Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam od lekarza, w tamtym cykl nie było owulacji a wtym też chyba niezbyt będzie bo tak dziwnie powiedziała, pęcherzyk niby jest ale kiepski kazała tylko w tym miesiącu zrobić progesteron i przyjść przed okresem. załamałam się Wam powiem k=jakoś byłam pozytywnie nastrojona i strasznie się zawiodłam znów. Spłakałam się strasznie i już nie mam nadzieji, że się uda kiedykolwiek.Ginka
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Dobry wieczór ale tu u was "rodzinnie"
poczytuję wątek od kilku dni i zainspirowana dobrymi nowinami postanowiłam napisać.
Bardzo gratuluję Prim i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:;/ wszystkomi sie skasowalo i musze pisac raz jeszcze;/
Mel czadowy nie da sie Cie przeoczyc kochana:) wczoraj caly dzien was podczytywalam ale nie mialam weny zeby cokolwiek napisac;/ dzis juz lepiej pomogla wizyta u mamuski:) w piatrk tez sie wybieram bo bedzie u niej moja 6-miesieczna siostrzenica a ona taka pocieszna i lubie z nia posiedziec:)
Amciu ja juz nie wiem co Ci napisac;/ nie podoba ni sie ta pani/pan nie pani ach zakrecilam sie nie wazne cos mi tu smierdzi hmmm ojooj musze podumac....ja bym sie starala skoro tarczyca dobra a ona i tak dala wieksza dawke leku to jeszcze spadnie...
Primka ja mam termina na 12 stycznia:D mam nadzieje ze donosze ale wiadomo roznie moze byc:)
Kasandra ja bralam clo przez 3 cylke czulam sie normalnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:To już niedługo a wtedy nie będziesz miała tyle czasu aby z nami pisać chociaż mam nadzieję, że czasem się odezwiesz
Jak to nie mam meza 2 babcie i 1 dziadka wszyscy chetni do pomocy cas napewno znajdePrimaSort lubi tę wiadomość
-
Dream, dziękuję czuję się w miarę dobrze. Leżę w łóżku i piję litrami herbatę z cytryną. Dostałam zwolnienie, więc mam tydzień wakacji
Pozdrawiam Cię gorąco spod cieplutkiej kołderki nie daj się chorobie i przegoń smutki
Ginka, lekarka nic na to nie powiedziała? Jakieś rozwiązanie sytuacji. Może faktycznie potrzebujesz stymulacji?
Dziewczyny, tulę Was mocnoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiebie tez znajde:) wkoncu wakacje dzidzi tez sie naleza zdala od rodzicow
zyc nie umierac
Dziewczynki zanim sie obejrzycie na moje juz nie bedziecie mialy czasu swoje bedziecie bawic:) albo nasze beda sie razem bawic a my popijac kawusie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 19:39
littleladybird lubi tę wiadomość
-
Ginka wrote:wróciłam od lekarza, w tamtym cykl nie było owulacji a wtym też chyba niezbyt będzie bo tak dziwnie powiedziała, pęcherzyk niby jest ale kiepski kazała tylko w tym miesiącu zrobić progesteron i przyjść przed okresem. załamałam się Wam powiem k=jakoś byłam pozytywnie nastrojona i strasznie się zawiodłam znów. Spłakałam się strasznie i już nie mam nadzieji, że się uda kiedykolwiek.
Może poproś o jakieś leki na stymulację, ja bez wspomagacza w ogóle nie mam owulacji, a teraz jest ok:)
A i tydzień temu była na usg w 15dc i pęcherzyk był na lewym jajniku ale był za mały i też się wydawało że nie będzie owu w tym cyklu a tu dzisiaj na usg okazało się że faktycznie ten na lewym zanikł ale za to na prawym pojawił się 22 mm pęcherzyk, który za chwile pęknie, dodam że jestem w 22 dc i nigdy tak późno owu nie miałam a tu taka niespodzianka więc nie ma co tracić nadziei, będzie dobrze wszystkim nam się udaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny