Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Haa Ewela padłam czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? moja intuicja zaczyna coś szeptać
Dziewczyny też mam pytanie:
Prima - do kiedy masz brac acard?
Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Dzięki Słońce, ale ten brzuch mnie trochę martwi, bo wo ciąży z synkiem nie bolał jak na @, a teraz boli - w moim przypadku to chyba ciąży nie zwiastuje. Ale kto wie?
No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałam
Czekamy na kreski!ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Idź do apteki i zrób test. Dzisiaj 11 dzień po owulacji. Ja też 11 dni po owulacji robiłam i wyszła druga kreska albo idź na betę.
Czekamy na kreski!
Z tym bólem brzucha to strasznie różnie bywa. Ale mogę mieć nadzieję, skoro Ciebie boli i 100krotkę bolało, a w ciąży jesteściePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Prima na początku tak się zdaza mój gin nawet mówił że to normalne...że musi troszkę pobolec bierz weź nospe i odpoczywaj
W poprzednich ciążach nic mi nie było i nic nie bolało a teraz piersi i brzuch... Cycki nie do dotknięciaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:11
-
nick nieaktualnyEwelinka ja tez czekam na II kreski
Ja nie wiem co sie ze mna dzieje;/ niedawno placz teraz len kuchnie juz ogarnelam lazienke tez zostal pokoj w ktorym stoi lozko i jakos nie moge z niego zejsc;/ jakis kopniak w tylek mi by sie przydalPrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Test już jest w domu, ale nie chce za wcześnie testować. Bochemiczną też już przechodziłam, jak jest ciąża to w sobotę też bedzie Na betę pójde dopiero po teście pozytywnym, po tylu cyklach szkoda mi kasy na betę Jak będzie pozytywny test, to wtedy zrobię, żeby sprawdzać przyrosty. Luteinę już biorę, więc jakieś zabezpieczenie jest.
Z tym bólem brzucha to strasznie różnie bywa. Ale mogę mieć nadzieję, skoro Ciebie boli i 100krotkę bolało, a w ciąży jesteście
A kiedy masz termin @? własnie w sobotę? -
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Ewelinka ja tez czekam na II kreski
Ja nie wiem co sie ze mna dzieje;/ niedawno placz teraz len kuchnie juz ogarnelam lazienke tez zostal pokoj w ktorym stoi lozko i jakos nie moge z niego zejsc;/ jakis kopniak w tylek mi by sie przydal -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Nie mam w domu nospy ale jak mąż będzie wracał z pracy wieczorem to mi kupi i normalny magnez. Będę brała i mam nadzieję że pomoże. Dzisiaj cały dzień spędzę w łóżku i tak siedzę sama w domu. Mam sporo pracy. Ale za chwilę zrobię sobie przerwęna drzemkę.
W poprzednich ciążach nic mi nie było i nic nie bolało a teraz piersi i brzuch... Cycki nie do dotknięcia
A termin mam właściwie w poniedziałek, bo dzięki luteinie mam pięknie wyłdużoną lutealną do 14 dni. No chyba że owulacja była jednak w innym dniu, to juz wtedy nie wiem.
100krotka Ty się leń póki możesz -
nick nieaktualnyWiadomo kazda ciaza jest inna raz cos boli raz nie mnie cycki pobolewaja od samego poczatku sa dni kiedy nie moge ich dotknac ;/ a teraz jak juz pojawila sie siara to wogole zakaz potykania:) i sa gigantyczne
Kopniak ja musze dzis choc troche ogarnac ile mozna sie lenic;/
Ja nospe buore codziennie rano i wieczorem odkad mialam te skurcze
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Wiadomo kazda ciaza jest inna raz cos boli raz nie mnie cycki pobolewaja od samego poczatku sa dni kiedy nie moge ich dotknac ;/ a teraz jak juz pojawila sie siara to wogole zakaz potykania:) i sa gigantyczne
Kopniak ja musze dzis choc troche ogarnac ile mozna sie lenic;/
Ja nospe buore codziennie rano i wieczorem odkad mialam te skurcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:I przyszko do mnie wezwanie z sadu ;/ na 17 grudnia obecnosc obowiazkowa ;/ myslicie ze moge sie jakos wykrecic
Kopniak na lenia <delikatny kop w pupkę>
Świadka z obecności na rozprawie zwalnia zaświadczenie lekarskie ze szpitala. Moje kumpele w zaawansowanej ciąży chodziły na sprawy, aczkolwiek zadzwoń do Sądu dopytaj, być może na Twój stan wystarczy od gina.
Apropos sądów..
PS.Sarenko moja towarzyszko w respektowaniu prawa,co się z Tobą dzieję??? martwimy się.. jesli nas czytasz napisz! chociaż do którejś z nas na priv - wystarczy, że jest okej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:56
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Test już jest w domu, ale nie chce za wcześnie testować. Bochemiczną też już przechodziłam, jak jest ciąża to w sobotę też bedzie Na betę pójde dopiero po teście pozytywnym, po tylu cyklach szkoda mi kasy na betę Jak będzie pozytywny test, to wtedy zrobię, żeby sprawdzać przyrosty. Luteinę już biorę, więc jakieś zabezpieczenie jest.
Mądra kobietka czekamy na rozwój wydarzeń.
Jagah, kupiłam pęto pietruchy, robię ryż z warzywami i posypie pełną garścią, potem smacznie zjem btw, pewnie tam wytarmosiłaś męża
Zamierzam zacząć się zdrowo odżywiać, ale tak na serio, bo różnie z tym bywało..po tej mojej operacji i diecie zachłysnęłam się żarciem -kotleciki, makarony, czekoladki i inne.
Wczoraj zamówiliśmy z małżem pizze, tak się najadłam, że do dzisiaj bącze tym 30-centymetrowym specjałem, który cały pochłonęłam. -
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Kopniak na lenia <delikatny kop w pupkę>
Świadka z obecności na rozprawie zwalnia zaświadczenie lekarskie ze szpitala. Moje kumpele w zaawansowanej ciąży chodziły na sprawy, aczkolwiek zadzwoń do Sądu dopytaj, być może na Twój stan wystarczy od gina.
Apropos sądów..
PS.Sarenko moja towarzyszko w respektowaniu prawa,co się z Tobą dzieję??? martwimy się.. jesli nas czytasz napisz! chociaż do którejś z nas na priv - wystarczy, że jest okej. -
nick nieaktualny