Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLitelku moj maz tak mowi zawsze w niedziele i czasami zdarza sie ze do 12 lezakujemy :)mam nadziejeze clo pomoze trzymam kciuki
Am milej pracy niech Ci czas szybko leci
Mal te Twoje sny mi sie dzis chyba nic nie snilo
Ginka przykro mi;/
Marleni mij tez lykal Salfazin ale nic nie mowil ze mu niedobrze...Mam nadzieje ze checi ginki nie opadna i szybko bedzie fasolek
Primka dobrze ze przespalas noc:)jezeli sluz jasniejszy to dobrze lez jak najwiecej mozesz:) 10 dni szybko zleci:) ja bym na Twoim niejscu bety nie robila bedziesz siestresowac zanim wynik sie pojawi...wytrzymaj do wizyty:)
Ja pospalam jeszcze troche ale i tak czuje sie jak bym byla gdzies obok;/ caly lewy bok mnie boli ale juz koniec tego marudzenia czekam i sprawdzam jak glupia czy przeszla mi wtplata i nie ma jej i nie ma jak dzis nie przyjdzie to bede plakac:(
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Litelku moj maz tak mowi zawsze w niedziele i czasami zdarza sie ze do 12 lezakujemy :)mam nadziejeze clo pomoze trzymam kciuki
Am milej pracy niech Ci czas szybko leci
Mal te Twoje sny mi sie dzis chyba nic nie snilo
Ginka przykro mi;/
Marleni mij tez lykal Salfazin ale nic nie mowil ze mu niedobrze...Mam nadzieje ze checi ginki nie opadna i szybko bedzie fasolek
Primka dobrze ze przespalas noc:)jezeli sluz jasniejszy to dobrze lez jak najwiecej mozesz:) 10 dni szybko zleci:) ja bym na Twoim niejscu bety nie robila bedziesz siestresowac zanim wynik sie pojawi...wytrzymaj do wizyty:)
Ja pospalam jeszcze troche ale i tak czuje sie jak bym byla gdzies obok;/ caly lewy bok mnie boli ale juz koniec tego marudzenia czekam i sprawdzam jak glupia czy przeszla mi wtplata i nie ma jej i nie ma jak dzis nie przyjdzie to bede plakac:( -
nick nieaktualnyJa mam nadzieje ze moja bedzie dzis ale 10 dopiero we wtorek wiec moze byc dopiero w poniedzialek:( a jak by byla dzis to jutro bysmy pojechali wozek zamowic i dokupic pare rzeczy a tak to bedzie trzeba czekaz do nastepnej...
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Ja mam nadzieje ze moja bedzie dzis ale 10 dopiero we wtorek wiec moze byc dopiero w poniedzialek:( a jak by byla dzis to jutro bysmy pojechali wozek zamowic i dokupic pare rzeczy a tak to bedzie trzeba czekaz do nastepnej...
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Och... Jak jabym chciała być już w tak zaawansowanej ciąży jak Ty
Ja to bym chciała być w prawdziwej ciąży nie tylko urojonejPrimaSort, 100krotka:), Płatek szkarłatny, Felicja, elmalia, ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,
Kiedyś udzielalam się w tym wątku
Mam do sprzedania szczęśliwe dla nas opakowanie Profertilu, zostało 30 tabletek. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana zakupem zapraszam na priv
Powodzenia dla Was wszystkich, trzymam mocno kciuki za każdą z Was :*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyach Kochane zamykam oczy i widze same brzuchatki na tym forum mam takie przeczucie ze juz zaraz nie bede musiala zamykac ze beda
Maz sie mnie pyta na co mam ochote (bedziemy jechac kupic cos do amam) aja nie mam pojecia w piatki zawsze kupujemy cos gotowego ale co ja dzis bym zjadla nie wiem;/ -
nick nieaktualny100krotka:) wrote:ach Kochane zamykam oczy i widze same brzuchatki na tym forum mam takie przeczucie ze juz zaraz nie bede musiala zamykac ze beda
Maz sie mnie pyta na co mam ochote (bedziemy jechac kupic cos do amam) aja nie mam pojecia w piatki zawsze kupujemy cos gotowego ale co ja dzis bym zjadla nie wiem;/100krotka:) lubi tę wiadomość
-
witajcie!
znow trochę mnie nie było ale w poniedziałek odbieram klucze od mieszkania i mam misje pakowanie, a jeszcze pracować trzeba,
moje pęcherzyki (2,4cm i 2,7cm) zobaczymy czy pękły- mam usg w poniedziałek.
jeśli nic się nie podziało dobrego to czekac do 20.11 na @@ i drugi cykl z CLO
Gin kazał działać jak najczęściej ale wydaje mi się ze raz dzienni to i tak często. Więc mamy 2tygodniowe przytulanie
ja chodzę na nfz. na wizyty nie czekam długo bo ok. 2-3 tyg ale np. na usg dostałam karteczke ze mam się zglosic w 15 i 21 dc - szłam do rejestracji i miałam wizyte.
PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
nick nieaktualny