Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Czekam z niecierpliwością Oczywiście kciuki bardzo mocno zaciśnięte
Chyba Cię posłucham i spróbuję w nowym cyklu
Za kciuki dziękuję. Zobaczymy co to będzie, ale znacie moje chłodne podejście - pragnę tego ale staram się złapać dystans. Z resztą mój mąż bardzo chłodzi moje emocje, abym nie przeżyła załamania jakby się nie udało (twu twu, odpukać).Amelia San lubi tę wiadomość
-
Jagah wrote:U mnie każdy cykl podlewany czerwonym winem, a tymczasem urlop i rozłąka z Mężem, i totalna susza.. Lada dzień będę nadrabiać endo i luz w dupie
Ja jestem na przymusowym odwyku dla własnego bezpieczeństwa nie chcę mieszać alko z lekami muszę się szybko pozbyć infekcji i też wrócę do podlewania endo
Marleni, wyniki wyglądają dobrze. Morfologią się nie martw. Jak przeliczysz procenty na ilość plemników może się okazać, że i tak jest ich więcej. A do zapłodnienia wystarczy jeden
Witaj, Goszu
Jagah, też czekam na męża dojedzie w piątek. Oj, będzie się działo
Mal, oglądałam ten film. Też ryczałam.
Piękny avatar, teraz to będziemy tylko sikać prawidłowo
A ja tym razem spałam prawie 12 godzin nawet księżyc mi nie przeszkadzał, chociaż wieczorem zawczasu zasłoniłam szczelnie okno
100krotko, to pewnie hormony buzują w Tobie, a mąż nie potrafi tego zrozumieć?
Marleni, rzeczy zagubione znajdują sie dopiero jak juz nie sa potrzebne
Prima, Twój pierścień sie odnajdzie, musi pewnie odleżeć swoje pod jakąś szafą w kurzu
Psa sie nie otworzy, ale można poczekać, aż odda wszystko co zjadł
Am, czułam, ze lekarka podniesie dawkę
Ewelinka, ten 1000 post musisz uczcić jakimś sukcesem: najlepiej wysikaj dwie kreski Trzymam kciuki
Sylwia, witaj i tutaj
Jagah, moja mama była dwa razy u wróżki w "mojej" sprawie. Raz jej powiedziała, że w 2016 roku będę w ciąży, a za drugim razem, że w ciągu trzech lat na pewno się uda Raczej nie wierzę w takie rzeczy, ale co nam szkodzi trochę rozrywki?
Am, staraj się
A ja odwiedziłam dziś lekarza i dostałam L4 na caaały tydzień będę się byczyć w łóżku szefowa niezadowolona, ale mam to w nosieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:25
Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelko miałaś poczekać na mnie buuuuu:(
A tak na serio, jeśli podjełaś taką decyzję nie odwlekać starań, to my Cię będziemy tu wspierać i trzymać mocno kciuki ;*
Wszak mój nowy awatar do czegoś zobowiązuje
Little bardzo dobrze, że masz L4. Olać szefową - odpoczniesz i będziesz ovufriendować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Amelko miałaś poczekać na mnie buuuuu:(
A tak na serio, jeśli podjełaś taką decyzję nie odwlekać starań, to my Cię będziemy tu wspierać i trzymać mocno kciuki ;*
Wszak mój nowy awatar do czegoś zobowiązuje
Little bardzo dobrze, że masz L4. Olać szefową - odpoczniesz i będziesz ovufriendować
Muszę tylko wyłączyć telefon, bo szefowa bardzo lubi do mnie wydzwaniać nie ważne czy mam urlop, czy jestem chora. Zawsze jestem potrzebna
PrimaSort wrote:Little gdzieś zgubiłam wątek... Dlaczego jesteś na L4? Jesteś chora?
No dopadły mnie wirusy nie te co trzeba muszę wyleżeć, wygrzać i przepędzić choróbsko w kolejnym cyklu muszę być w 100% zdrowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 14:44
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu jest napisane: "W 85% prawidłowo rozwijających się wczesnych ciąż poziom hormonu hCG podwoi się w przeciągu 48-72 godzin. Aby więc sprawdzić jak rozwija się ciąża na bardzo wczesnym etapie, należy zrobić dwa badania krwi, jedno a potem drugie najlepiej dokładnie po 48 godzinach od pierwszego."
Czyli musi być dwa razy wyższy wynik a więc ponad 70. No to czekamy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Koniecznie musisz być zdrowa Little bo to będzie ten cykl w którym zajdziesz w ciążę
Też czułam, że podniesie dawkę na 50 żeby jeszcze zmniejszyć TSH, oby teraz się udało
Maleficent jeszcze nie podjęłam decyzji , jak coś to obie, pamiętasz?Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Koniecznie musisz być zdrowa Little bo to będzie ten cykl w którym zajdziesz w ciążę
Też czułam, że podniesie dawkę na 50 żeby jeszcze zmniejszyć TSH, oby teraz się udało
Maleficent jeszcze nie podjęłam decyzji , jak coś to obie, pamiętasz?
TAAAAAAAAAAAAAK!
PrimaSort wrote:Wzdług tego kalkulatora musi dzisiaj być minimum 58
Primolku spokojnie Ciotce Mal od początku intuicja mówiła, że tym razem będzie dobrzeAmelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima, trzymam kciuki za przyrost
Am, zrób jak podpowiada Ci serce wyniki masz dużo lepsze, więc i szanse są większe
Tak, muszę wyzdrowieć, bo będę w ciąży Rozmawiałam z mężem przed chwilą i na moje pytanie: "co jeśli wypadnie nam starać się w środku tygodnia?" odpowiedział: "to będę przyjeżdżać do domu... na seksik " tak mnie tym zdaniem i sposobem w jaki je powiedział wzruszył, że jeszcze chwila i ryczałabym do słuchawkiAmelia San, Maleficent, PrimaSort, ewelinka2210, Jagah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:
Tak, muszę wyzdrowieć, bo będę w ciąży Rozmawiałam z mężem przed chwilą i na moje pytanie: "co jeśli wypadnie nam starać się w środku tygodnia?" odpowiedział: "to będę przyjeżdżać do domu... na seksik " tak mnie tym zdaniem i sposobem w jaki je powiedział wzruszył, że jeszcze chwila i ryczałabym do słuchawki
Tak jest
Dobry małż! luuubię to!littleladybird, PrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość