Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Little Twój mąz przekochany Na seksik Bosko
Prima mocno kciuki trzymam, będę pewnie co chwilę sprawdzać czy juz są te Twoje wyniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ostatnio zalała mnie krew to Mąż pocieszal mnie, że przycisnie Pytonga do działań i zebym nie rozpaczala, bo staranka są takie przyjemne
W moim życiu liczby i znaki zodiaku wiele potwierdzają i dlatego skorzystam, a nóż się dowiem cos pozytywnego
Dreambaby- zapraszamy, tez się dopiero co rozgoscilamlittleladybird lubi tę wiadomość
-
Dokładnie
Jak mnie wyszło tsh 4 to endo przypisując leki wręcz kazał nie przerywać starań, bo od teraz ma być tylko lepiej poza tym jak jest poprawa w wynikach to wpływa to na całokształt starań, człowiek wie ze zrobił coś więcej dla siebie toteż dziewczyny, działamyPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny , zapisałam się w poniedziałek u lekarza na monitoring owulacji , ze względu na Duphaston który lekarz mi przepisał od 16 dnia cyklu a ja owulacje przechodze 25 dopiero a od razu zobacze czy na pewno ją mam i czy jest wszystko ok... Ide na nfz , mam nadzieje ,że nie będę potraktowana po macoszemu..
-
nick nieaktualny
-
zaglądam tutaj po raz pierwszy i odrazu widzę dobrą wiadomość
Gratulacje PrimaSort !!!
jeśli chodzi o mnie to ... mam 27 lat, stałego partnera od 9...
Staramy się od maja 2014 roku i... nic
Na początku "jak sie uda to super, ale bez nacisku" ale od czerwca tego roku już staramy się w 100%.
Zrobiłam wszystkie badania- hormony wszytstko ok. jedynie tsh 2,9 (dostalam euthyrox 50 1 dziennie , biorę juz miesiac), oraz insulina leciutko wyższa (tez dostalam tabletki), usg, cytologia rowniez ok. Dodatkowo mialam robione HSG - też ok. Partner miał badane nasienie w klinice i wszystko ok. Dodatkowo suplementuję go / Sama piję inofolic
Teraz jestem w pierwszym cyklu z CLO (5-9 dc) i czekam na owulację - za ok. 6 dni, wtedy tez mam usg i zaczynamy monitorowanie. Dziś mam 9 dc i jajniki juz bolą... czytalam ze przy CLO owulacje sa bolesniejsze, ale do owu mam jeszcze 6 dni... strach pomyslec co to bedzie...
PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
Prima, piękny przyrost
Felicja, daj znac co i jak po wizycie
Sylwia, czasem nie ma co nadrabiać zależy od dnia
Kasandra, witaj
Jaki miałaś wynik insuliny? Interesuje mnie to, bo ja ostatnio miałam badaną i wyszła na poziomie 14. Nie wiem, czy to nie za wysoko, ale lekarz wcale nie zwrócił na to uwagi, a ja zapomniałam zapytać
I od przyszłego cyklu też startuję z CLO mam brać w 3-7dc.
Trzymam mocno kciuki za udany cykl
Ginka, trzymam kciuki za wizytę. Sto lat dla mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 16:39
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
littleladybird- bede mogla powiedzieć dopiero 3.11 bo wyniki zostaly u lekarza.
powiedziala ze jest ok ale w razie ciazy -lepiej obnizyc.
od 3 do 7dc? czytalam ze to zalezy od dlugosci cyklu. ja mam 31-32 dniowe wiec od 5 do 9dc po jednej tabletce.
pojde sprawdzic ile po miesiacu spadlo mi tshKasandra -
Ja mam różne cykle, czasem długie, czasem krótkie (17-47 dni) z reguły bezowulacyjne.
A ostatnio w 8 lub 9dc miałam owulację. Pewnie dlatego lekarka kazała mi zacząć clo w 3dc
Jeśli mogłabyś sprawdzić wynik insuliny to będę wdzięczna -
tak tak, napiszę
zdzwiilo mnie dlaczego dala mi CLO bez monitoringu wczesniej
opierałam się na testach owulacyjnych- zazwyczaj w okolicach 14-17 dc
pozytywny test owulacyjny , i straszne bole....
lekarka powiedziala ze to pecherzyki, moze nie rosna, moze nie pekaja....
i chyba stad te cloKasandra -
Ja miałam podejrzenie PCOS i od tego też zaczęła się moja diagnostyka. Do tej pory nie mam potwierdzenia policystycznych jajników. Moje pęcherzyki rosną do pewnego momentu a potem stop. Ciekawe, czy będą normalnie pękać po clo.