X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Tylko tu nie chodzi o podobanie :) ja jak leżałam w szpitalu i położna widziała że leżę na prawym boku to miałam raban że ło ho ho :) lepsze przepływy, i dziecko więcej korzysta a i Tobie lepiej się oddycha, i odciążasz nerki.
    Na szkole rodzenia też to wałkowali :)
    Matko Boska! Już leżę na lewym boku :-) Ile ciekawych rzeczy ja się tu dowiem ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Będzie dobrze :****
    Muszę Wam się do czegoś przyznać... Wzięłam wczoraj na noc No-Spe na moje pobolewanie aby spokojnie przespać noc. Niby kobiety w ciąży to biorą ale nie skonsultowałam tego z lekarzem... :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primka nospe mozesz brac spokojnie :) ja lykam 3 razy dziennie teraz. bedzie dobrze :)

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Super z tym brzuszkiem, wyglądało to zjawiskowo, mój maż jak mu to wczoraj pokazałam to spojrzał i nie wierzył, że tak się dzieje. W wielkim szoku był, myślał, że w ciąży brzuch jest tylko duży i wogóle się nie rusza. :D

Ja się maluję tylko jak mam sprawy na mieście. Jak siedzę w domu, albo chadzam koło osiedla z psem, to nakładam kaptur i dreptam . Czasem mam ochotę poczuć się ładnie więc nawet siedząc w domu to się podrasuje ;)

Muszę poszukać biurka dla męża. Niedługo ma urodziny, więc chce mu kupic pod laptopa, bo nie ma swojego kącika, a jak chce popracować na kompie, nie ma gdzie. W salonie za głośno, w sypialni w pozycji leżącej od razu zasypia :P
    Muszę też posprzątać, bo my tu gadu gadu a mi chałupa zarosła :) do później laski
    Chałupa zarosła? Haha :-D Moja też zarasta. Mąż będzie miał co robić w weekend :-D Ja mam się oszczędzać

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Primka nospe mozesz brac spokojnie :) ja lykam 3 razy dziennie teraz. bedzie dobrze :)
    Dzięki niej przespałam całą noc... Ale w pierwszym trymestrze można?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Oszczędzaj się Primusiu, słuchaj pana doktora :)
    <3

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna ja w pierwszym tez bralam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2cfflex.jpg

2rprzps.jpg

11b86mh.jpg

2rmb5ok.jpg

Ewelina x2 oczywiście :-)
    To tak w przerwie między odkurzaniem a myciem podłogi ;D
    Jako kółko wzajemnej adoracji, muszę się trochę podlizać, a tak na serio, to chciałam znaleźć mem ogólny dla was - wpisałam w wyszukiwarke - wszystkie fajne dziewczyny na forum - to mi wyskoczyły jakieś gołe baby :/ więc na uwiecznienie naszej forumowej friendzone tym laskom, których znamy imiona taki mały prezent - tadaaam!

Ps. Niestety nie mogłam znaleźć nic z memów dla Primy, Ginki i innych, to dla Was wymyślę cos innego przy najbliższej okazji. Trochę się napracowałam tym wklejaniem i trochę zaśmieciłam, wracam do sprzątania ;)

ewelinka2210, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal dziecko drogie :) A Eweliny to chyba 3 były nawet? Która to jeszcze, bo zapomniałam :p Przyznac się :) A która to Iwona? :) Stokrotka? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona to ja :D

Mal szalona Ty :) ja komode juz ogarnelam:) teraz tylko maz musi mi ja zniesc:) przy okazji znalazla sie moja broszka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Mal dziecko drogie :) A Eweliny to chyba 3 były nawet? Która to jeszcze, bo zapomniałam :p Przyznac się :) A która to Iwona? :) Stokrotka? :)

Ty, Little i ja ;-)
    Siebie nie uwzględniłam, z wrodzonej skromności ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:15

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Ty, Little i ja ;-)
    Siebie nie uwzględniłam, z wrodzonej skromności ;)
    Ej no :) Musisz siebie też uwzględnić :)
    To masz:
    206k5q9.jpg

:D :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:28

Maleficent, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    To masz:
    206k5q9.jpg

Jeeeee :) od razu mi się przypomina ten wczorajszy turkusowy nowiusi staniczek miotający sie po zrzuceniu po podłodze <sex><sex> :D

ewelinka2210, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam mode pokazac cos innego jak chcecie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna ja w pierwszym tez bralam:)
    Ufff.. Nie było mnie przez dwie godzinki a tu już tyle napisane! Takie mdłości mnie dopadły że nie wiedziałam jak sobie pomóc. Mdli do tej pory ale co chwila czymś zagryzam. Na szczęście nie rzygam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    To masz:
    206k5q9.jpg

WOW!!!! :-D :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wam mode pokazac cos innego jak chcecie:)
    Dawaj :-)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki poczus ze mnie :D

28koynt.jpg

i moje roztepy widac;/

PrimaSort, ewelinka2210, littleladybird, Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Ufff.. Nie było mnie przez dwie godzinki a tu już tyle napisane! Takie mdłości mnie dopadły że nie wiedziałam jak sobie pomóc. Mdli do tej pory ale co chwila czymś zagryzam. Na szczęście nie rzygam :-)

tak piszesz ze Cie mdli ze az mnie zaczelo;/ imbir pomaga jakies herbatki np:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki poczus ze mnie :D

28koynt.jpg

i moje roztepy widac;/
    Łoooooo!!! Ooooooo!!!! <3 <3

100krotka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ