X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Witajcie :)
    Elmalia ja też tak kiedyś miałam z tymi testami :) Tylko mnie to szybko przerosło i przestałam robić przed @ żeby nie cierpieć. Nie jestem pod tym względem silna ;)
    Prima wiedziałam, że nie wytrzymasz :P Nie wiem czy w 9dpo beta coś wykaże nawet gdy będzie ciąża, lepiej posłuchaj mnie i Little (w ndz zamkniętę) więc zrób w pon to będzie 11dpo, przynajmniej zaoszczędzisz pieniądze i będziesz miała większą pewność.

Miłego dnia <3
    Dobry pomysł. Do tego czasu będę robiła testy. Dziś 6 dzień po owulacji. Test negatywny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Oj Prima, bo jeszcze za wcześnie ;) Trzymam kciuki <3 <3 <3
    Kochana <3

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona Prima :) poczekaj jeszcze troszke :)

Ja przez 3lata staran zrobilam ok10 testow z czego ostatnie dwa wtszly pozytywne.
    Bete robilam 3 razy raz bo lekarz mi kazal bo myslal ze jestem w ciazy a nie btlam a dwie pozostale po pozytywnych testach...

Zasmarkaniec ze mnie dzis ;/ juz mnie mos boli;/

milego dnia :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Szalona Prima :) poczekaj jeszcze troszke :)

Ja przez 3lata staran zrobilam ok10 testow z czego ostatnie dwa wtszly pozytywne.
    Bete robilam 3 razy raz bo lekarz mi kazal bo myslal ze jestem w ciazy a nie btlam a dwie pozostale po pozytywnych testach...

Zasmarkaniec ze mnie dzis ;/ juz mnie mos boli;/

milego dnia :)
    Oj biedna 100krotka :-( pod kolderke z ciepła herbatką idź kochana. Teraz takie pogody, że łatwo się przeziębić.

Ja jestem taka niecierpliwa zawsze gdy się staramy... Eh... No ale rąk sobie przecież nie powyrywam a one chcą codziennie testować :/ widać moje ręce nie chcą zrozumieć, że mogło sie nie udac :-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez korcilo zawsze ale po kazdym negatywnym byl wielki placz i maz zawsze na mnie krzyczal i byl jeszcze wiekszy:) a jak testow nie robilam to przytulal i mowil teraz napewno sie uda:)

Primka leze od wczoraj:) wstaje tylko siusiu jesc i zmienic posciek bo strasznie ze mnie leci;/ goraczki nie mam 36,7 a tak sie poce jak bym miala z 40;/

Ostatnio pisalas ze kupilas uszkodzone kiecki a ja zamowilam plaszcz i jest za duzy;/ i musze go teraz wymienic na mniejszy a nigdy jeszcze przez alegro tego nie robilam;/

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez korcilo zawsze ale po kazdym negatywnym byl wielki placz i maz zawsze na mnie krzyczal i byl jeszcze wiekszy:) a jak testow nie robilam to przytulal i mowil teraz napewno sie uda:)

Primka leze od wczoraj:) wstaje tylko siusiu jesc i zmienic posciek bo strasznie ze mnie leci;/ goraczki nie mam 36,7 a tak sie poce jak bym miala z 40;/

Ostatnio pisalas ze kupilas uszkodzone kiecki a ja zamowilam plaszcz i jest za duzy;/ i musze go teraz wymienic na mniejszy a nigdy jeszcze przez alegro tego nie robilam;/
    Pewnie koszty wysyłki leżą po Twojej stronie żeby odesłać ten za duży ale oni powinni przysłać mniejszy za darmo

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś schabowy i pyry :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plaszcz zostaje:) poszlam do swojej tesciowej ona jest krawcowa obejrzala mnie w nim i powiedziala ze numer miejszy byl by za maly w ramoinach a w tym wystarczy narazie przeszyc guziki i bedzie ok:) odrazu mi popszeszywala i jest lepiej :)

Am narobilas mi ochoty na pomidirowke;/ a musze klepac kotlety ;/
    Cos czuje ze to zaroki bo glowa bili z nosa leci a z gardlem jest ok:)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plaszcz zostaje:) poszlam do swojej tesciowej ona jest krawcowa obejrzala mnie w nim i powiedziala ze numer miejszy byl by za maly w ramoinach a w tym wystarczy narazie przeszyc guziki i bedzie ok:) odrazu mi popszeszywala i jest lepiej :)

Am narobilas mi ochoty na pomidirowke;/ a musze klepac kotlety ;/
    Cos czuje ze to zaroki bo glowa bili z nosa leci a z gardlem jest ok:)
    Super że plaszcz juz jest ok :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Miałam Ci napisać wcześniej żebyś przeszyła guziki i zapomniałam ;) Na szczęście Twoja teściowa wpadła na ten sam pomysł :) Cieszę się, że sprawa rozwiązana :)
    PS.Współczuję choroby :/

Prima u Ciebie dobry obiad :) Wpadam! ;D
    Ja wczoraj robiłam roladki schabowe z serem, ogórkiem kiszonym i z papryką, Mąż zjadł aż 4! :D he he
    Ja dziś schabowe na słodko po hawajsku z serem i ananasem

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelko to na pierwsze do Ciebie na pomidorówkę a na drugie do mnie :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ze stokrotek chory i jezdzic nie moze to z obiadkami zapraszam do siebie :D

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem jestem, tylko jakoś bez humoru...więc nie ma co się udzielać i zarażać złym nastrojem.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie chce was pozarazac dlatego siedze cicho:)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No brzuch mnie już boli :(

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmalia jateż mam nadzieję że to nie na @:-)

Am sama nie wiem nie lepiej nie gorzej:-\ katar mi leci jak szalony:-\ jadę jutro do internisty bo to chyba zatoki:-(

Ej rozkrecacie się:-) i dobrze:-) sypialnia najeazniejsza:-) hehe:-D

elmalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak :-) pożądane łoże musi być:-)

Amelia San, elmalia lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    My wzięliśmy kredyt na 15 lat z ratą malejącą. Póki możemy, chcemy spłacić jak najwięcej, ale nie możemy robić nadpłat przez pierwsze kilka lat, bo wtedy bank zabiera od tego prowizję i nie będzie nam się opłacać.

El, pogoń choróbsko i @ za jednym razem <3

Little, właśnie, że się opłaca, bo oszczędności na odsetkach są niewyobrażalnie duże w porównaniu z prowizją. Przerabiałam to rok temu. Jak chcesz mogę Ci policzyć :) w szoku będziesz tak jak ja byłam

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś nawiedziła @ :(. Nie wiem już co robić. To będzie czwarty cykl z clo. Nie wiem, czy mogę jeszcze wierzyć, że się uda :(.

almalia, oby brzuch bolał cię na ciążę. Musi się tu pojawić w końcu drugi bobasek.

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platku, nie uwierzysz, ale myślałam przed chwilą o Tobie i miałam sprawdzić co u Ciebie. Przykro mi :( też miałam nadzieję, ze pojawi się tu jakiś drugi bobas, co by Lenka 100krotki miała raźniej.
    Ale może jeszcze się pojawi, a wręcz pojawią. Najlepiej od razu u wszystkich! To by było coś :)

Płatek szkarłatny, PrimaSort lubią tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ