Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Ja mam tyle co Ty:) no a staralam sie przez 36 cykli
Mel jakie barwy? wolisz serial niz nas?
Oczywiście,ze Was, bezapelacyjnie dlatego internet mam odpalony w telefonie, bo maz zabral komputra, jednym okiem gapie w tv a drugim czuwam
Dream ja mam 27, staralismy sie krotko, w 3- cim cyklu zaskoczyło, jednak niestety nie udalo sie. Pisalysmy kiedys na watku o objawach poronienia ciazy biochemicznej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyszla mi jedynie mutacja mthfr heterozygotyczna, ktora niby podwyzsza homocysteine i organizm ciezko przyswaja kwas foliowy. Badalam w zeszlym tygodniu- homocysteina super, kwas foliowy super. Hematolog powiedzial,ze ta mutacje w delikatnym stopniu ma sporo kobiet.. zespol fosfo tez nie wyszedl, reszta badan w normie. Mimo wszystko przy pozytywnym tescie mam brac clexane profilaktycznie. No i hsg - to podstawa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydreambaby wrote:Dlaczego hsg?
Spójrz na mój podpis pod postami - miałam ciąże biochemiczną wartość bhcg wyniosła najwięcej 320, druga ciąża była pozamaciczna - trafiłam z krwotokiem do szpitala, gdyż żyłam w nieświadomości(dłuuuuuga historia) i tam nacięli mi jajowód i usunęli ciąże. Hsg musze zrobić dla mojej wiadomości, muszę wiedzieć jaka jest kondycja moich jajowodów.
-
ja też oglądam na wspólnej i tu czytam
to ja jestem stara bo już po 30 a staramy się od 5 lat
pisałam parę stron temu o sobie ale pewnie w natłoku postów umknęło :0)Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnydreambaby wrote:Maleficent te badania o których piszesz robiłaś z polecenia lekarza czy z własnej inicjatywy? Jak się je wykonuje? To badania krwi? Ja nic takiego nie miałam
Właściwie to praktycznie wszystko ogarnęłam sama, w porozumieniu z dziewczynami z tego forum, lekarze nie wiele mi pomogli. Z tego co widzę, to straciłaś jedną ciąże, często lekarze traktują to jako przypadek - u mnie też tak było. Po drugim poronieniu zdecydowałam się przebadać. -
nick nieaktualny