X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    podobno owu miałam 12dc monitoring w 14 dc i było ciałko żółte)dziś jestem w 24dc czyli teoretycznie jest 12 dpo...chciałam wiedzieć bo jestem przeziębiona i nie chciałam brać leków ale chyba i tym razem cuda nie było
    Jaki wynik bety? Ostatnio było 2?

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dziś tak samo < 2 :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:41

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    i dziś tak samo
    Przykro mi <3 ale nie można się poddawać!

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dziekuję już dobrze. Pewnie czytałaś o moim bólu brzucha w nocy?
    Dzisiaj cały dzień spędzam w łóżku. Trochę pracowałam siedząc w pościeli a teraz leżę i oglądam film.
    Mam dziś straszne wzdęcia i... gazy... Dobrze, że mąż w pracy :-P

Przed chwilą mama do mnie dzwoniła i powiedziała żebyśmy nie przyjeżdżali bo to ponad 210 km w jedną stronę a boi się o moją ciążę. Ona też strasznie przeżyła moje straty. Ale leżenie w łóżku chyba nie jest konieczne? Chyba i tak nic nie zmieni i będzie co ma być?

A co u Ciebie? Jak się czujesz?

Czytałam, mam nadzieję, że się już nie powtórzą te bóle.
    Ciężko stwierdzić cokolwiek, jeśli dobrze się czujesz, nie boli Cię i żadne plamienia się nie pojawiają, to chyba nie ma potrzeby tylko leżeć. Jednak z drugiej strony jeśli to ma pomóc, bo raczej nie zaszkodzi, to lepiej dmuchać na zimne.

U mnie w porządku, ale jakoś słabo się czuję. Brzuch mnie pobolewa. Nie wiem, czy to jelita, jajniki, czy pęcherz :/ Lekarz kazał dużo pić, a to skutkuje chodzeniem do wc częściej niż zwykle. Też mnie to mega męczy, nie zdążę się wygrzać pod kołdrą, a już muszę wyłazić znowu siku :/ ale dam radę, chcę szybko dojść do siebie ;) może szybko "wysikam" całe to ustrojstwo, co we mnie siedzi :P

Wedmoczka, tulę <3

Ewelinka, trzymam za Ciebie kciuki. Codziennie zaglądam na Twój wykres i kibicuję ;)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama juz nie wiem teraz przeczytałam na necie że proces implantacji trwa do 12 dni więc teoretycznie dopiero dziś może do niej dojść a dopiero po 2 dniach może wzrosnąć poziom HCG...ehhh

dziś od samego rana ćmi po stronie z której była owulacja...ale tez po tej stronie mam mięśniaka co wg dr co mi roił monit w tym miesiącu może być przyczyną naszych niepowodzeń :(

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Czytałam, mam nadzieję, że się już nie powtórzą te bóle.
    Ciężko stwierdzić cokolwiek, jeśli dobrze się czujesz, nie boli Cię i żadne plamienia się nie pojawiają, to chyba nie ma potrzeby tylko leżeć. Jednak z drugiej strony jeśli to ma pomóc, bo raczej nie zaszkodzi, to lepiej dmuchać na zimne.

U mnie w porządku, ale jakoś słabo się czuję. Brzuch mnie pobolewa. Nie wiem, czy to jelita, jajniki, czy pęcherz :/ Lekarz kazał dużo pić, a to skutkuje chodzeniem do wc częściej niż zwykle. Też mnie to mega męczy, nie zdążę się wygrzać pod kołdrą, a już muszę wyłazić znowu siku :/ ale dam radę, chcę szybko dojść do siebie ;) może szybko "wysikam" całe to ustrojstwo, co we mnie siedzi :P

Wedmoczka, tulę <3

Ewelinka, trzymam za Ciebie kciuki. Codziennie zaglądam na Twój wykres i kibicuję ;)
    Little też słyszałam, że w przeziębieniu trzeba dużo pić.
    Od poniedziałku wracsz do pracy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    sama juz nie wiem teraz przeczytałam na necie że proces implantacji trwa do 12 dni więc teoretycznie dopiero dziś może do niej dojść a dopiero po 2 dniach może wzrosnąć poziom HCG...ehhh

dziś od samego rana ćmi po stronie z której była owulacja...ale tez po tej stronie mam mięśniaka co wg dr co mi roił monit w tym miesiącu może być przyczyną naszych niepowodzeń :(
    Dla spokoju może powtórz betę w dniu spodziewanej @

Wysłany: 29 października 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Little też słyszałam, że w przeziębieniu trzeba dużo pić.
    Od poniedziałku wracsz do pracy?

Dopiero w czwartek :D

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już "katuję" 4 odcinek Wspaniałego Stulecia ;-P Już a raczej dopiero bo co chwila chodzę siku.
    Mąż dzisiaj musi zostać dłużej w pracy. I po pracy jeszcze musi zrobić zakupy bo ja dziś nie wychodziłam z domu i kupić mi magnez.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 17:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Dopiero w czwartek :D
    Łoooooo!!! To jeszcze całe mnóstwo!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana ani razu nie zabolał mnie brzuch nawet troszkę to może już jest ok i ten magnez pomógł

• Jagah Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima- mnie b.duzo pomaga magnez i b6 w trakcie okresu, dolegliwości brzucha dużo mniejsze :)

Hmm..mieliśmy intensywnie działać, a chyba wypadnie serducho dziś, jutro wyjazd i kolejne w sobotę, to trochę za mało dla nas..Zwłaszcza, że sluz i szyjka juz w fazie szczytu..

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png

Wysłany: 29 października 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Od rana ani razu nie zabolał mnie brzuch nawet troszkę to może już jest ok i ten magnez pomógł

I niech tak zostanie <3
    Jeszcze cały tydzień będę się byczyć :P lekarka nawet zabroniła jechać na cmentarz :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Prima- mnie b.duzo pomaga magnez i b6 w trakcie okresu, dolegliwości brzucha dużo mniejsze :)

Hmm..mieliśmy intensywnie działać, a chyba wypadnie serducho dziś, jutro wyjazd i kolejne w sobotę, to trochę za mało dla nas..Zwłaszcza, że sluz i szyjka juz w fazie szczytu..
    A dlaczego dzisiaj chcecie zrezygnować ze starań?

Dzisiaj mam straszne wzdęcia. No szok jak mi jelita pracują

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    I niech tak zostanie <3
    Jeszcze cały tydzień będę się byczyć :P lekarka nawet zabroniła jechać na cmentarz :(
    O kurcze nawet na cmentarz nie? Ja się zastanawiam czy jechać do rodziców w ten weekend taki kawał. Chociaż tam też mogę leżeć całe dnie tylko o męczącą podróż chodzi

• Jagah Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima- dzisiaj będzie serducho, a kolejne dopiero w sobotę. Szkoda mi, ze tak wypadło w tym cyklu, ale siła wyższa.

Odezwę się dopiero po przyjeździe do domu, trzymajcie się dziewczyny <3

PrimaSort lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Prima- dzisiaj będzie serducho, a kolejne dopiero w sobotę. Szkoda mi, ze tak wypadło w tym cyklu, ale siła wyższa.

Odezwę się dopiero po przyjeździe do domu, trzymajcie się dziewczyny <3
    Też się trzymaj kochana <3 Napisz jak tylki będziesz miała czas

• Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dla spokoju może powtórz betę w dniu spodziewanej @

spodziewana albo za 2 dni 26-28 dni mam cykle...na 5.11 jestem zapisana do gin więc już poczekam sobie jak ma być to nie ucieknie a nie będę z siebie wariatki robić

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka wrote:
    spodziewana albo za 2 dni 26-28 dni mam cykle...na 5.11 jestem zapisana do gin więc już poczekam sobie jak ma być to nie ucieknie a nie będę z siebie wariatki robić
    To poczekj. Kciuki zaciśnięte!

Wedmoczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 października 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:

Oby to jedno serducho wystarczyło <3 trzymam kciuki :)

PrimaSort, Jagah lubią tę wiadomość

‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ