Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Jeeee!!!! Produkcja zygotki!!!
A co pytona Iwonki... Co my chcemy jak jemu nawet psychiatra nie pomógł
Hehe trafne spostrzezenie;) przecież od tego przyjemnego skrzywienia sie nie umiera, co najwyzej trzeba o serducho dbac co by nie stanelo, jak juz jedna czesc ciala ciagle stoi
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGinka wrote:Prima może powinnaś iść juz na L4 leżeć i pachnieć?
Maleficent a biocenozy nie będziesz musiała powtórzyć na krótko przed hsg? Ja musiałam mieć taką świeżą -
nick nieaktualnyGinka wrote:Prima może powinnaś iść juz na L4 leżeć i pachnieć?
Maleficent a biocenozy nie będziesz musiała powtórzyć na krótko przed hsg? Ja musiałam mieć taką świeżą
W szpitalu w ktorym mam robic powiedzieli, ze akceptuja taka sprzed 1,5 miesiaca, chyba, ze zaobserwuje u siebie objaw jakiegos stanu zapalnego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:2,4 i 2,7 cm wiec ma co pekac
nurtuje mnie jednak to czy jeśli bylam dziś na usg to nie powinnam isc za 2-3 dni? bo ma wyznaczone w 15 i 21 dc (czyli dziś i poniedziałek) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:littleladybird a według Twojego kalkulatora za mało?
PrimaSort wrote:Czyli to moje plamienie to chyba nic złego póki co?
Mal, cudne wieści teraz czekamy na hsg i trzymamy kciuki za zygotkę/tkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 21:35
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziś cały dzień będziemy w trasie więc proszę się tu trzymać dzielnie
Miłego dnia i do zobaczenia wieczorkiemPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....