok. Szczerze mówiąc nie sądziłam, że to takie trudne
Nie choruje na nic badania zawsze miałam idealne. W przyszłym tyg wybieram się do ginekologa będę akurat po miesiączce wiec może na usg coś będzie się tworzyło...
Jest też drugi problem który mnie trapi mój facet będąc dzieckiem miał operacje na wnetrostwo jąder martwię się, że z tego powodu iż miał ją robiona w wieku 11 lat może być po części tez powodem tych naszych trudnych starańPrimaSort lubi tę wiadomość
-
PrimaSort wrote:Dziewczyny kiedy najszybciej mogę zrobić bete? Wykres mój udostępniłam
W 10dpo, ponoć. Ja poczekałabym do terminu @. Trzymam kciuki
100krotko, nie daj się chorobiePrimaSort lubi tę wiadomość
-
paryzanka wrote:Cześć
Primasort i Biedronko dzięki za odpowiedzi
Nie byłam jeszcze u ginekologa od lutego ponieważ czytając wszystkie fora podobno powinniśmy dać sobie rok. Szczerze mówiąc nie sądziłam, że to takie trudne
Nie choruje na nic badania zawsze miałam idealne. W przyszłym tyg wybieram się do ginekologa będę akurat po miesiączce wiec może na usg coś będzie się tworzyło...
Jest też drugi problem który mnie trapi mój facet będąc dzieckiem miał operacje na wnetrostwo jąder martwię się, że z tego powodu iż miał ją robiona w wieku 11 lat może być po części tez powodem tych naszych trudnych starań
Ja na każdej wizycie u ginekologa słyszałam: jest pani zdrowa. Dopiero teraz się dowiedziałam, że długie obfite miesiączki, cykle powyżej 35 dni i różnej długości nie są normalne. A "rok starań" to sobie lekarze mogą w d... wsadzić. Ja po 6 miesiącach chciałam się przebadać, bo czułam, że coś jest nie tak. To mnie odsyłali: "wróć za pół roku"
Jeśli czujesz, że jest ok, to poczekaj do lutego. A męża wyślij na badanie nasienia. Wspomnij też o tym lekarzowi. Wnętrostwo może być przyczyną problemow z męską płodnością.
Też nie sądziłam, że zajście w ciążę jest takie trudne -
nick nieaktualny
-
Ja na swoje testowanie poczekam do weekendu. Wtedy się spodziewam @. A nawet się zastanawiam, czy nie poczekać dłużej. Chyba, ze mnie @ wyprzedzi to wtedy test zaoszczedze na kolejny miesiąc
Ja już miałam fazę sprawdzania co chwila, czy ciąży nie ma. I tylko humor sobie psulam negatywnymi testami.PrimaSort lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016