Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Prima widać że podświadomie się martwisz stąd te koszmary...będzie dobrze...spróbuj może skierować własne myśli na przyjemne rzeczy włącz dobry pozytywny film, poczytaj książkę zrelaksuj się ...tulę mocno i życzę przyjemnego dnia jesteśmy z Tobą
-
Monika- weź sprawy w swoje ręce zazwyczaj w takich sytuacjach to obracam wszystko w żart i kwituje coś w stylu: dobra, koniec tych fochow, bierz sie Mężu do roboty
Oczywiście nic na siłę, ale jak kłótnia nie jest poważna to czasem wystarczy szczerość i trochę więcej optymizmu
Prima- myślę, że to strach przed stratą powoduje takie wytwory wyobraźni. Spróbuj myśleć pozytywnie, dobra książka, film, może dobre ciastko z przyjaciółką? znajdz sposób dla siebie, żeby nie zwariować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobiety !
Little pewnie odsypia, nie musi nigdzie wstawać do tego fight z chorobą, więc pewnie jeszcze tapla się w kołderce
55monika - ja rozumiem, że pragniesz bardzo tego dziecka, jak każda tutaj, razem z mężem pragniecie, ale postaraj znaleźć w sobie trochę luzu w dupce. Twój mąż jest myślącą, czującą osobą. Ma prawo być zmęczony, ma prawo nie mieć ochoty na seks wszak nikt nie jest maszyną. Spróbuj w takich sytuacjach porozmawiać, ocieplić atmosferę, zastosować jakiś wabik kobiecy w tych dniach a nie się kłócić! Nic dobrego z tego nie wyniknie, podniesiecie sobie tylko poziom frustracji i pretensji. Przemyśl to sobie
Prima zamartwiasz się kobieto to naturalne Klepie Cię po pleckach i mówię - nie martw się - odetchniesz trochę jak usłyszysz bijące serducho jak dzwon, ale do tego czasu jesteśmy z Tobą.
Ps. A mi śnił dziś piękny bobas. Czworakował sobie u mnie w mieszkaniu, był przepiękny. Okazało się, że moi staruszkowie sobie takiego zmastrowali i to dziecko moich rodziców buheeewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Monika tule sprobojcie moze jeszcze dzis:)
Am niech Ci czas szybko zleci a jak do nas zajrzysz bedzie +10 stron
Marleni trzymamy kciuki
Prima nie marte sie wszystko bedzie dobrze jak sie powtorza wieksz dawke, mysl pozytywnie a do snow sie przyzwyczajaj w ciazy sa one bardzo bardzo dziwne.
Mal juz niedlugo taki bobas bedzie smigal u Cieie zobaczysz:)
A ja musze wstac i isc do sklepu a tak mi sie nie chce;/ lenia mam;/
Wczoraj zostalam wykorzystana przez meza no na spioch normalnie az sie go rano pytalam czy my cos tego tego czy mi sie snilo:) a on sie ze mnie smial:DAmelia San lubi tę wiadomość
-
Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte Ale się rozpisałyscie
Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej Szał - może to dziwne sny ciążowe?
Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę
Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.
Prima śpij dobrze A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi
Maleficent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte Ale się rozpisałyscie
Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej Szał - może to dziwne sny ciążowe?
Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę
Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.
Prima śpij dobrze A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi
Teraz już czuję się dobrze. Chyba zapobiegawczego już dziś zwiekszę tą dawkę duphastonu do 3 dziennie i magnez biorę o którym lekarz dzisiaj przez telefon wspominał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte Ale się rozpisałyscie
Haa Ewela padłam czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? moja intuicja zaczyna coś szeptać
Dziewczyny też mam pytanie:
Prima - do kiedy masz brac acard?
Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Haa Ewela padłam czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? moja intuicja zaczyna coś szeptać
Dziewczyny też mam pytanie:
Prima - do kiedy masz brac acard?
Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?
Acard będe brała na pewno. Już biorę -
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Ewelinka to kciuki trzymam zaciśnięte :*
erotyczne sny wow, w ciąży miałam ich srylion
No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:52
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)
Bolal na początku tak jak na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:57