Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny;/ wszystkomi sie skasowalo i musze pisac raz jeszcze;/
Mel czadowy nie da sie Cie przeoczyc kochana:) wczoraj caly dzien was podczytywalam ale nie mialam weny zeby cokolwiek napisac;/ dzis juz lepiej pomogla wizyta u mamuski:) w piatrk tez sie wybieram bo bedzie u niej moja 6-miesieczna siostrzenica a ona taka pocieszna i lubie z nia posiedziec:)
Amciu ja juz nie wiem co Ci napisac;/ nie podoba ni sie ta pani/pan nie pani ach zakrecilam sie nie wazne cos mi tu smierdzi hmmm ojooj musze podumac....ja bym sie starala skoro tarczyca dobra a ona i tak dala wieksza dawke leku to jeszcze spadnie...
Primka ja mam termina na 12 stycznia:D mam nadzieje ze donosze ale wiadomo roznie moze byc:)
Kasandra ja bralam clo przez 3 cylke czulam sie normalnieAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima doskonale rozumiem twoje obawy, bo sama straciłam ciążę, ale masz piękną bete i jeszcze piękniejszy przyrost, więc tym razem wszystko będzie dobrze Wiem, że strach będzie towarzyszył ci całą ciążę, ale staraj się myśleć pozytywnie i cieszyć Dobrze, że już w poniedziałek masz wizytę.
Amelia kiedyś już was podczytywałam i czy dobrze kojarzę że jesteś z Siedlec?
Ewelina jak się czujesz? Przeziębienie ustępuje? Mnie zaczyna rozkładać.
100krotko Pozdrów dziewczyny na belly Podczytuję was, ale nie umiem nic napisać. Przepraszam, mam jakiś gorszy czas.
Witam dziewczyny które są nowe jak ja
Przepraszam dziewczyny, które pominęłam.PrimaSort lubi tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualnyKasandra tak to u mnie bylo 36 cykl staran 3 z clo
Dreambaby nie przepraszaj my tam caly czas czekamy A co tam u Ciebie? na jakim etapie cyklu jestes cos mi swita ze bylas na monitoringi ale pewna nie jestem co to swita:)
Am no tak pisalysmy racja sorki z moja pamiecia kiepsko ostatnio:)
Jak ys miala taki papierek od endo ze sie leczysz na tarczyce i i rodzinny moglby Ci recepte dac:) ja tak robilam przed Ciaza:) -
nick nieaktualnyW sumie to nie male problemy z hormonami ktore sie unormowaly po lekach...tyle sie zeszlo ale jak widac warto bylo czekac i walczyc
Dreambaby wygrzewaj sie tam cieply kocyk herbatka i nie daj sie chorobie...
Ja tez czesto nie wiem co dziewczynkom napisac ale one sa tak kochane ze wystarczy zwykle czesc i jakos dalej idzie:)Amelia San lubi tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Witaj Wedmoczka Zapraszamy do rozmowy Napisz coś o sobie
Wracam tu po przerwie bo sama już nie daję rady psychicznie z tym wszystkim staramy sie od 5 lat i nic a wszystko jest ok...
teraz zmieniłam lekarza w tym miesiącu miałam piękną owu potwierdzona monitoringiem 7 dpo bardzo ładny progesteron jakiego nie miałam nigdy...od poniedziałku rozkłada mnie jakieś wirusisko więc wczoraj zrobiłam betę ale jak można było się spodziewać w 10 dpo pozytywu nie było i nie wiem teraz czy jest sens powtarzać czy już odpuścić sobie...to tak wkrótce o mniePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
to jeszcze Was pomęcze:
- czy badałyscie "wrogość sluzu" ?
- mam problem z suchością.. tzn mam mało sluzu... nawet przed stosunkiem... czytalam ze nawet tez zel z durexa ktory jest na bazie wody - moze spowalniać plemniki... sa jakies żele/ preparaty ktore moglabym uzywac?
Kasandra -
nick nieaktualnyDreambaby jestes z siedlec? hehe to nie daleko mnie:) hmm kiedys:) za czasow paniejskich mieszkalam obok minska mazowieckiego :)niedlugo sie wybieram do siedlec suknie slubne ogladac z siostra:)
Am zalatw sobie papierek wiedomo raz na jakis czas bedziesz musiala isc do endo rzadziejAmelia San lubi tę wiadomość
-
kasandra88 polecam ci żel conceive plus, sama go jeszcze nie próbowałam, ale zamierzam go kupić na najbliższy cykl . tu masz link
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search[search]=conceive+plus&st_search[and_search]=1&st_search[detail]=Amelia San lubi tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
nick nieaktualnykasandra88 wrote:a jeszcze dwa pytanka:
- jesli brałyscie Euthyrox jak spadło WaM TSH?(dawka i czas)
- któraś z Was brała CLO - jak sie czułyście?Amelia San lubi tę wiadomość