X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Prima widać że podświadomie się martwisz stąd te koszmary...będzie dobrze...spróbuj może skierować własne myśli na przyjemne rzeczy włącz dobry pozytywny film, poczytaj książkę zrelaksuj się ...tulę mocno i życzę przyjemnego dnia :) jesteśmy z Tobą :)
    No ale tak zabolało :-(

• Jagah Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika- weź sprawy w swoje ręce ;) zazwyczaj w takich sytuacjach to obracam wszystko w żart i kwituje coś w stylu: dobra, koniec tych fochow, bierz sie Mężu do roboty ;)
    Oczywiście nic na siłę, ale jak kłótnia nie jest poważna to czasem wystarczy szczerość i trochę więcej optymizmu :)

Prima- myślę, że to strach przed stratą powoduje takie wytwory wyobraźni. Spróbuj myśleć pozytywnie, dobra książka, film, może dobre ciastko z przyjaciółką? :) znajdz sposób dla siebie, żeby nie zwariować <3

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Amelia to chyba nie do mnie było tylko do 55monika5 :)

Prima to tylko twoja podświadomość działa. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Amelia San lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam przez chwilą do lekarza i powiedział, że jakby się to powtórzyło to zwiększyć dawkę Duphastonu do 3 razy dziennie. Beta powiedział, że i tu cytat "bomba"

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety !
    Little pewnie odsypia, nie musi nigdzie wstawać do tego fight z chorobą, więc pewnie jeszcze tapla się w kołderce :)

55monika - ja rozumiem, że pragniesz bardzo tego dziecka, jak każda tutaj, razem z mężem pragniecie, ale postaraj znaleźć w sobie trochę luzu w dupce. Twój mąż jest myślącą, czującą osobą. Ma prawo być zmęczony, ma prawo nie mieć ochoty na seks wszak nikt nie jest maszyną. Spróbuj w takich sytuacjach porozmawiać, ocieplić atmosferę, zastosować jakiś wabik kobiecy w tych dniach a nie się kłócić! Nic dobrego z tego nie wyniknie, podniesiecie sobie tylko poziom frustracji i pretensji. Przemyśl to sobie ;)

Prima zamartwiasz się kobieto to naturalne Klepie Cię po pleckach i mówię - nie martw się - odetchniesz trochę jak usłyszysz bijące serducho jak dzwon, ale do tego czasu jesteśmy z Tobą.

Ps. A mi śnił dziś piękny bobas. Czworakował sobie u mnie w mieszkaniu, był przepiękny. Okazało się, że moi staruszkowie sobie takiego zmastrowali i to dziecko moich rodziców buhee

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Już jest wynik bety!!! Beta po równo 48 godzinach wynosi 103,84 <3 wczorajsza 36,78
    Piekna beta :) wielkie gratulacje :)

PrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Piekna beta :) wielkie gratulacje :)
    Dziekuję

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyniosłam sobie śniadanko na tacy do łóżka ;-)
    Tak mi się chce spać, że nie mogę jeść. A tu jeszcze tyle pracy. Komputer aż się trzęsie od maili :-/
    Popracuje trochę i się zdrzemnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry <3 :)

Monika tule <3 sprobojcie moze jeszcze dzis:)

Am niech Ci czas szybko zleci :) a jak do nas zajrzysz bedzie +10 stron :D

Marleni trzymamy kciuki <3

Prima nie marte sie wszystko bedzie dobrze <3 jak sie powtorza wieksz dawke, mysl pozytywnie :) a do snow sie przyzwyczajaj w ciazy sa one bardzo bardzo dziwne.

Mal juz niedlugo taki bobas bedzie smigal u Cieie zobaczysz:)

A ja musze wstac i isc do sklepu a tak mi sie nie chce;/ lenia mam;/
    Wczoraj zostalam wykorzystana przez meza no na spioch normalnie :D az sie go rano pytalam czy my cos tego tego czy mi sie snilo:) a on sie ze mnie smial:D

Amelia San lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte :) Ale się rozpisałyscie :)

Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej :D :D Szał - może to dziwne sny ciążowe? :P
    Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę :)

Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.

Prima śpij dobrze :) A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi :)

Maleficent lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte :) Ale się rozpisałyscie :)

Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej :D :D Szał - może to dziwne sny ciążowe? :P
    Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę :)

Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.

Prima śpij dobrze :) A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi :)
    Chyba się Ewelinko nie zrozumiałyśmy :-) ja myślałam że piszesz że beta spada :-P

Teraz już czuję się dobrze. Chyba zapobiegawczego już dziś zwiekszę tą dawkę duphastonu do 3 dziennie i magnez biorę o którym lekarz dzisiaj przez telefon wspominał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko a Ciebie bolał brzuch w ciąży na początku?

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    100krotko a Ciebie bolał brzuch w ciąży na początku?
    No właśni edołączam się do pytania.
    Mnie w ciąży z synkiem nie bolało na początku, ale mam koleżankę, która bolało do końca 3 miesiaca ciąży. To chyba różnie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    No właśni edołączam się do pytania.
    Mnie w ciąży z synkiem nie bolało na początku, ale mam koleżankę, która bolało do końca 3 miesiaca ciąży. To chyba różnie jest.
    100krotko? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)

Bolal na początku tak jak na @

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:

Haa Ewela padłam :D czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? ;) moja intuicja zaczyna coś szeptać ;)

Dziewczyny też mam pytanie:
    Prima - do kiedy masz brac acard?
    Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?

PrimaSort lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Haa Ewela padłam :D czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? ;) moja intuicja zaczyna coś szeptać ;)

Dziewczyny też mam pytanie:
    Prima - do kiedy masz brac acard?
    Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?
    Mal ja tez padłam jak się obudziłam :) Ladna z niej dziwczyna, ale tego się nie spodziewałam :) Tylko lepiej jej nic ni ebedę mówić, bo się jeszcze przestraszy :) Ale bardzo dobrze się całuje ;)
    Acard będe brała na pewno. Już biorę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina <3 kciuki zaciśnięte:-) zielonosci:-)

ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Ewelinka to kciuki trzymam zaciśnięte :*
    erotyczne sny wow, w ciąży miałam ich srylion :)
    Dzięki Słońce, ale ten brzuch mnie trochę martwi, bo wo ciąży z synkiem nie bolał jak na @, a teraz boli - w moim przypadku to chyba ciąży nie zwiastuje. Ale kto wie?
    No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)

Bolal na początku tak jak na @
    Bo mnie boli tak lekko od kilku dni taki bardziej dyskomfort niż ból. A wczoraj to tak mocno jak na @ a @ miałam zawsze mega boBolal. Nie wiem czy już dziś nie zwiększyć dawki do 3 tabletek nie czekając na kolejne bóle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:57

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ