Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrima SUPER<3 ciesze sie ogromnie gratki gratki
Dziewczynki czy wyscie oszalaly???jak ja mam to wszystko nadrocic???
Dreambaby witam zapraszam:)
No dobra czas brac sie za czytanie ale nie obiecuje ze bede odpisywac musicie mi wybaczyc:)PrimaSort, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima, super wieści a nie mówiła ciotka Mal? Będę czarować, żeby dziecię rosło silne i piękne ajj cieszę się bardzo, dajesz nadzieję wszystkim babkom na tym wątku, które roniły swoje ciąże, ogólnie nam wszystkim..
Ps. Wyniki moje będą wieczorem tzn biocenoza. Pozostałe - 5 dni trzeba czekać. W sumie to tylko czystość pochwy przed hsg, muszę je mieć, więc nie czekam jakoś specjalnie niecieprliwie.
Babka, która mi pobierała wymaz, mówi do mnie - ale pani spięta, musi się pani rozluźnić, bo materiału nie pobiorę -
a ja na to: najbardziej to się rozluźniam przed mężem
a babka na to : to zawołamy męża z korytarza i pani pobierze co
i zaczęłyśmy się obie śmiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:11
Amelia San, PrimaSort, littleladybird, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAm duzo duzo
Dziewuszki odpowiadam na pytanie czemu maz na mnie wczoraj nakszyczal...otoz dlatego ze ze umialam mu podac przyczyny mojego placzu;/ a pozniej jak na mnie nakrzyczal to nie chcialam z nim gadac i poszedl spac a ja caly wieczor siedzialam sama;/ i plakalam...
Am tak nie bardzo kumam czemu masz robic usg jamy brzusznej? i te szczepienia hmm dziwne;/ a Twoj endo jest i ginem dobrze kojarze? Ja jak mialam kiedys dziwne bole i zalilam sie swojemu ginowi to on powiedzial ze i jabie brzusznej jest ok bo on robiac usg widzi conieco...
Maleficent musze sie przyzwyczaic do Twojego nowego oblicza:)
Litelku zdrowka zycze:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:
Maleficent musze sie przyzwyczaic do Twojego nowego oblicza:)
)
Kozackie nie? oczojebne, ale o to chodzi! jasne przesłanie, potem sikanie i dwie krechy na patyku ujrzane
Nie smutaj, wiadomo hormony, ale jak masz gorszy humor wchodź tutaj a my tu Cię już rozweselimyPrimaSort, Amelia San, 100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość
-
hej jestem po usg i nie uwierzycie w zeszłym tyg w 15dc na lewym jajniku miałam pęcherzyk 13 mm był za mały, więc lekarz kazał zgłosić się za tydzień na usg i okazało się że na prawym jajniku mam pęcherzyk 22 mm )
PrimaSort, littleladybird, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Prima, super wieści a nie mówiła ciotka Mal? Będę czarować, żeby dziecię rosło silne i piękne ajj cieszę się bardzo, dajesz nadzieję wszystkim babkom na tym wątku, które roniły swoje ciąże, ogólnie nam wszystkim..
Ps. Wyniki moje będą wieczorem tzn biocenoza. Pozostałe - 5 dni trzeba czekać. W sumie to tylko czystość pochwy przed hsg, muszę je mieć, więc nie czekam jakoś specjalnie niecieprliwie.
Babka, która mi pobierała wymaz, mówi do mnie - ale pani spięta, musi się pani rozluźnić, bo materiału nie pobiorę -
a ja na to: najbardziej to się rozluźniam przed mężem
a babka na to : to zawołamy męża z korytarza i pani pobierze co
i zaczęłyśmy się obie śmiać
Co do mojej ciąży to strach we mnie narasta aby jej nie stracić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:hej jestem po usg i nie uwierzycie w zeszłym tyg w 15dc na lewym jajniku miałam pęcherzyk 13 mm był za mały, więc lekarz kazał zgłosić się za tydzień na usg i okazało się że na prawym jajniku mam pęcherzyk 22 mm )
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Uwielbiam Cię kobieto!!!!! Sposób w jaki piszesz posty mnie rozwala Nasza kochana wesoła Małe
I wzajemnie!
Jestem dodatkowo naładowana tymi wieściami od Primy
Mam bardzo dobre przeczucia - bardzo na to zasłużyła a i dla nas zaświeci słońce w postaci szczęśliwego finału
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór ale tu u was "rodzinnie"
poczytuję wątek od kilku dni i zainspirowana dobrymi nowinami postanowiłam napisać.
Bardzo gratuluję Prim i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzePrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....