Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka2210 wrote:Oj to sie kuruj Stokrotko
My się nie kłócimy o to - po prostu on tak uważa, a wybuch był, bo chciałam się kochać a on nie miał siły i ochoty. A i tak nie chce teraz za bardzo drugiego dziecka. No i co zrobię? Nieważne, że się boje, że będzie potem za póżno, bo on uważa, że tak nie jest. Nie ważne argumenty, że potem bede starsza i mnie czasu z dzieckiem spędzę, że duża różnica bedzie wieku, no nic nie ma znaczenia, bo jeszcze jest według nie go czas. Nic - ja będę marzyć o dziecku a on niekoniecznie...
Co do super bielizny u nas się tego nie da zorganizować za bardzo
Ginka no dokładnie - z innej planety sa zdecydowanie... Ale co zrobić? W sumie to wychodzi na to, że sie powinnam cieszyć, że się kocha ze mna w te dni płodne, choć nie tak często jakbym chciała, ale jednak. Z drugiej strony wiem, ze jego męczą rozmowy na ten temat, ale to już ma chyba do przesady, bo byle co wspomnę na temat starań, to już źle.
Ale dziś smęcę
Ewelinka a Synuś ile ma latek?
U mnie bielizna nic nie daje może za długo ze sobą jesteśmy skoro u Was to działa a u Nas nieGinka
-
Ginka wrote:Ewelinka a Synuś ile ma latek?
U mnie bielizna nic nie daje może za długo ze sobą jesteśmy skoro u Was to działa a u Nas nie -
ewelinka2210 wrote:3 latka. A u nas to trochę działa, ale bardziej na zasadzie, że mąż twierdzi, że niektóre koszule nocne mam antykoncepcyjne No ale w sumie serio to wszystko to już takie robienie dziecka, nie mam weny, nigdy demonem sexu nie byłam, ale teraz to już w ogóle... No nic - może trzeba synka kiedyś do dziadków wywieść - może to coś da? Też nie chcę żeby się tylko przedmiotowo czuł...
No wiem, też się staram, żeby to nie było takie ukierunkowane na jeden cel. Ale w miesiącu jest jeden moment tylko, więc szkoda mi go marnowaćGinka
-
Ginka wrote:No wiem, też się staram, żeby to nie było takie ukierunkowane na jeden cel. Ale w miesiącu jest jeden moment tylko, więc szkoda mi go marnować
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz z awsparcie Lepiej się zdecydownaie czuję
A powiedźcie mi bo gdzieś słyszałam, że lekarz na nfz może zlecić badania tarczycy, dziś idę i chce dostac, tylko nie wiem czy mu mówić o tym moim wyniku 2,5, bo się boje, że uzna, że w normie i po co chce powtarzać. Chyba, ze powiem, że leki biorę już i muszę sprawdzić wyniki. -
ewelinka2210 wrote:Wiem o czym mówisz. My i tak co drugi dzien raczej, ja wiem, ze on ciężko pracuje, nie ma siły, przy synku to zawsze dopiero jak zaśnie, no ale...
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz z awsparcie Lepiej się zdecydownaie czuję
A powiedźcie mi bo gdzieś słyszałam, że lekarz na nfz może zlecić badania tarczycy, dziś idę i chce dostac, tylko nie wiem czy mu mówić o tym moim wyniku 2,5, bo się boje, że uzna, że w normie i po co chce powtarzać. Chyba, ze powiem, że leki biorę już i muszę sprawdzić wyniki.
Ale chodzi o zwykłe TSH?
Ginka
-
Wracam od endo:
TSH z 17 września - 0,872. (w szpitalu 2 października wynik wyszedł 2,15)
Lekarz stwierdził, że tarczyca zdrowa. Zrobił USG. Powiedział, że mam nie brać euthyroksu, bo to nie ma sensu. Kazał brać magnez+b6 i wit. D. -
nick nieaktualnyLitellku ciesze sie ze tarczyca zdrowa:)
Ewelika dobrze slyszalas lekarz moze wypisac skierowanie a Littel dobrze mowi klam prosto w oczy to napewno Ci wypisze:)
Ginka a mozesz mi przypomniec ile juz jestescie razem, przepraszam nie kojarze;/
Am u Ciebie tez wyniki napewno wyjda dobrze
Marleni jak po wizycie?
Powiem wam ze moj byl/ jest chetny do figlowania choc owszem w czasie staran na chaslo teraz sa te dni wlaczala mu sie jakas blokada i ciezko bylo go przekonac choc seksi koszulka czy bielizna zawsze dzialaly:)
U niternisty dowiedzialam sie ze sie przeziebilam hehe jak bym nie wiedziala... mam lezec w lozku popijac syropek i jak nie przejdzie to po niedzieli isc do lekarza...Amelia San lubi tę wiadomość
-
elmalia to dopiero 9 dpo, może jeszcze odbić - bo jakby j6tro pojutrze byla @ to by znaczyło, ze masz strasznie krótką lutealną. Mocno przytulam idakej kciuki trzymam
A mi lekarz zlecił tsh i ft4, bo mówi, że ft3 nie trzeba no średnią ma wiedzę, ale powiedział, żebym od razu zrobiła przeciwciała jeszcze, ale to już oczywiście prywatnie. No ale 30 zł zaoszczędziłam -
TSH ponoć lubi skakać i to jest normalne. Musiałabym zbadać całą trójcę, żeby zobaczyć, co tam się dzieje.
Ewelinka, dobrze, ze chociaż TSh i ft4 dał będziesz robić ft3 też?
El, nie smuć się spory ten spadek, ale może faktycznie jeszcze odbić. Trzymaj się -
100krotka:) wrote:Litellku ciesze sie ze tarczyca zdrowa:)
Ewelika dobrze slyszalas lekarz moze wypisac skierowanie a Littel dobrze mowi klam prosto w oczy to napewno Ci wypisze:)
Ginka a mozesz mi przypomniec ile juz jestescie razem, przepraszam nie kojarze;/
Am u Ciebie tez wyniki napewno wyjda dobrze
Marleni jak po wizycie?
Powiem wam ze moj byl/ jest chetny do figlowania choc owszem w czasie staran na chaslo teraz sa te dni wlaczala mu sie jakas blokada i ciezko bylo go przekonac choc seksi koszulka czy bielizna zawsze dzialaly:)
U niternisty dowiedzialam sie ze sie przeziebilam hehe jak bym nie wiedziala... mam lezec w lozku popijac syropek i jak nie przejdzie to po niedzieli isc do lekarza...Ginka
-
Ginka wrote:Znamy się od dziecka. Jesteśmy razem 11 lat 5 lat mieszkamy razem.TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Ginka wrote:Ja biorę, bo miałam późno owulację a okres normalnie i faza lutealna była za któtka.teraz mam brać. A progesteron badałaś po owulacji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 07:40
TP 31.07.2016