Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:witajcie!
znow trochę mnie nie było ale w poniedziałek odbieram klucze od mieszkania i mam misje pakowanie, a jeszcze pracować trzeba,
moje pęcherzyki (2,4cm i 2,7cm) zobaczymy czy pękły- mam usg w poniedziałek.
jeśli nic się nie podziało dobrego to czekac do 20.11 na @@ i drugi cykl z CLO
Gin kazał działać jak najczęściej ale wydaje mi się ze raz dzienni to i tak często. Więc mamy 2tygodniowe przytulanie
ja chodzę na nfz. na wizyty nie czekam długo bo ok. 2-3 tyg ale np. na usg dostałam karteczke ze mam się zglosic w 15 i 21 dc - szłam do rejestracji i miałam wizyte. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima gratuluje przeogromnie
Dopiero teraz weszłam na forum a tu taka niespodzianka
U mnie bez zmian, ciąży nie ma i już nie będzie, po dniu zmarłych wszysko mi wróciło, na dodatek najlepszy przyjaciel męża został dziś szczęśliwym ojcem - oczywiście cieszę się, ale i tęsknię za moją dzidzią....PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:
U mnie bez zmian, ciąży nie ma i już nie będzie, po dniu zmarłych wszysko mi wróciło, na dodatek najlepszy przyjaciel męża został dziś szczęśliwym ojcem - oczywiście cieszę się, ale i tęsknię za moją dzidzią....
bardzo Ci współczuje Może jednak jeszcze się uda ?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:Prima gratuluje przeogromnie
Dopiero teraz weszłam na forum a tu taka niespodzianka
U mnie bez zmian, ciąży nie ma i już nie będzie, po dniu zmarłych wszysko mi wróciło, na dodatek najlepszy przyjaciel męża został dziś szczęśliwym ojcem - oczywiście cieszę się, ale i tęsknię za moją dzidzią....
Ale trzeba czekać. Na koniec grudnia mamy z mężem wizytę w poradni genetycznej i badania kariotypu.
16 listopada mam kolejną wizytę.
Ty się nie poddawaj! Nie wolno tak! Zostań tu z nami! Wszystkie mocno się tu wspieramy. Niektóre dziewczyny starają się przez kilka lat ale wciąż walczą.Amelia San lubi tę wiadomość
-
Ja tez Was kocham
Primka czestomocz to super objaw, wysoki progesteron pewnie na brzuchu śpij póki jeszcze możesz, ale powoli się na boku przyzwyczaja
Ja dziś już po ćwiczeniach, teraz piwko za Wasze zdrowie pijęPrimaSort, Amelia San, Maleficent lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski Siedzę u siebie w domu a pogoda taka szara, wszędzie szaro, brudno, mokro brrr Trzeba będzie sobie fundować małe przyjemności
Am odpoczywaj należy Ci się i mam nadzieję, że kupisz sobie coś extra
Prima życzę Tobie, żeby się dolegliwości zmniejszyły, ale jak teraz na Ciebie patrzę, to tęsknie za tymi wszystkim objawami, bardzo chciałabym je mieć z powrotem...
Miłej soboty dla każdejPrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hejka
Miłego weekendu!!!
Mam dziś wolne więc jestem happy, jedziemy dziś kupić jakieś ciuszki Przydały by mi się jakieś nowe spodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 10:10
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Hej laski Siedzę u siebie w domu a pogoda taka szara, wszędzie szaro, brudno, mokro brrr Trzeba będzie sobie fundować małe przyjemności
Am odpoczywaj należy Ci się i mam nadzieję, że kupisz sobie coś extra
Prima życzę Tobie, żeby się dolegliwości zmniejszyły, ale jak teraz na Ciebie patrzę, to tęsknie za tymi wszystkim objawami, bardzo chciałabym je mieć z powrotem...
Miłej soboty dla każdejAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUda się napewno, pytanie na jak długo.
Szkoda, że wypad do dziadków się nie uda, bardzo Ci na tym zależało, ale chyba najbardziej zależy na zdrowej, donoszonej ciąży, dlatego bardzo dobrze, że jak najwięcej odpoczywasz i jesteś rozważna, choć po poronieniach ta rozwaga i ostrożność już nie dziwi prawda?
Wspólne śniadanko mmmm, ja jestem sama, mąż w pracy, nie lubię samotnych sobót ale cóż, ktoś musi pracować
Co lekarz mówi na te plamienia?PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Uda się napewno, pytanie na jak długo.
Szkoda, że wypad do dziadków się nie uda, bardzo Ci na tym zależało, ale chyba najbardziej zależy na zdrowej, donoszonej ciąży, dlatego bardzo dobrze, że jak najwięcej odpoczywasz i jesteś rozważna, choć po poronieniach ta rozwaga i ostrożność już nie dziwi prawda?
Wspólne śniadanko mmmm, ja jestem sama, mąż w pracy, nie lubię samotnych sobót ale cóż, ktoś musi pracować
Co lekarz mówi na te plamienia?
Wypad do dziadków na imprezę sobie podaruję bo nie chcę sobie potem pluć w twarz, że nie zrobiłam wszystkiego co w mojej mocy...
-
Dziewczyny, sciskam Was cieplo i przesylam pozytywne fluidy
Wrocilam do domu, ale mam taki balagan i natlok spraw, ze nie ogarniam
Za 5-6 dni testuje, chociaz mam dobre nastawienie, to jednak rozsadek sprowadza mnie na ziemie i mowi, ze musze jeszcze poczekac na Fasolke. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo.
W przyszlym miesiacu, cykl odpuszczamy. I prawdopodobnie udam sie do kliniki na zabieg laserowego leczenie tradziku, zobaczymy co czas pokazePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Dziewczyny, sciskam Was cieplo i przesylam pozytywne fluidy
Wrocilam do domu, ale mam taki balagan i natlok spraw, ze nie ogarniam
Za 5-6 dni testuje, chociaz mam dobre nastawienie, to jednak rozsadek sprowadza mnie na ziemie i mowi, ze musze jeszcze poczekac na Fasolke. Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo.
W przyszlym miesiacu, cykl odpuszczamy. I prawdopodobnie udam sie do kliniki na zabieg laserowego leczenie tradziku, zobaczymy co czas pokaze -
nick nieaktualny