Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę, że już nikogo tu nie ma. Napiszę tylko szybko, że u mnie ok. Cały dzień bez bólu. Mąż kupił mi Chela Mag B6 i będę brała 2 razy dziennie. Też uciekam już spać. Może uda mi się usnąć póki pęcherz się uspokoił
O północy pobudka na Duphaston. Do jutra! Rano się odezwęelmalia, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u nas dalej klapa, miały być starania, ale odpuściliśmy wczoraj. Mam pytanie czy jak w środę pęcherzyk miał 22 mm i lekarz kazał starać się prze 3 kolejne dni, a my załóżmy będziemy starać się dopiero dziś wieczorem to jest jakaś szansa ? wczoraj robiłam test owulacyjny i wyszła 2 kreska i zastanawiam się czy to nie za późno, od środy powinien już pęknąć, chyba że się mylę
-
Cześć Kochane
Am, widzę, że Sarenkę to nawet podświadomie przywołujemy. Ciekawe co u niej. Oby Twój sen się sprawdził
I chętnie spotkałabym się z Wami przy jednym Ameliowym stole
Monika, nie analizuj wszystkiego za dużo, to naprawdę nie pomaga. Będzie co ma być. Kochajcie się niezależnie od tego, co mówi lekarz (oczywiście z lekkim wskazaniem na możliwą owulację). Najgorsze to robić coś z musu.
26mm to chyba nie taki zły jeszcze, a na 100% nie wiesz, czy przyrasta po 2mm na dzień. Może trochę wolniej i jest jednak prawidłowych rozmiarów? Swoją drogę, to nawet nie wiem do jakich rozmiarów rosną prawidłowe pęcherzyki. Ktoś wie?
Testy owulacyjne też czasem kłamią.
100krotko, jeśli dasz radę zdrzemnij się w dzień. Bidulko, wiem, co to nieprzespana noc
Am, biała wykładzina w sklepie? klienci będą musieli ściągać buty przed wejściem?Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Też myślałam o psychologu. Na razie daję radę sama, ale boję się, że przy niepowodzeniach po clo (dopiero wtedy będzie dla nas realna szansa na ciążę-brak owulacji), mogę się załamać
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Hej u nas dalej klapa, miały być starania, ale odpuściliśmy wczoraj. Mam pytanie czy jak w środę pęcherzyk miał 22 mm i lekarz kazał starać się prze 3 kolejne dni, a my załóżmy będziemy starać się dopiero dziś wieczorem to jest jakaś szansa ? wczoraj robiłam test owulacyjny i wyszła 2 kreska i zastanawiam się czy to nie za późno, od środy powinien już pęknąć, chyba że się mylę
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Też myślałam o psychologu. Na razie daję radę sama, ale boję się, że przy niepowodzeniach po clo (dopiero wtedy będzie dla nas realna szansa na ciążę-brak owulacji), mogę się załamać
-
Dzień dobry
ja wczoraj przed snem miałam tak dziwny ból jajników po prawej że musiałam nospe brać był podobny do tego z okresu owulacji i trochę do @ ale po tabletce noc przespana...
ja tez kiedyś chodziłam do psychologa ale to strata czasu, bo to był raczej monolog...po 3 mies stwierdziłam że tak sobie pogadać mogę albo z mężem( i tak jak siedzi przy kompie to nie wszystko słucha) albo z koleżanką przy herbacie
zgadzam się na mnie forum działa terapeutycznie
Miłego piątku kochane :*PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Wedmoczko jutro wszystko się wyjaśni
no tak jak owulka była 12dc to jutro powinnam dostać @ a jak nie to czekam na 5.11 i idę do drPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyAm biale wykladziny ojej przesrane bedzie ze tak powiem ;/
Tez bym chetnie usiadla z wami przy rakim stole fajnie by bylo:)
Litelku ja juz od godziny pelno etatowa niania:) mala przeninieta nakarmiona i spi:) mialam i ja sie polozyc ale mam nadzieje ze jak sie teraz przemecze to wieczorem padne:)
Amelia San lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta, pytam bardziej doświadczonych
2 dni po owulacji zaczęłam brać duphaston 2x 0,5 tabletki przez 10 dni
dziś jest 7 dzień i.. nie jestem pewna czy wzięłam przed godziną te 0,5 tabletki, czy kot ją zrzucił ze stołu Co w tej sytuacji??
Pozdrawiam