Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Witajcie
Elmalia ja też tak kiedyś miałam z tymi testami Tylko mnie to szybko przerosło i przestałam robić przed @ żeby nie cierpieć. Nie jestem pod tym względem silna
Prima wiedziałam, że nie wytrzymasz Nie wiem czy w 9dpo beta coś wykaże nawet gdy będzie ciąża, lepiej posłuchaj mnie i Little (w ndz zamkniętę) więc zrób w pon to będzie 11dpo, przynajmniej zaoszczędzisz pieniądze i będziesz miała większą pewność.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzalona Prima poczekaj jeszcze troszke
Ja przez 3lata staran zrobilam ok10 testow z czego ostatnie dwa wtszly pozytywne.
Bete robilam 3 razy raz bo lekarz mi kazal bo myslal ze jestem w ciazy a nie btlam a dwie pozostale po pozytywnych testach...
Zasmarkaniec ze mnie dzis ;/ juz mnie mos boli;/
milego dniaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Szalona Prima poczekaj jeszcze troszke
Ja przez 3lata staran zrobilam ok10 testow z czego ostatnie dwa wtszly pozytywne.
Bete robilam 3 razy raz bo lekarz mi kazal bo myslal ze jestem w ciazy a nie btlam a dwie pozostale po pozytywnych testach...
Zasmarkaniec ze mnie dzis ;/ juz mnie mos boli;/
milego dnia
Ja jestem taka niecierpliwa zawsze gdy się staramy... Eh... No ale rąk sobie przecież nie powyrywam a one chcą codziennie testować widać moje ręce nie chcą zrozumieć, że mogło sie nie udac :-p -
nick nieaktualnyMnie tez korcilo zawsze ale po kazdym negatywnym byl wielki placz i maz zawsze na mnie krzyczal i byl jeszcze wiekszy:) a jak testow nie robilam to przytulal i mowil teraz napewno sie uda:)
Primka leze od wczoraj:) wstaje tylko siusiu jesc i zmienic posciek bo strasznie ze mnie leci;/ goraczki nie mam 36,7 a tak sie poce jak bym miala z 40;/
Ostatnio pisalas ze kupilas uszkodzone kiecki a ja zamowilam plaszcz i jest za duzy;/ i musze go teraz wymienic na mniejszy a nigdy jeszcze przez alegro tego nie robilam;/PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Mnie tez korcilo zawsze ale po kazdym negatywnym byl wielki placz i maz zawsze na mnie krzyczal i byl jeszcze wiekszy:) a jak testow nie robilam to przytulal i mowil teraz napewno sie uda:)
Primka leze od wczoraj:) wstaje tylko siusiu jesc i zmienic posciek bo strasznie ze mnie leci;/ goraczki nie mam 36,7 a tak sie poce jak bym miala z 40;/
Ostatnio pisalas ze kupilas uszkodzone kiecki a ja zamowilam plaszcz i jest za duzy;/ i musze go teraz wymienic na mniejszy a nigdy jeszcze przez alegro tego nie robilam;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPlaszcz zostaje:) poszlam do swojej tesciowej ona jest krawcowa obejrzala mnie w nim i powiedziala ze numer miejszy byl by za maly w ramoinach a w tym wystarczy narazie przeszyc guziki i bedzie ok:) odrazu mi popszeszywala i jest lepiej
Am narobilas mi ochoty na pomidirowke;/ a musze klepac kotlety ;/
Cos czuje ze to zaroki bo glowa bili z nosa leci a z gardlem jest ok:)
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Plaszcz zostaje:) poszlam do swojej tesciowej ona jest krawcowa obejrzala mnie w nim i powiedziala ze numer miejszy byl by za maly w ramoinach a w tym wystarczy narazie przeszyc guziki i bedzie ok:) odrazu mi popszeszywala i jest lepiej
Am narobilas mi ochoty na pomidirowke;/ a musze klepac kotlety ;/
Cos czuje ze to zaroki bo glowa bili z nosa leci a z gardlem jest ok:)Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Miałam Ci napisać wcześniej żebyś przeszyła guziki i zapomniałam Na szczęście Twoja teściowa wpadła na ten sam pomysł Cieszę się, że sprawa rozwiązana
PS.Współczuję choroby
Prima u Ciebie dobry obiad Wpadam!
Ja wczoraj robiłam roladki schabowe z serem, ogórkiem kiszonym i z papryką, Mąż zjadł aż 4! he he -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElmalia jateż mam nadzieję że to nie na @
Am sama nie wiem nie lepiej nie gorzej:-\ katar mi leci jak szalony:-\ jadę jutro do internisty bo to chyba zatoki:-(
Ej rozkrecacie się i dobrze:-) sypialnia najeazniejsza:-) hehe:-Delmalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:My wzięliśmy kredyt na 15 lat z ratą malejącą. Póki możemy, chcemy spłacić jak najwięcej, ale nie możemy robić nadpłat przez pierwsze kilka lat, bo wtedy bank zabiera od tego prowizję i nie będzie nam się opłacać.
El, pogoń choróbsko i @ za jednym razem
Little, właśnie, że się opłaca, bo oszczędności na odsetkach są niewyobrażalnie duże w porównaniu z prowizją. Przerabiałam to rok temu. Jak chcesz mogę Ci policzyć w szoku będziesz tak jak ja byłamGinka
-
Platku, nie uwierzysz, ale myślałam przed chwilą o Tobie i miałam sprawdzić co u Ciebie. Przykro mi też miałam nadzieję, ze pojawi się tu jakiś drugi bobas, co by Lenka 100krotki miała raźniej.
Ale może jeszcze się pojawi, a wręcz pojawią. Najlepiej od razu u wszystkich! To by było coś
Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016