X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wymyta, pachnąca. Nogi i pachy ogolone ;-) Głowa też czyściutka i zaplotłam warkocz, bo mocno mi się włosy plączą jak tak całe dnie leżę w łóżku

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni ale Ty masz zestaw tych leków :)

Primka odpoczywaj i może serio z ta betą już nie szalej, przyrastała ładnie - teraz trzeba do wizyty czekać. no i właśnie - rośnijcie zdrowo :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na kolejnej wizycie będzie wszystko ok to ustawię sobie suwaczek :-)

littleladybird, 100krotka:), Płatek szkarłatny, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litelku moj maz tak mowi zawsze w niedziele :) i czasami zdarza sie ze do 12 lezakujemy :)mam nadziejeze clo pomoze :) trzymam kciuki :)

Am milej pracy niech Ci czas szybko leci :)

Mal te Twoje sny :) mi sie dzis chyba nic nie snilo

Ginka przykro mi;/

Marleni mij tez lykal Salfazin ale nic nie mowil ze mu niedobrze...Mam nadzieje ze checi ginki nie opadna i szybko bedzie fasolek :)

Primka dobrze ze przespalas noc:)jezeli sluz jasniejszy to dobrze lez jak najwiecej mozesz:) 10 dni szybko zleci:) ja bym na Twoim niejscu bety nie robila bedziesz siestresowac zanim wynik sie pojawi...wytrzymaj do wizyty:)

Ja pospalam jeszcze troche ale i tak czuje sie jak bym byla gdzies obok;/ caly lewy bok mnie boli ale juz koniec tego marudzenia :) czekam i sprawdzam jak glupia czy przeszla mi wtplata i nie ma jej i nie ma jak dzis nie przyjdzie to bede plakac:(

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Litelku moj maz tak mowi zawsze w niedziele :) i czasami zdarza sie ze do 12 lezakujemy :)mam nadziejeze clo pomoze :) trzymam kciuki :)

Am milej pracy niech Ci czas szybko leci :)

Mal te Twoje sny :) mi sie dzis chyba nic nie snilo

Ginka przykro mi;/

Marleni mij tez lykal Salfazin ale nic nie mowil ze mu niedobrze...Mam nadzieje ze checi ginki nie opadna i szybko bedzie fasolek :)

Primka dobrze ze przespalas noc:)jezeli sluz jasniejszy to dobrze lez jak najwiecej mozesz:) 10 dni szybko zleci:) ja bym na Twoim niejscu bety nie robila bedziesz siestresowac zanim wynik sie pojawi...wytrzymaj do wizyty:)

Ja pospalam jeszcze troche ale i tak czuje sie jak bym byla gdzies obok;/ caly lewy bok mnie boli ale juz koniec tego marudzenia :) czekam i sprawdzam jak glupia czy przeszla mi wtplata i nie ma jej i nie ma jak dzis nie przyjdzie to bede plakac:(
    Moja wypłata za 4 dni :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze moja bedzie dzis ale 10 dopiero we wtorek wiec moze byc dopiero w poniedzialek:( a jak by byla dzis to jutro bysmy pojechali wozek zamowic i dokupic pare rzeczy a tak to bedzie trzeba czekaz do nastepnej...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze moja bedzie dzis ale 10 dopiero we wtorek wiec moze byc dopiero w poniedzialek:( a jak by byla dzis to jutro bysmy pojechali wozek zamowic i dokupic pare rzeczy a tak to bedzie trzeba czekaz do nastepnej...
    Och... Jak jabym chciała być już w tak zaawansowanej ciąży jak Ty <3

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekaj poczekaj szybko Ci zleci :)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Och... Jak jabym chciała być już w tak zaawansowanej ciąży jak Ty <3

Ja to bym chciała być w prawdziwej ciąży ;) nie tylko urojonej :P

PrimaSort, 100krotka:), Płatek szkarłatny, Felicja, elmalia, ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Ginka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Ja to bym chciała być w prawdziwej ciąży ;) nie tylko urojonej :P

Haha Littelku ja też :)

PrimaSort, littleladybird, 100krotka:), ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Was <3

littleladybird, 100krotka:), ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litelku <3 i co ja mam Ci napisac? modle sie w waszych intencjach codziennie wiec mam nadzieje ze moje modlitwy zostana wysluchane:)

PrimaSort, Wedmoczka, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• Ginka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kocham Was <3

A my Ciebie ;* <3

littleladybird, PrimaSort, ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• littleladybird Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Kocham Was <3
    A my Ciebie <3 <zarumieniony> :D <3

PrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Kokaina Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki,
    Kiedyś udzielalam się w tym wątku :)
    Mam do sprzedania szczęśliwe dla nas opakowanie Profertilu, zostało 30 tabletek. Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana zakupem zapraszam na priv :)
    Powodzenia dla Was wszystkich, trzymam mocno kciuki za każdą z Was :*

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach Kochane <3 zamykam oczy i widze same brzuchatki na tym forum mam takie przeczucie ze juz zaraz nie bede musiala zamykac ze beda :)

Maz sie mnie pyta na co mam ochote (bedziemy jechac kupic cos do amam) aja nie mam pojecia w piatki zawsze kupujemy cos gotowego ale co ja dzis bym zjadla nie wiem;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach Kochane <3 zamykam oczy i widze same brzuchatki na tym forum mam takie przeczucie ze juz zaraz nie bede musiala zamykac ze beda :)

Maz sie mnie pyta na co mam ochote (bedziemy jechac kupic cos do amam) aja nie mam pojecia w piatki zawsze kupujemy cos gotowego ale co ja dzis bym zjadla nie wiem;/
    Ja pizze :-) albo cheesburgera ;-)

100krotka:) lubi tę wiadomość

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!
    znow trochę mnie nie było ale w poniedziałek odbieram klucze od mieszkania i mam misje pakowanie, a jeszcze pracować trzeba,

moje pęcherzyki (2,4cm i 2,7cm) zobaczymy czy pękły- mam usg w poniedziałek.
    jeśli nic się nie podziało dobrego to czekac do 20.11 na @@ i drugi cykl z CLO

Gin kazał działać jak najczęściej ale wydaje mi się ze raz dzienni to i tak często. Więc mamy 2tygodniowe przytulanie ;)

ja chodzę na nfz. na wizyty nie czekam długo bo ok. 2-3 tyg ale np. na usg dostałam karteczke ze mam się zglosic w 15 i 21 dc - szłam do rejestracji i miałam wizyte.

Kasandra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż mi dziś kupi Femibion 1 :-) witaminki dla pierwszego trynestru.

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dba o Was ;)

Kasandra
‹‹ 386 387 388 389 390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ