X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    Prima widać że podświadomie się martwisz stąd te koszmary...będzie dobrze...spróbuj może skierować własne myśli na przyjemne rzeczy włącz dobry pozytywny film, poczytaj książkę zrelaksuj się ...tulę mocno i życzę przyjemnego dnia :) jesteśmy z Tobą :)
    No ale tak zabolało :-(

• Jagah Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika- weź sprawy w swoje ręce ;) zazwyczaj w takich sytuacjach to obracam wszystko w żart i kwituje coś w stylu: dobra, koniec tych fochow, bierz sie Mężu do roboty ;)
    Oczywiście nic na siłę, ale jak kłótnia nie jest poważna to czasem wystarczy szczerość i trochę więcej optymizmu :)

Prima- myślę, że to strach przed stratą powoduje takie wytwory wyobraźni. Spróbuj myśleć pozytywnie, dobra książka, film, może dobre ciastko z przyjaciółką? :) znajdz sposób dla siebie, żeby nie zwariować <3

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Amelia to chyba nie do mnie było tylko do 55monika5 :)

Prima to tylko twoja podświadomość działa. Odpoczywaj i dbaj o siebie.

Amelia San lubi tę wiadomość

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam przez chwilą do lekarza i powiedział, że jakby się to powtórzyło to zwiększyć dawkę Duphastonu do 3 razy dziennie. Beta powiedział, że i tu cytat "bomba"

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobiety !
    Little pewnie odsypia, nie musi nigdzie wstawać do tego fight z chorobą, więc pewnie jeszcze tapla się w kołderce :)

55monika - ja rozumiem, że pragniesz bardzo tego dziecka, jak każda tutaj, razem z mężem pragniecie, ale postaraj znaleźć w sobie trochę luzu w dupce. Twój mąż jest myślącą, czującą osobą. Ma prawo być zmęczony, ma prawo nie mieć ochoty na seks wszak nikt nie jest maszyną. Spróbuj w takich sytuacjach porozmawiać, ocieplić atmosferę, zastosować jakiś wabik kobiecy w tych dniach a nie się kłócić! Nic dobrego z tego nie wyniknie, podniesiecie sobie tylko poziom frustracji i pretensji. Przemyśl to sobie ;)

Prima zamartwiasz się kobieto to naturalne Klepie Cię po pleckach i mówię - nie martw się - odetchniesz trochę jak usłyszysz bijące serducho jak dzwon, ale do tego czasu jesteśmy z Tobą.

Ps. A mi śnił dziś piękny bobas. Czworakował sobie u mnie w mieszkaniu, był przepiękny. Okazało się, że moi staruszkowie sobie takiego zmastrowali i to dziecko moich rodziców buhee

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Już jest wynik bety!!! Beta po równo 48 godzinach wynosi 103,84 <3 wczorajsza 36,78
    Piekna beta :) wielkie gratulacje :)

PrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Piekna beta :) wielkie gratulacje :)
    Dziekuję

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyniosłam sobie śniadanko na tacy do łóżka ;-)
    Tak mi się chce spać, że nie mogę jeść. A tu jeszcze tyle pracy. Komputer aż się trzęsie od maili :-/
    Popracuje trochę i się zdrzemnę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry <3 :)

Monika tule <3 sprobojcie moze jeszcze dzis:)

Am niech Ci czas szybko zleci :) a jak do nas zajrzysz bedzie +10 stron :D

Marleni trzymamy kciuki <3

Prima nie marte sie wszystko bedzie dobrze <3 jak sie powtorza wieksz dawke, mysl pozytywnie :) a do snow sie przyzwyczajaj w ciazy sa one bardzo bardzo dziwne.

Mal juz niedlugo taki bobas bedzie smigal u Cieie zobaczysz:)

A ja musze wstac i isc do sklepu a tak mi sie nie chce;/ lenia mam;/
    Wczoraj zostalam wykorzystana przez meza no na spioch normalnie :D az sie go rano pytalam czy my cos tego tego czy mi sie snilo:) a on sie ze mnie smial:D

Amelia San lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte :) Ale się rozpisałyscie :)

Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej :D :D Szał - może to dziwne sny ciążowe? :P
    Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę :)

Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.

Prima śpij dobrze :) A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi :)

Maleficent lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Nie napisałam nic więcje wcześniej, bo musiałam szybko Primie gratulować i czytac dalej reszte :) Ale się rozpisałyscie :)

Mal, Prima ale sny... No to ja podbiję juz całkiem ten temat, bo ja miałam sen erotyczny z koleżanką z pracy w roli głównej :D :D Szał - może to dziwne sny ciążowe? :P
    Ale brzuch coś na @ dziś bolał, choć mdłości lekkie są, no zobaczymy. Ta temperatura naprawdę ładna, ale już tyle tych cykli - w nic już nie wierzę :)

Am a te badania to lekarce chodzi chyba o to, żebyś sprawdziła czy masz przeciwciała przeciwko różyczce i wzw typu B, a nie szczepiła się, w ciąży i tak to trzeba zrobić, może lepiej przed, żeby sprawdzić czy na pewno masz przeciwciała.

Prima śpij dobrze :) A to tsh to chyba dobrze, że spada? Czemu nie chcesz, żeby spadało? Przecież im niższe tym lepiej, beta ma rosnąć i jak widać pięknie to robi :)
    Chyba się Ewelinko nie zrozumiałyśmy :-) ja myślałam że piszesz że beta spada :-P

Teraz już czuję się dobrze. Chyba zapobiegawczego już dziś zwiekszę tą dawkę duphastonu do 3 dziennie i magnez biorę o którym lekarz dzisiaj przez telefon wspominał.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko a Ciebie bolał brzuch w ciąży na początku?

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    100krotko a Ciebie bolał brzuch w ciąży na początku?
    No właśni edołączam się do pytania.
    Mnie w ciąży z synkiem nie bolało na początku, ale mam koleżankę, która bolało do końca 3 miesiaca ciąży. To chyba różnie jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    No właśni edołączam się do pytania.
    Mnie w ciąży z synkiem nie bolało na początku, ale mam koleżankę, która bolało do końca 3 miesiaca ciąży. To chyba różnie jest.
    100krotko? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)

Bolal na początku tak jak na @

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:

Haa Ewela padłam :D czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? ;) moja intuicja zaczyna coś szeptać ;)

Dziewczyny też mam pytanie:
    Prima - do kiedy masz brac acard?
    Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?

PrimaSort lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Haa Ewela padłam :D czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? ;) moja intuicja zaczyna coś szeptać ;)

Dziewczyny też mam pytanie:
    Prima - do kiedy masz brac acard?
    Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?
    Mal ja tez padłam jak się obudziłam :) Ladna z niej dziwczyna, ale tego się nie spodziewałam :) Tylko lepiej jej nic ni ebedę mówić, bo się jeszcze przestraszy :) Ale bardzo dobrze się całuje ;)
    Acard będe brała na pewno. Już biorę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina <3 kciuki zaciśnięte:-) zielonosci:-)

ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Ewelinka to kciuki trzymam zaciśnięte :*
    erotyczne sny wow, w ciąży miałam ich srylion :)
    Dzięki Słońce, ale ten brzuch mnie trochę martwi, bo wo ciąży z synkiem nie bolał jak na @, a teraz boli - w moim przypadku to chyba ciąży nie zwiastuje. Ale kto wie?
    No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Jestem jestem musiała do tego sklepu:-)

Bolal na początku tak jak na @
    Bo mnie boli tak lekko od kilku dni taki bardziej dyskomfort niż ból. A wczoraj to tak mocno jak na @ a @ miałam zawsze mega boBolal. Nie wiem czy już dziś nie zwiększyć dawki do 3 tabletek nie czekając na kolejne bóle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 11:57

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ