Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:podobno owu miałam 12dc monitoring w 14 dc i było ciałko żółte)dziś jestem w 24dc czyli teoretycznie jest 12 dpo...chciałam wiedzieć bo jestem przeziębiona i nie chciałam brać leków ale chyba i tym razem cuda nie było
-
i dziś tak samo < 2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:41
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dziekuję już dobrze. Pewnie czytałaś o moim bólu brzucha w nocy?
Dzisiaj cały dzień spędzam w łóżku. Trochę pracowałam siedząc w pościeli a teraz leżę i oglądam film.
Mam dziś straszne wzdęcia i... gazy... Dobrze, że mąż w pracy
Przed chwilą mama do mnie dzwoniła i powiedziała żebyśmy nie przyjeżdżali bo to ponad 210 km w jedną stronę a boi się o moją ciążę. Ona też strasznie przeżyła moje straty. Ale leżenie w łóżku chyba nie jest konieczne? Chyba i tak nic nie zmieni i będzie co ma być?
A co u Ciebie? Jak się czujesz?
Czytałam, mam nadzieję, że się już nie powtórzą te bóle.
Ciężko stwierdzić cokolwiek, jeśli dobrze się czujesz, nie boli Cię i żadne plamienia się nie pojawiają, to chyba nie ma potrzeby tylko leżeć. Jednak z drugiej strony jeśli to ma pomóc, bo raczej nie zaszkodzi, to lepiej dmuchać na zimne.
U mnie w porządku, ale jakoś słabo się czuję. Brzuch mnie pobolewa. Nie wiem, czy to jelita, jajniki, czy pęcherz Lekarz kazał dużo pić, a to skutkuje chodzeniem do wc częściej niż zwykle. Też mnie to mega męczy, nie zdążę się wygrzać pod kołdrą, a już muszę wyłazić znowu siku ale dam radę, chcę szybko dojść do siebie może szybko "wysikam" całe to ustrojstwo, co we mnie siedzi
Wedmoczka, tulę
Ewelinka, trzymam za Ciebie kciuki. Codziennie zaglądam na Twój wykres i kibicuję -
sama juz nie wiem teraz przeczytałam na necie że proces implantacji trwa do 12 dni więc teoretycznie dopiero dziś może do niej dojść a dopiero po 2 dniach może wzrosnąć poziom HCG...ehhh
dziś od samego rana ćmi po stronie z której była owulacja...ale tez po tej stronie mam mięśniaka co wg dr co mi roił monit w tym miesiącu może być przyczyną naszych niepowodzeńPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Czytałam, mam nadzieję, że się już nie powtórzą te bóle.
Ciężko stwierdzić cokolwiek, jeśli dobrze się czujesz, nie boli Cię i żadne plamienia się nie pojawiają, to chyba nie ma potrzeby tylko leżeć. Jednak z drugiej strony jeśli to ma pomóc, bo raczej nie zaszkodzi, to lepiej dmuchać na zimne.
U mnie w porządku, ale jakoś słabo się czuję. Brzuch mnie pobolewa. Nie wiem, czy to jelita, jajniki, czy pęcherz Lekarz kazał dużo pić, a to skutkuje chodzeniem do wc częściej niż zwykle. Też mnie to mega męczy, nie zdążę się wygrzać pod kołdrą, a już muszę wyłazić znowu siku ale dam radę, chcę szybko dojść do siebie może szybko "wysikam" całe to ustrojstwo, co we mnie siedzi
Wedmoczka, tulę
Ewelinka, trzymam za Ciebie kciuki. Codziennie zaglądam na Twój wykres i kibicuję
Od poniedziałku wracsz do pracy? -
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:sama juz nie wiem teraz przeczytałam na necie że proces implantacji trwa do 12 dni więc teoretycznie dopiero dziś może do niej dojść a dopiero po 2 dniach może wzrosnąć poziom HCG...ehhh
dziś od samego rana ćmi po stronie z której była owulacja...ale tez po tej stronie mam mięśniaka co wg dr co mi roił monit w tym miesiącu może być przyczyną naszych niepowodzeń -
nick nieaktualnyJa już "katuję" 4 odcinek Wspaniałego Stulecia ;-P Już a raczej dopiero bo co chwila chodzę siku.
Mąż dzisiaj musi zostać dłużej w pracy. I po pracy jeszcze musi zrobić zakupy bo ja dziś nie wychodziłam z domu i kupić mi magnez.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 17:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima- mnie b.duzo pomaga magnez i b6 w trakcie okresu, dolegliwości brzucha dużo mniejsze
Hmm..mieliśmy intensywnie działać, a chyba wypadnie serducho dziś, jutro wyjazd i kolejne w sobotę, to trochę za mało dla nas..Zwłaszcza, że sluz i szyjka juz w fazie szczytu.. -
PrimaSort wrote:Od rana ani razu nie zabolał mnie brzuch nawet troszkę to może już jest ok i ten magnez pomógł
I niech tak zostanie
Jeszcze cały tydzień będę się byczyć lekarka nawet zabroniła jechać na cmentarz -
nick nieaktualnyJagah wrote:Prima- mnie b.duzo pomaga magnez i b6 w trakcie okresu, dolegliwości brzucha dużo mniejsze
Hmm..mieliśmy intensywnie działać, a chyba wypadnie serducho dziś, jutro wyjazd i kolejne w sobotę, to trochę za mało dla nas..Zwłaszcza, że sluz i szyjka juz w fazie szczytu..
Dzisiaj mam straszne wzdęcia. No szok jak mi jelita pracują -
nick nieaktualnylittleladybird wrote:I niech tak zostanie
Jeszcze cały tydzień będę się byczyć lekarka nawet zabroniła jechać na cmentarz -
nick nieaktualnyJagah wrote:Prima- dzisiaj będzie serducho, a kolejne dopiero w sobotę. Szkoda mi, ze tak wypadło w tym cyklu, ale siła wyższa.
Odezwę się dopiero po przyjeździe do domu, trzymajcie się dziewczyny -
PrimaSort wrote:Dla spokoju może powtórz betę w dniu spodziewanej @
spodziewana albo za 2 dni 26-28 dni mam cykle...na 5.11 jestem zapisana do gin więc już poczekam sobie jak ma być to nie ucieknie a nie będę z siebie wariatki robićPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:Prima- mnie b.duzo pomaga magnez i b6 w trakcie okresu, dolegliwości brzucha dużo mniejsze
Hmm..mieliśmy intensywnie działać, a chyba wypadnie serducho dziś, jutro wyjazd i kolejne w sobotę, to trochę za mało dla nas..Zwłaszcza, że sluz i szyjka juz w fazie szczytu..
Oby to jedno serducho wystarczyło trzymam kciukiPrimaSort, Jagah lubią tę wiadomość