Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam na chwilę a propos dupka: jak brałam 1x1 tabletka to w dniu po ostatniej tabletce miałam owu, więc niska dawka dupka nie blokuje owulacji, ale jakoś sceptycznie podchodzę do faktu, że dzieki dupkowi można zajść w ciażę wszystko pewnie zależy od rodzaju problemów, organizmu itp itd
Prima, cieszę się, ze Twojej koleżance udało się w 1 cyklu z dupkiem tylko dziwię sie, że miała go brać od 10 dc by wyhodować ładne jajeczko, od tego są estrogeny a nie progesteron, chyba ze coś już mylę wybaczcie buziaki
miłego wieczorku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Oczywiście że na NFZ!
zielona jestem w tym temacie...Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Tak
Przesyłam Ci poniżej linka do forum na ovufriend poświęconego sonohsg:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/sono-hsg,4604.html
dzięki to ją zapytam przy następnej wizycie :)i tak powiedziała że w tym cyklu za późno przyszłam 4dc już musiałaby mieć termin ustalonyPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
Hej,
Ponawiam pytanie, bo widzę, że tu bardzo łatwo zginąć w tłumie postów.
Hejka
Szybkie pytanko mam.
Zdjęcia USG pęcherzyka.Kórą wartość bierze się jako jego wielkość? Bo ja mam tak:
+lenght 2,81mm
xlenght 3,01mm
Próbuje sobie spisać wszystko w kalendarzu i mam zwiechę ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Goszu wrote:Hej,
Ponawiam pytanie, bo widzę, że tu bardzo łatwo zginąć w tłumie postów.
Hejka
Szybkie pytanko mam.
Zdjęcia USG pęcherzyka.Kórą wartość bierze się jako jego wielkość? Bo ja mam tak:
+lenght 2,81mm
xlenght 3,01mm
Próbuje sobie spisać wszystko w kalendarzu i mam zwiechę ...
Goszu, ja niestety też nie pomogę. Biorąc pod uwagę margines błędu pomiaru przez lekarza to wzięłabym średnią z tych dwóch wyników +/- 2mm -
Również witam się w piąteczek
Miło się spało, gorzej wstawało Am
Odwracam się do męża i mówię: "nie chce mi się wstać, tak tu cieplutko i dobrze obok Ciebie", a On na to odpowiada: "jutro sobie pośpimy i poleżymy dłużej"
100krotko, Lenka nie dała pospać, czy coś innego Cię dręczyło w nocy?
Miłego dniaewelinka2210, Amelia San, Marleni, PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Kochane
Ja wyspana, bo od 22 już spałam smacznie
Little mąż słodki Oj, ja się już nie mogę jutra doczekać i tego wstawania nie na budzik
Miłego dnia Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:51
Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Marleni, dlaczego zamieniłaś dupka na luteinę? :*
100krotko, odespij w dzień, jeśli masz możliwość
Primuś, co u Ciebie?
A mój śluz taki ładny jest od estrofemu czysty estradiol, więc szyjka produkuje mega ilości lejącego się śluzu + trochę rozciągliwego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 09:32
PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Ja nie wyspana od znajomych wróciliśmy późno i wzięłam się za książkę, musiałam ją dokończyć - dokończyłam po 1 w nocy.
Znowu miałam schizolski sen, tym razem śnił mi się kryminał/horror.. przyjechałam do domu rodzinnego i zobaczyłam, że mój tata przecięty w pół, był zombie. Uciekałam od niego a u sąsiadów działy się dziwne rzeczy, ludzie mieli pootwierane drzwi, mówili, że ktoś wyniósł im połowę domu..taaak, to właśnie zaczynała się apokalipsa zombie, trochę postrzelałam w tych co się już przemienili, a tak przez cały sen próbowałam wymyśleć co dalej robić. Chciałam pociągnąć ten sen, ale zbudziło mnie piszczenie mojego zwierza, nakryłam się poduszką i dalej próbowałam coś dośnić, niestety popiskiwanie nie ustawało, więc wstałam i wzięłam ją na spacer, obkupczyła mi pół chodnika
Za dużo Walking Dead oglądam
Miłego dnia i odpoczywajcie w weekend