Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Właśnie włączyłam sobie pierwszy odcinek Wspaniałego Stulecia i postanowiłam obejrzeć wszystkie odcinki ogląda to któraś z Was?
ja oglądam fajny serial bardzo ładne kiecki mają te kobiety
a ja sobie czekam na wynik bety...wielkiej nadziei nie robię bo przedwczoraj miałam 2 ale był 10 dpo dziś 12 więc może akurat..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 13:24
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Właśnie włączyłam sobie pierwszy odcinek Wspaniałego Stulecia i postanowiłam obejrzeć wszystkie odcinki ogląda to któraś z Was?
Ja nie widziałam, a nie leci on czasem na tvp 1, gdzies w popołudniej porze ?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Wedmoczka wrote:ja oglądam fajny serial bardzo ładne kiecki mają te kobiety
a ja sobie czekam na wynik bety...wielkiej nadziei nie robię bo przedwczoraj miałam 2 ale był 10 dpo dziś 12 więc może akurat..
Ja też uwielbiam pizze, kfc id., ale żadko jemy. Teraz to mam ochotę straszną ale na kebaba Dawno nie jadłam Albo placki ziemniaczane po węgiersku MniammmmPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:
Ja też uwielbiam pizze, kfc id., ale żadko jemy. Teraz to mam ochotę straszną ale na kebaba Dawno nie jadłam Albo placki ziemniaczane po węgiersku Mniammmm
placki mmm tak patrzę na ten mój ryż i pokrojone warzywa heh, ale zjem ze smakiem, bo lubię ryż w każdej postaci, a z mężem ustaliliśmy, że na kefca i pizze będziemy sobie pozwalać raz na tydzień/dwa. -
Maleficent wrote:placki mmm tak patrzę na ten mój ryż i pokrojone warzywa heh, ale zjem ze smakiem, bo lubię ryż w każdej postaci, a z mężem ustaliliśmy, że na kefca i pizze będziemy sobie pozwalać raz na tydzień/dwa.
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:No i popieram Ja sobiwe do ryżu z warzywami lubię zrobić pierś z kurczaka na maśle klarowanym (ale tak odrobinkę) i wtedy takie fajne wychodzi mięsko troszkę woda podlewam, duzo papryki chili i sól jedynie i calkiem fajne danie Wcozraj tak zrobiłam ale kasze z warzywami i do tego takie mięsko
Oo kurczak w każdej postaci - też uwielbiam, spróbuję tego na maśle, nigdy nie robiłam ;>
Niewiem kiedy czas zleciał jak się z Wami piszę, zaraz przychodzi małż, a ja nic nie zrobiłam w domu, tylko przyklejona do monitora siedzeewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAz sie glodna zrobilam ;/ juz nie pamietan kiedy ostatnio jadlam kfc pizze czy kebaba;/ slinka mi leci;/ i jeszczeplacki ziemniaczane miam
Prima ja ogladam wspaniale stulecie:) ostrzegam Cie to jest bardzo wciagajace:) na 1 okolo 15;50 leca najnowsze odcinki
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:ja oglądam fajny serial bardzo ładne kiecki mają te kobiety
a ja sobie czekam na wynik bety...wielkiej nadziei nie robię bo przedwczoraj miałam 2 ale był 10 dpo dziś 12 więc może akurat..
Owulacja zawsze mogła się przesunąć.
Kiedy będą wyniki? Wyniki będą online? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Az sie glodna zrobilam ;/ juz nie pamietan kiedy ostatnio jadlam kfc pizze czy kebaba;/ slinka mi leci;/ i jeszczeplacki ziemniaczane miam
Prima ja ogladam wspaniale stulecie:) ostrzegam Cie to jest bardzo wciagajace:) na 1 okolo 15;50 leca najnowsze odcinki -
nick nieaktualny
-
Witam,piszę tutaj pierwszy raz na tym forum,ale mam jedno pytanko:
Gdyż ostatnio usłyszałam od pewnej osoby,że niby wszystkie badania są ok... a zajść w ciążę nie można... Może być również coś takiego,że mój organizm np.może odrzucać zarodek danej płci?
Mamy już syna na stanie, może jak plemnik zenski wygrywa...to organizm odrzuca??????mam nadzieje,ze tak nie jest. Jakie sa badania na taki przypadek,by sprawdzic?PrimaSort lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Witam,piszę tutaj pierwszy raz na tym forum,ale mam jedno pytanko:
Gdyż ostatnio usłyszałam od pewnej osoby,że niby wszystkie badania są ok... a zajść w ciążę nie można... Może być również coś takiego,że mój organizm np.może odrzucać zarodek danej płci?
Mamy już syna na stanie, może jak plemnik zenski wygrywa...to organizm odrzuca??????mam nadzieje,ze tak nie jest. Jakie sa badania na taki przypadek,by sprawdzic?missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Witam,piszę tutaj pierwszy raz na tym forum,ale mam jedno pytanko:
Mamy już syna na stanie, może jak plemnik zenski wygrywa...to organizm odrzuca??????mam nadzieje,ze tak nie jest. Jakie sa badania na taki przypadek,by sprawdzic?
Hej missy.
Generalnie jest chyba wiele kobiet, ktore wcześnie roniły ciąże (ja również) i napewno czasem to przypadek, czasem trzeba się naszukać, żeby znaleźć przyczynę, a czasem tak jak piszesz wszytkie badania sa w normie a jednak sie nie udaje a przyczyna jest nieustalona. Jeśli chodzi o badania w kierunku tego co piszesz- odrzucanie zarodka konkretnej płci - to już bym pytała genetyka, ewentualnie wstępnie gina. Czasem dochodzi do zaburzeń autoimmunologicznych i wtedy wykonuje się szereg badań m.in czasy krzepnięcia, pod kątem trombofilii, dużo tego.missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Hej missy.
Generalnie jest chyba wiele kobiet, ktore wcześnie roniły ciąże (ja również) i napewno czasem to przypadek, czasem trzeba się naszukać, żeby znaleźć przyczynę, a czasem tak jak piszesz wszytkie badania sa w normie a jednak sie nie udaje a przyczyna jest nieustalona. Jeśli chodzi o badania w kierunku tego co piszesz- odrzucanie zarodka konkretnej płci - to już bym pytała genetyka, ewentualnie wstępnie gina. Czasem dochodzi do zaburzeń autoimmunologicznych i wtedy wykonuje się szereg badań m.in czasy krzepnięcia, pod kątem trombofilii, dużo tego.