Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Gratulacje!!! Przepiękna beta!!!! 3
Jejku aż mnie dreszcze przeszły że szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:01
Amelia San lubi tę wiadomość
-
kasandra88 wrote:tyle sie naczytalam o tym CLO ze znow mam nadzieje...
tak samo mialam po HSG- gdzie lekarze powiedzieli ze w 3 miesiące na pewno zajdziemy... i nic...
Lekarze czasem głupio gadają, bo jeśli u Was nie było problemu z drożnością jajowodów, to samo badanie HSG nie pomoże. -
PrimaSort wrote:Dziekuję ale szybko urosła! Minęło równo 48 godzin. Powinna wzrosnąć o minimum 60 % albo się podwoić a tu wzrosło o 182,8! Mam nadzieję, że to nie za dużo?
A może to bliźniaki będą?PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:zaglądam tutaj po raz pierwszy i odrazu widzę dobrą wiadomość
Gratulacje PrimaSort !!!
jeśli chodzi o mnie to ... mam 27 lat, stałego partnera od 9...
Staramy się od maja 2014 roku i... nic
Na początku "jak sie uda to super, ale bez nacisku" ale od czerwca tego roku już staramy się w 100%.
Zrobiłam wszystkie badania- hormony wszytstko ok. jedynie tsh 2,9 (dostalam euthyrox 50 1 dziennie , biorę juz miesiac), oraz insulina leciutko wyższa (tez dostalam tabletki), usg, cytologia rowniez ok. Dodatkowo mialam robione HSG - też ok. Partner miał badane nasienie w klinice i wszystko ok. Dodatkowo suplementuję go / Sama piję inofolic
Teraz jestem w pierwszym cyklu z CLO (5-9 dc) i czekam na owulację - za ok. 6 dni, wtedy tez mam usg i zaczynamy monitorowanie. Dziś mam 9 dc i jajniki juz bolą... czytalam ze przy CLO owulacje sa bolesniejsze, ale do owu mam jeszcze 6 dni... strach pomyslec co to bedzie...
Jak widzisz to forum, gdzie jak w tytule "niby wszystko ok a w ciążę zajść nie można" więc dobrze trafiłaś! Rozgość siękasandra88, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak. Hsg nie pomaga jesli sa drożne. u mnie akurat okazalo sie ze kontrast przeplynal szybko
lekarz tlumaczyl ze moga byc leciutko sklejone i kontrast je rozkleja...
no ale bylam w sierpniu a mamy zaraz listopad.
ostatnio slyszalam cos o "zlym sluzie".Kasandra -
nick nieaktualnyJagah wrote:Primaaa..to tetaz czas na wiruski Jak Mąż, fruwa już?
kasandra88, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz najlepsze: WIRUSKI DLA WAS KOCHANE!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bierzcie z tego wszystkie i idźcie i rozmnażajcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:11
Jagah, littleladybird, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochana, spokojnie. To pewnie z emocji. Również jednym z pierwszych objawów ciąży jest wyższa temperatura i stan zdrowia typowy jak we wczesnym przeziębieniu.
Nie stresuj się tymPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Kochana, spokojnie. To pewnie z emocji. Również jednym z pierwszych objawów ciąży jest wyższa temperatura i stan zdrowia typowy jak we wczesnym przeziębieniu.
Nie stresuj się tym -
nick nieaktualny