Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Prima widać że podświadomie się martwisz stąd te koszmary...będzie dobrze...spróbuj może skierować własne myśli na przyjemne rzeczy włącz dobry pozytywny film, poczytaj książkę zrelaksuj się ...tulę mocno i życzę przyjemnego dnia
jesteśmy z Tobą
-
Monika- weź sprawy w swoje ręce
zazwyczaj w takich sytuacjach to obracam wszystko w żart i kwituje coś w stylu: dobra, koniec tych fochow, bierz sie Mężu do roboty
Oczywiście nic na siłę, ale jak kłótnia nie jest poważna to czasem wystarczy szczerość i trochę więcej optymizmu
Prima- myślę, że to strach przed stratą powoduje takie wytwory wyobraźni. Spróbuj myśleć pozytywnie, dobra książka, film, może dobre ciastko z przyjaciółką?znajdz sposób dla siebie, żeby nie zwariować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobiety !
Little pewnie odsypia, nie musi nigdzie wstawać do tego fight z chorobą, więc pewnie jeszcze tapla się w kołderce
55monika - ja rozumiem, że pragniesz bardzo tego dziecka, jak każda tutaj, razem z mężem pragniecie, ale postaraj znaleźć w sobie trochę luzu w dupce. Twój mąż jest myślącą, czującą osobą. Ma prawo być zmęczony, ma prawo nie mieć ochoty na seks wszak nikt nie jest maszyną. Spróbuj w takich sytuacjach porozmawiać, ocieplić atmosferę, zastosować jakiś wabik kobiecy w tych dniach a nie się kłócić! Nic dobrego z tego nie wyniknie, podniesiecie sobie tylko poziom frustracji i pretensji. Przemyśl to sobie
Prima zamartwiasz się kobieto to naturalne Klepie Cię po pleckach i mówię - nie martw się - odetchniesz trochę jak usłyszysz bijące serducho jak dzwon, ale do tego czasu jesteśmy z Tobą.
Ps. A mi śnił dziś piękny bobas. Czworakował sobie u mnie w mieszkaniu, był przepiękny. Okazało się, że moi staruszkowie sobie takiego zmastrowali i to dziecko moich rodziców buheeewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Monika tulesprobojcie moze jeszcze dzis:)
Am niech Ci czas szybko zlecia jak do nas zajrzysz bedzie +10 stron
Marleni trzymamy kciuki
Prima nie marte sie wszystko bedzie dobrzejak sie powtorza wieksz dawke, mysl pozytywnie
a do snow sie przyzwyczajaj w ciazy sa one bardzo bardzo dziwne.
Mal juz niedlugo taki bobas bedzie smigal u Cieie zobaczysz:)
A ja musze wstac i isc do sklepu a tak mi sie nie chce;/ lenia mam;/
Wczoraj zostalam wykorzystana przez meza no na spioch normalnieaz sie go rano pytalam czy my cos tego tego czy mi sie snilo:) a on sie ze mnie smial:D
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte
Ale się rozpisałyscie
Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównejSzał - może to dziwne sny ciążowe?
Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę
Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.
Prima śpij dobrzeA to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi
Maleficent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte
Ale się rozpisałyscie
Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównejSzał - może to dziwne sny ciążowe?
Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę
Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.
Prima śpij dobrzeA to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi
ja myślałam że piszesz że beta spada
Teraz już czuję się dobrze. Chyba zapobiegawczego już dziś zwiekszę tą dawkę duphastonu do 3 dziennie i magnez biorę o którym lekarz dzisiaj przez telefon wspominał. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte
Ale się rozpisałyscie
Haa Ewela padłamczyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ?
moja intuicja zaczyna coś szeptać
Dziewczyny też mam pytanie:
Prima - do kiedy masz brac acard?
Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Haa Ewela padłam
czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ?
moja intuicja zaczyna coś szeptać
Dziewczyny też mam pytanie:
Prima - do kiedy masz brac acard?
Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?Ladna z niej dziwczyna, ale tego się nie spodziewałam
Tylko lepiej jej nic ni ebedę mówić, bo się jeszcze przestraszy
Ale bardzo dobrze się całuje
Acard będe brała na pewno. Już biorę -
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Ewelinka to kciuki trzymam zaciśnięte :*
erotyczne sny wow, w ciąży miałam ich srylion
No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:52
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)
Bolal na początku tak jak na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:57