X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewmo :D

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primka na PVP 1 wspaniale stulecie leci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicja wrote:
    aaaaaaa marzenie <3 my kobitki to zawsze za córami , mój mąż mnie szczypie o syna :-D mam nadzieję, że los zrobi mu psikusa :-D oby tylko w ogóle los chciał na mnie spojrzeć...
    Ja to bym chciała syna

100krotka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Primka na PVP 1 wspaniale stulecie leci :)
    :-) :-) mój tasiemiec :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez :)

ja kiedys tez marzylam o synku :) a teraz jestem przeszczesliwa ze bedzie corcia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój tez :)

ja kiedys tez marzylam o synku :) a teraz jestem przeszczesliwa ze bedzie corcia :)
    100krotko też to zaczęłaś oglądać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo juz dawno dawno :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo juz dawno dawno :)
    Ja oglądam przez internet od początku wszystkie odcinki. Jestem na 32 odcinku

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam synka i mam synka :) A teraz chcę córeczkę :) Więc ma być córeczka :D

100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najakiej stronie ogladasz:) ja te pierwsze ogladalam w tv w wakacje puszczali od 1 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najakiej stronie ogladasz:) ja te pierwsze ogladalam w tv w wakacje puszczali od 1 :)
    Na next24

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Pierwszy dzień w pracy za mną ;) żyję :D
    Amelia San wrote:
    Strach się z Wami rozstawać na jeden dzień bo od razu powstaje kolejny tom Ameliowego wątku ;D ha ha
    Wiem doskonale co mas zna myśli :) chyba Was nie nadrobię :P

No i nie nadrobiłam :/ ale przeczytałam wszystko :D memy sa świetne ;)
    Mal <3 niezły sen, a najlepsze wyrzuty sumienia :P też je mam po dziwnych snach z obcym facetem w roli głównej :P

Prima, odpoczywaj <3

100krotko, piękny brzuszek :)

Mąż mi niespodziankę robi :D Już do mnie jedzie :D Będzie dopiero za 3 godziny, ale będzie :) będzie sex :D

100krotka:), PrimaSort, Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko super fotka :-) ahh ile bym dała, żeby wyglądać jak Ty teraz ;)

Felicja, dupek może blokować owulację, ale czytałam, że jakaś wyższa dawka niż jeden tabs. W moim przypadku faszerowalam się dupkiem i to był bład, bo przy problemach z krzepliwością jest nie wskazany, dlatego, gdy zajdę jeśli już, będę tylko na luteinie.

Ja zawsze chciałam miec pierwszego syna, jednak z biegiem czasu wolałabym córkę i mój mąż także ;) wiadomo jednak, że dziecko zdrowe, donoszone będzie moim największym szczęściem bez względu na płeć.

Apropos seriali - dzisiaj nie obejrzę Primka z tobą Zenka :( wybieramy się do znajomych na pogaduchy, jak wrócimy to mi trochę opowiesz, jeśli będziesz oglądać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    100krotko super fotka :-) ahh ile bym dała, żeby wyglądać jak Ty teraz ;)

Felicja, dupek może blokować owulację, ale czytałam, że jakaś wyższa dawka niż jeden tabs. W moim przypadku faszerowalam się dupkiem i to był bład, bo przy problemach z krzepliwością jest nie wskazany, dlatego, gdy zajdę jeśli już, będę tylko na luteinie.

no własnie jeden lekarz mi zalecił jedną tabletke a drugi(dla porównania) dwie i sama nie wiem kogo się posłuchać żeby jednak ta owu była i żebym mogła się starac z mężęm w tym cyklu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem ja bym chyba brała jedną, to zależy, wybierz wskazania tego, któremu bardziej ufasz - tego, który dla Ciebie intuicyjnie ma większą wiedzę i profesjonalne podejście, innej opcji chyba nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wszystkim co mnie spotkało w temacie lekarzy to nie ufam zadnemu :-P ale chyba wezme jedną bo gdzies juz czytałam ze ponad 10 mg na dzien blokuje owu .
    Dzięki wielkie za pomoc :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Felicja wrote:
    Po wszystkim co mnie spotkało w temacie lekarzy to nie ufam zadnemu :-P ale chyba wezme jedną bo gdzies juz czytałam ze ponad 10 mg na dzien blokuje owu .
    Dzięki wielkie za pomoc :-)

Mam tak samo ;) lekarz, lekarzem a ja i tak ufam swojej intucji. A juz wogóle poprzedni gin : o jest pęcherzyk ciążowy 8mm, przyjdzie pani za dwa tygodnie, więc pewnie będzie już serce.

Tak, i te serce zaprowadziło mnie na SOR z krwotokiem ledwo żywą, z wyrokiem - ciąży pozamacicznej.

Mimo tego, że były informacje o brunatnych plamieniach, bólach brzucha i innych charakterystycznych objawach przy CP.

Lekarze.. Mam nadzieję, że teraz trafiłam na sensownego.

Powodzenia Felicja, owocnych owulek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pier... totalna ignorancja :-/ znaleźć dobrego lekarza teraz graniczy z cudemmimo ,że im się płaci :-/ a ile się już starasz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Witajcie! Pierwszy dzień w pracy za mną ;) żyję :D

Wiem doskonale co mas zna myśli :) chyba Was nie nadrobię :P

No i nie nadrobiłam :/ ale przeczytałam wszystko :D memy sa świetne ;)
    Mal <3 niezły sen, a najlepsze wyrzuty sumienia :P też je mam po dziwnych snach z obcym facetem w roli głównej :P

Prima, odpoczywaj <3

100krotko, piękny brzuszek :)

Mąż mi niespodziankę robi :D Już do mnie jedzie :D Będzie dopiero za 3 godziny, ale będzie :) będzie sex :D
    littleladybird działajcie tygrysy :-D wrałuuuu... :-P
    Ja odpoczywam. Wstałam dzisiaj raptem na 2 godziny a tak to cały czas leżę tylko do WC wstaję

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

• Goszu Znajoma

Wysłany: 5 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Szybkie pytanko mam.

Zdjęcia USG pęcherzyka.Kórą wartość bierze się jako jego wielkość? Bo ja mam tak:
    +lenght 2,81mm
    xlenght 3,01mm

Próbuje sobie spisać wszystko w kalendarzu i mam zwiechę ...

‹‹ 382 383 384 385 386 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ