X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Haa Ewela padłam :D czyżby miał być zielony finał, że takie kozackie sny ? ;) moja intuicja zaczyna coś szeptać ;)

Dziewczyny też mam pytanie:
    Prima - do kiedy masz brac acard?
    Ewela w przypadku zieloności będziesz brała clexane/ acard ?
    Nie wiem do kiedy. W każdym bądź razie nie kazał mi lekarz odstawiać jak go dwa dni temu pytałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Ewelinka to kciuki trzymam zaciśnięte :*
    erotyczne sny wow, w ciąży miałam ich srylion :)
    Ja wczoraj pierwszy ;-p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Dzięki Słońce, ale ten brzuch mnie trochę martwi, bo wo ciąży z synkiem nie bolał jak na @, a teraz boli - w moim przypadku to chyba ciąży nie zwiastuje. Ale kto wie?
    No sny erotyczne ogólnie żadko miewam, ale jak już to częściej w II fazie właśnie. Ale z koleżankami to jeszcze nie miałam :P
    Idź do apteki i zrób test. Dzisiaj 11 dzień po owulacji. Ja też 11 dni po owulacji robiłam i wyszła druga kreska ;-) albo idź na betę.

Czekamy na kreski!

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima na początku tak się zdaza mój gin nawet mówił że to normalne...że musi troszkę pobolec bierz weź nospe i odpoczywaj :-)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Idź do apteki i zrób test. Dzisiaj 11 dzień po owulacji. Ja też 11 dni po owulacji robiłam i wyszła druga kreska ;-) albo idź na betę.

Czekamy na kreski!
    Test już jest w domu, ale nie chce za wcześnie testować. Bochemiczną też już przechodziłam, jak jest ciąża to w sobotę też bedzie :) Na betę pójde dopiero po teście pozytywnym, po tylu cyklach szkoda mi kasy na betę :) Jak będzie pozytywny test, to wtedy zrobię, żeby sprawdzać przyrosty. Luteinę już biorę, więc jakieś zabezpieczenie jest.

Z tym bólem brzucha to strasznie różnie bywa. Ale mogę mieć nadzieję, skoro Ciebie boli i 100krotkę bolało, a w ciąży jesteście :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Prima na początku tak się zdaza mój gin nawet mówił że to normalne...że musi troszkę pobolec bierz weź nospe i odpoczywaj :-)
    Nie mam w domu nospy ale jak mąż będzie wracał z pracy wieczorem to mi kupi i normalny magnez. Będę brała i mam nadzieję że pomoże. Dzisiaj cały dzień spędzę w łóżku i tak siedzę sama w domu. Mam sporo pracy. Ale za chwilę zrobię sobie przerwęna drzemkę.

W poprzednich ciążach nic mi nie było i nic nie bolało a teraz piersi i brzuch... Cycki nie do dotknięcia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka ja tez czekam na II kreski :)

Ja nie wiem co sie ze mna dzieje;/ niedawno placz teraz len :( kuchnie juz ogarnelam lazienke tez zostal pokoj w ktorym stoi lozko i jakos nie moge z niego zejsc;/ jakis kopniak w tylek mi by sie przydal

PrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Test już jest w domu, ale nie chce za wcześnie testować. Bochemiczną też już przechodziłam, jak jest ciąża to w sobotę też bedzie :) Na betę pójde dopiero po teście pozytywnym, po tylu cyklach szkoda mi kasy na betę :) Jak będzie pozytywny test, to wtedy zrobię, żeby sprawdzać przyrosty. Luteinę już biorę, więc jakieś zabezpieczenie jest.

Z tym bólem brzucha to strasznie różnie bywa. Ale mogę mieć nadzieję, skoro Ciebie boli i 100krotkę bolało, a w ciąży jesteście :)
    Nadzieja jest zawsze :-)

A kiedy masz termin @? własnie w sobotę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka ja tez czekam na II kreski :)

Ja nie wiem co sie ze mna dzieje;/ niedawno placz teraz len :( kuchnie juz ogarnelam lazienke tez zostal pokoj w ktorym stoi lozko i jakos nie moge z niego zejsc;/ jakis kopniak w tylek mi by sie przydal
    Kopniak w tyłek? Chyba masaż tyłka :-P hehe ja osobiście bardzo lubię ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Mnie brzuch długo bolał - brałam nospę + magnez na to.
    A nospe jak bolało czy codziennie zapobiegawczo?

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nie mam w domu nospy ale jak mąż będzie wracał z pracy wieczorem to mi kupi i normalny magnez. Będę brała i mam nadzieję że pomoże. Dzisiaj cały dzień spędzę w łóżku i tak siedzę sama w domu. Mam sporo pracy. Ale za chwilę zrobię sobie przerwęna drzemkę.

W poprzednich ciążach nic mi nie było i nic nie bolało a teraz piersi i brzuch... Cycki nie do dotknięcia
    OOO :) Ból piersi to super objaw, mi pękały w ciązy z synkiem :) Tzn., że wysoki progesteron :)
    A termin mam właściwie w poniedziałek, bo dzięki luteinie mam pięknie wyłdużoną lutealną do 14 dni. No chyba że owulacja była jednak w innym dniu, to juz wtedy nie wiem.

100krotka Ty się leń póki możesz :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo kazda ciaza jest inna raz cos boli raz nie :) mnie cycki pobolewaja od samego poczatku sa dni kiedy nie moge ich dotknac ;/ a teraz jak juz pojawila sie siara to wogole zakaz potykania:) i sa gigantyczne :D

Kopniak :) ja musze dzis choc troche ogarnac ile mozna sie lenic;/

Ja nospe buore codziennie rano i wieczorem odkad mialam te skurcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo kazda ciaza jest inna raz cos boli raz nie :) mnie cycki pobolewaja od samego poczatku sa dni kiedy nie moge ich dotknac ;/ a teraz jak juz pojawila sie siara to wogole zakaz potykania:) i sa gigantyczne :D

Kopniak :) ja musze dzis choc troche ogarnac ile mozna sie lenic;/

Ja nospe buore codziennie rano i wieczorem odkad mialam te skurcze
    To koniecznie mąż dzisiaj musi mi ją kupić no i ten magnez

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przyszko do mnie wezwanie z sadu ;/ na 17 grudnia obecnosc obowiazkowa ;/ myslicie ze moge sie jakos wykrecic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I przyszko do mnie wezwanie z sadu ;/ na 17 grudnia obecnosc obowiazkowa ;/ myslicie ze moge sie jakos wykrecic :)
    Pewnie ze względu na swój odmienny stan to tak :-) wystarczy zaświadczenie od lekarza

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kopniak na lenia <delikatny kop w pupkę> :)
    Świadka z obecności na rozprawie zwalnia zaświadczenie lekarskie ze szpitala. Moje kumpele w zaawansowanej ciąży chodziły na sprawy, aczkolwiek zadzwoń do Sądu dopytaj, być może na Twój stan wystarczy od gina.
    Apropos sądów..

PS.Sarenko moja towarzyszko w respektowaniu prawa,co się z Tobą dzieję??? martwimy się.. jesli nas czytasz napisz! chociaż do którejś z nas na priv - wystarczy, że jest okej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpytam sie meza siostry bo on tam z prokuratorem wszystko ogarnia:) z ciekawosci bym poszla :D jeszcze nie mialam przyjemnosci byc w sadzie :D ale zobaczymy co wyniknie:)

Wlasnie gdzie jest Sarenka?

ogarnelam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:

Mądra kobietka :) czekamy na rozwój wydarzeń.

Jagah, kupiłam pęto pietruchy, robię ryż z warzywami i posypie pełną garścią, potem smacznie zjem btw, pewnie tam wytarmosiłaś męża :)

Zamierzam zacząć się zdrowo odżywiać, ale tak na serio, bo różnie z tym bywało..po tej mojej operacji i diecie zachłysnęłam się żarciem -kotleciki, makarony, czekoladki i inne.
    Wczoraj zamówiliśmy z małżem pizze, tak się najadłam, że do dzisiaj bącze tym 30-centymetrowym specjałem, który cały pochłonęłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Kopniak na lenia <delikatny kop w pupkę> :)
    Świadka z obecności na rozprawie zwalnia zaświadczenie lekarskie ze szpitala. Moje kumpele w zaawansowanej ciąży chodziły na sprawy, aczkolwiek zadzwoń do Sądu dopytaj, być może na Twój stan wystarczy od gina.
    Apropos sądów..

PS.Sarenko moja towarzyszko w respektowaniu prawa,co się z Tobą dzieję??? martwimy się.. jesli nas czytasz napisz! chociaż do którejś z nas na priv - wystarczy, że jest okej.
    Gdzie Sarenka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent ja kocham pizze!! I kubełek z KFC :-P

Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość

‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ