Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima, jak samopoczucie?
Dzisiaj cały dzień spędzam w łóżku. Trochę pracowałam siedząc w pościeli a teraz leżę i oglądam film.
Mam dziś straszne wzdęcia i... gazy... Dobrze, że mąż w pracy
Przed chwilą mama do mnie dzwoniła i powiedziała żebyśmy nie przyjeżdżali bo to ponad 210 km w jedną stronę a boi się o moją ciążę. Ona też strasznie przeżyła moje straty. Ale leżenie w łóżku chyba nie jest konieczne? Chyba i tak nic nie zmieni i będzie co ma być?
A co u Ciebie? Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Wzięłam kolejną dawkę Duphastonu. Od dziś biorę 3 tabletki dziennie. Jedną co 8 godzin. Niestety będę musiała brać też w nocy
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:To może sobie tak wycyrkluj żeby brać np. o 6 rano, 14 i 22? Wtedy jakoś tak tragicznie nie będzie
-
PrimaSort wrote:Wedmoczka co z Twoją betą?
czekam na wyniki przed chwilką sprawdzałam na razie nie ma (
a ten czas dłuży się już chciałabym wiedzieć czy udało się czy napić się i zapomnieć o cyklu:)))Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nie mogę bo Euthyrox biorę o 6 rano a jego trzeba na czczo brać przynajmniej pół godziny przed jedzeniem i nie można z innymi lekami
-
PrimaSort wrote:To będą online?
tak to luxmed...przed chwilką dostałam sms-a nie ma ciąży chyba już można spisać cykl na stratyPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:To że na czczo to wiem, bo też biorę, ale potem biorę po pół godziny inne leki własnie. To nie można o 6.30 np? Ja tak luteine stosuje i inne leki właśnie.
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:tak to luxmed...przed chwilką dostałam sms-a nie ma ciąży chyba już można spisać cykl na straty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:31
-
PrimaSort wrote:Tak czy siak musiałabym nastawiać budzik. Bo ja wstaję o 8 codziennie a spać chodzę o 21 no i nie chcę też zmieniać godzin za bardzo brania duphastonu bo od dwóch tygodni biorę pierwszą dawkę o 8
Wedmoczka :* A który to Wasz cykl starań? -
PrimaSort wrote:A jaka beta? Może nie wszystko stracone. Owulacja mogła się przesunąć
podobno owu miałam 12dc monitoring w 14 dc i było ciałko żółte)dziś jestem w 24dc czyli teoretycznie jest 12 dpo...chciałam wiedzieć bo jestem przeziębiona i nie chciałam brać leków ale chyba i tym razem cuda nie byłoPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
ewelinka2210 wrote:no to jak uważasz Ja bym wolała chyba rano żeby mnie budzik budził i potem dospać No ale jak o 21 idziesz spac to cięzko coś poradzić Tylko jak będziesz się budzić na duphaston o 24 to nie wybijesz się ze snu?
Wedmoczka :* A który to Wasz cykl starań?
ja już latami liczę w grudniu będzie 5 latPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:no to jak uważasz Ja bym wolała chyba rano żeby mnie budzik budził i potem dospać No ale jak o 21 idziesz spac to cięzko coś poradzić Tylko jak będziesz się budzić na duphaston o 24 to nie wybijesz się ze snu?
Wedmoczka :* A który to Wasz cykl starań?