Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Primka i blizniali brzmi fajnie ja nialam miec 4 i wyszlo jedno:) jedna super ciesze sie bardzo mam nadzieje ze zaraz beda nastepne dzieciaczki
ewelinka2210, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:SUPER!!!! Gratulacje Prima teraz wyluzuj i czekamy na bijące serduszka też mi sie wydaję że będą bliźniaki )
kiedy masz następną wizytę???
To by było zbyt piękne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietaj Prima ze teraz dbasz nie tylko o siebie:)
Teraz musisz kolezankom przeslac wiruski
A moje male dzisiaj caly dzien szaleje:) jak siedze jak cchodze jawet jak pod prysznicem bylam:) dzikusek maly<3 jeszcze troche i mi brzuch rozwali
Cieszy sie z nowego bobaska:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 20:33
PrimaSort, ewelinka2210, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Pamietaj Prima ze teraz dbasz nie tylko o siebie:)
A moje male dzisiaj caly dzien szaleje:) jak siedze jak cchodze jawet jak pod prysznicem bylam:) dzikusek maly<3 jeszcze troche i mi brzuch rozwali
Cieszy sie z nowego bobaska:)
Niech się zazieleni!!!! Świeże wirusy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wedmoczka, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Pamietaj Prima ze teraz dbasz nie tylko o siebie:)
Cieszy sie z nowego bobaska:)100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:No i zapisałam całą stronę
Maleficent oglądamy
Obejrzane ajj ciekawi mnie co ten pytong Iwonki wymodzi
Odebrałam biocenoze - jest wporzadku, bakterii typu chlamydia, myko, ureoplasma ni ma
Moge oficjalnie przystapic do grudniowego hsg i biore sie za produkcje mej zygotkiPrimaSort, ewelinka2210, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Obejrzane ajj ciekawi mnie co ten pytong Iwonki wymodzi
Odebrałam biocenoze - jest wporzadku, bakterii typu chlamydia, myko, ureoplasma ni ma
Moge oficjalnie przystapic do grudniowego hsg i biore sie za produkcje mej zygotki
A co pytona Iwonki... Co my chcemy jak jemu nawet psychiatra nie pomógłMaleficent lubi tę wiadomość