Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Tylko tu nie chodzi o podobanie ja jak leżałam w szpitalu i położna widziała że leżę na prawym boku to miałam raban że ło ho ho lepsze przepływy, i dziecko więcej korzysta a i Tobie lepiej się oddycha, i odciążasz nerki.
Na szkole rodzenia też to wałkowali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Super z tym brzuszkiem, wyglądało to zjawiskowo, mój maż jak mu to wczoraj pokazałam to spojrzał i nie wierzył, że tak się dzieje. W wielkim szoku był, myślał, że w ciąży brzuch jest tylko duży i wogóle się nie rusza.
Ja się maluję tylko jak mam sprawy na mieście. Jak siedzę w domu, albo chadzam koło osiedla z psem, to nakładam kaptur i dreptam . Czasem mam ochotę poczuć się ładnie więc nawet siedząc w domu to się podrasuje
Muszę poszukać biurka dla męża. Niedługo ma urodziny, więc chce mu kupic pod laptopa, bo nie ma swojego kącika, a jak chce popracować na kompie, nie ma gdzie. W salonie za głośno, w sypialni w pozycji leżącej od razu zasypia
Muszę też posprzątać, bo my tu gadu gadu a mi chałupa zarosła do później laski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Ewelina x2 oczywiście
To tak w przerwie między odkurzaniem a myciem podłogi
Jako kółko wzajemnej adoracji, muszę się trochę podlizać, a tak na serio, to chciałam znaleźć mem ogólny dla was - wpisałam w wyszukiwarke - wszystkie fajne dziewczyny na forum - to mi wyskoczyły jakieś gołe baby więc na uwiecznienie naszej forumowej friendzone tym laskom, których znamy imiona taki mały prezent - tadaaam!
Ps. Niestety nie mogłam znaleźć nic z memów dla Primy, Ginki i innych, to dla Was wymyślę cos innego przy najbliższej okazji. Trochę się napracowałam tym wklejaniem i trochę zaśmieciłam, wracam do sprzątaniaewelinka2210, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Mal dziecko drogie A Eweliny to chyba 3 były nawet? Która to jeszcze, bo zapomniałam :p Przyznac się A która to Iwona? Stokrotka?
Ty, Little i ja
Siebie nie uwzględniłam, z wrodzonej skromnościWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:15
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Ty, Little i ja
Siebie nie uwzględniłam, z wrodzonej skromności
To masz:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 13:28
Maleficent, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Ej no Musisz siebie też uwzględnić
To masz:
Jeeeee od razu mi się przypomina ten wczorajszy turkusowy nowiusi staniczek miotający sie po zrzuceniu po podłodze <sex><sex>ewelinka2210, 100krotka:), Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Mozna ja w pierwszym tez bralam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ufff.. Nie było mnie przez dwie godzinki a tu już tyle napisane! Takie mdłości mnie dopadły że nie wiedziałam jak sobie pomóc. Mdli do tej pory ale co chwila czymś zagryzam. Na szczęście nie rzygam
tak piszesz ze Cie mdli ze az mnie zaczelo;/ imbir pomaga jakies herbatki np:)
-
nick nieaktualny