Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Pierwszy dzień w pracy za mną żyjęAmelia San wrote:Strach się z Wami rozstawać na jeden dzień bo od razu powstaje kolejny tom Ameliowego wątku ha ha
No i nie nadrobiłam ale przeczytałam wszystko memy sa świetne
Mal niezły sen, a najlepsze wyrzuty sumienia też je mam po dziwnych snach z obcym facetem w roli głównej
Prima, odpoczywaj
100krotko, piękny brzuszek
Mąż mi niespodziankę robi Już do mnie jedzie Będzie dopiero za 3 godziny, ale będzie będzie sex100krotka:), PrimaSort, Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotko super fotka ahh ile bym dała, żeby wyglądać jak Ty teraz
Felicja, dupek może blokować owulację, ale czytałam, że jakaś wyższa dawka niż jeden tabs. W moim przypadku faszerowalam się dupkiem i to był bład, bo przy problemach z krzepliwością jest nie wskazany, dlatego, gdy zajdę jeśli już, będę tylko na luteinie.
Ja zawsze chciałam miec pierwszego syna, jednak z biegiem czasu wolałabym córkę i mój mąż także wiadomo jednak, że dziecko zdrowe, donoszone będzie moim największym szczęściem bez względu na płeć.
Apropos seriali - dzisiaj nie obejrzę Primka z tobą Zenka wybieramy się do znajomych na pogaduchy, jak wrócimy to mi trochę opowiesz, jeśli będziesz oglądać
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:100krotko super fotka ahh ile bym dała, żeby wyglądać jak Ty teraz
Felicja, dupek może blokować owulację, ale czytałam, że jakaś wyższa dawka niż jeden tabs. W moim przypadku faszerowalam się dupkiem i to był bład, bo przy problemach z krzepliwością jest nie wskazany, dlatego, gdy zajdę jeśli już, będę tylko na luteinie.
no własnie jeden lekarz mi zalecił jedną tabletke a drugi(dla porównania) dwie i sama nie wiem kogo się posłuchać żeby jednak ta owu była i żebym mogła się starac z mężęm w tym cyklu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFelicja wrote:Po wszystkim co mnie spotkało w temacie lekarzy to nie ufam zadnemu ale chyba wezme jedną bo gdzies juz czytałam ze ponad 10 mg na dzien blokuje owu .
Dzięki wielkie za pomoc
Mam tak samo lekarz, lekarzem a ja i tak ufam swojej intucji. A juz wogóle poprzedni gin : o jest pęcherzyk ciążowy 8mm, przyjdzie pani za dwa tygodnie, więc pewnie będzie już serce.
Tak, i te serce zaprowadziło mnie na SOR z krwotokiem ledwo żywą, z wyrokiem - ciąży pozamacicznej.
Mimo tego, że były informacje o brunatnych plamieniach, bólach brzucha i innych charakterystycznych objawach przy CP.
Lekarze.. Mam nadzieję, że teraz trafiłam na sensownego.
Powodzenia Felicja, owocnych owulek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Witajcie! Pierwszy dzień w pracy za mną żyję
Wiem doskonale co mas zna myśli chyba Was nie nadrobię
No i nie nadrobiłam ale przeczytałam wszystko memy sa świetne
Mal niezły sen, a najlepsze wyrzuty sumienia też je mam po dziwnych snach z obcym facetem w roli głównej
Prima, odpoczywaj
100krotko, piękny brzuszek
Mąż mi niespodziankę robi Już do mnie jedzie Będzie dopiero za 3 godziny, ale będzie będzie sex
Ja odpoczywam. Wstałam dzisiaj raptem na 2 godziny a tak to cały czas leżę tylko do WC wstajęlittleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość