Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:Cieszę że podłoga brudna była dla kierownika
Ja dziś dostałam plamień i nie wiem o co kaman, jak to 23 dc wszystko się tak jakoś gmatwa. Dziś idę na wizytę, a we wtorek idę do dochtora który prawdopodobnie w przyszłym cyklu zrobi mi inseminacje.
Oj dobrze dobrze z mężulkiem niech zbiera armię - na misję w Ameliowym zakątku
MArleni, a może to zagnieżdżanie?
PrimaSort, ewelinka2210, Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Dziękuję Dziewczyneczki Zagnieżdżenie chyba okresu ha ha ha
Zobaczymy co mi powie ta pani doktorkowa, wczoraj nawet posegregowałam wszystkie wyniki tak jak kiedyś - spis treści, poopisywane wszystkie USG - podzielone na cykle starań
Dam znać dam:) po 14 wizyta, później próba generalna, bo jutro mam przedstawienie dla dzieci w przedszkolu - i jestem czerwonym kapturkiem - ha ha ha i mam taką rolę że musze śpiewać w iście operowej arii
Ojej a czym się zajmujesz? ale super
Ginka
-
ewelinka2210 wrote:Mi też, mi też
A jaki kolor plamienia? Bo Ty lutenię bierzesz, prawda? To dziwne, żeby akurat w tym cyklu ise plamienie pojaiwło, chyba że z wiadomych powodów
Ewelinka ma nowe zdjęcie wstawione. pięknie, aż nie pasowało, że nie miałaśewelinka2210 lubi tę wiadomość
Ginka
-
Ginka wrote:Ewelinka ma nowe zdjęcie wstawione. pięknie, aż nie pasowało, że nie miałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:55
Amelia San, PrimaSort, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Dziękuję Dziewczyneczki Zagnieżdżenie chyba okresu ha ha ha
Zobaczymy co mi powie ta pani doktorkowa, wczoraj nawet posegregowałam wszystkie wyniki tak jak kiedyś - spis treści, poopisywane wszystkie USG - podzielone na cykle starań
Dam znać dam:) po 14 wizyta, później próba generalna, bo jutro mam przedstawienie dla dzieci w przedszkolu - i jestem czerwonym kapturkiem - ha ha ha i mam taką rolę że musze śpiewać w iście operowej arii
Koniecznie daj znać!
Ja uwielbiam takie segregacje Też często tak robię -
Dzień dobry wszystkim
ufff nadrobiłam nie było mnie wczoraj cały dzień i już się stęskniłam...
myślałam że coś napiszę wieczorkiem ale przyjechałam zjadłam i padłam...czuję że długo będę dochodzić do siebie po tym wyjeździe...niby 400 km i przejście granicy w te i z powrotem a wykończona jestem dobrze że udało się szybko wszystko załatwić
a ja dziś do dr na 17.30 niech zobaczy co się działo przez ostatni miesiąc i określi jakiś plan działań
Miłego dniaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnydziś 37 dzień mojego cyklu. 6 tydzień. Dzisiaj 5 tygodni i 1 dzień. W pierwszej ciąży plamienia miałam od 8 tygodnia. Plamiłam po kilka dni przez miesiąc. Później okazało się, że mam niedoczynność tarczycy i wyskoczyła mi ogromna opryszczka na czole. Nigdy nie miałam w takim miejscu opryszczki chociaż borykam się z opryszczką od dziecka (ale taką na ustach).
Później poroniłam w 12 tygodniu - ciąża obumarła.
Jedni za przyczynę poronienia uznali opryszczkę a inni chorobę tarczycy. A plamienie skąd? Nikt na to pytanie nie potrafił mi odpowiedzieć -
nick nieaktualnyWedmoczka wrote:Dzień dobry wszystkim
ufff nadrobiłam nie było mnie wczoraj cały dzień i już się stęskniłam...
myślałam że coś napiszę wieczorkiem ale przyjechałam zjadłam i padłam...czuję że długo będę dochodzić do siebie po tym wyjeździe...niby 400 km i przejście granicy w te i z powrotem a wykończona jestem dobrze że udało się szybko wszystko załatwić
a ja dziś do dr na 17.30 niech zobaczy co się działo przez ostatni miesiąc i określi jakiś plan działań
Miłego dniaMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelciaaa podłoga dla kierownika hehe, dobrze, że dziś na 15, trochę sobie odsapniesz w miłym towarzystwie (naszym) , dobrze widzieć, tę piękną damę z kotem po lewej stronie ekranu
100krotko ja też dziś nie mogłam się wybudzić, śniło mi się, że byłam na randce z jakimś nieznanym mężczyzną w restauracji, potem zaprosiłam go do siebie i zaczęliśmy się całować
O jezu kolejny schizowy sen, jak Ewelinki z całuskami z koleżanką
Od razu się obudziłam i patrzę czy mój pytong jest, ale wyszedł już do pracy, a szkoda, bym go ukochała, miałam jakieś wyrzuty sumienia
Marleni czerwonym kapturkiem super! może zygotka się wgryza faktycznie
ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
Mal ale sen widzę, że tu szał znowu panuje - mi się dziś też śniły głupoty
Marleni dziękuję W halowinnnn Mam nadzieję, że wszystkie się w końcu doczekamy Marleni daj znać po wizycie. A to Ty do jeszcze jednej kliniki jedziesz? Ja się zaczynam zastanawiać, bo 24 cykl, w marcu miną 2 lata starań, więc może też powinnam gdzieś jeszcze pojechać? Myślę o Krakowie albo Katowicach.
Prima a wcześniej też miałaś luteine na podtrzymanie? może plamienia były stąd, że ciąże były osłabione przez tarczycę? Jakoś z obryszczką to nie wiem czy mógł być to powód, skoro juz wcześniej miałaś z nią problemy, a nie była to świeża infekcja dopiero w ciąży nabyta. Ale teraz będzie dobrze !!! Musi być
Wiedmoczka daj znać jak będziesz po wizycie
Ginka ja jeszcze czasem lubię jesień, jak jest ładna pogoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 10:24
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ach Kochana Ty moja Mi miło zaglądać tu na forum jak tego kunia śmiesznego widzę bo wiem, że zaraz będę się z czegoś śmiać Masz dar by rozweselać ludzi
A z podłogą tak wyszło, że jeszcze ani razu nie musiałam szorować bo okazało się że zabrali nam mopa na dwa dni , jaka szkoda... ha ha ha
Kierownik na mopie lepiej wygląda
Ihhaaaa ale to chyba jest żyrafa, w sumie sama niewiem
Dokładnie jaka szkoda pamiętam jak pracowałam w sklepie z odzieżą (był bardzo duży) - mieliśmy kremowe kafelki - to był horror Ale potem jej nie myłyśmy tylko miałyśmy dwa mopy - jeden do wybierania kotów i ścierania zabrudzeń na sucho, drugi do polerki - wszystko na sucho. Szefostwo (na szczęście byli z Łodzi i rzadko wpadali) zawsze było pod wrażeniem, że u nas podłoga się tak świeci, tylko wcześniej musiała trochę postać w tym błocie dopóki zeschło
Miałaś szpile ubrane?ewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Ihhaaaa ale to chyba jest żyrafa, w sumie sama niewiem
Dokładnie jaka szkoda pamiętam jak pracowałam w sklepie z odzieżą (był bardzo duży) - mieliśmy kremowe kafelki - to był horror Ale potem jej nie myłyśmy tylko miałyśmy dwa mopy - jeden do wybierania kotów i ścierania zabrudzeń na sucho, drugi do polerki - wszystko na sucho. Szefostwo (na szczęście byli z Łodzi i rzadko wpadali) zawsze było pod wrażeniem, że u nas podłoga się tak świeci, tylko wcześniej musiała trochę postać w tym błocie dopóki zeschło
Miałaś szpile ubrane?
To chyba jednak osioł jestMaleficent, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Ha ha ha Każda widzi co innego Ja konia, Male żyrafę, Ewelka osła Ciekewe co inne dziewczyny widzą? Marleni, 100krotko, Primo?
Male miałam szpilki ale co raz zmieniałam na baleriny. Do domu wracałam w botkach na wysokim obcasie Na szczęście dziś mnie stopy nie bolą
ewelka najlepiej na wieczór, dziś mnie to nie ominie bo sama zamykam
Male, to akurat był błysk jak szefostwo wpadało? Farciara
Wiesz, nie miałam tyle ludzi co w sieciówkach w dużych miastach Raz, że małe miasto, to jeszcze wpadali zawsze na promocje i obniżki albo nowy towar (to był lumpek) - dlatego miałyśmy w sumie czas na to Zawsze miałam na sklepie czysto, może dlatego, że ja ciągle coś sprzątam, jestem taką trochę pedantką - czystość się opłaca, awansowali mnie tam wtedy nawet, dobrze płacili jak na te czasy. Wspominam tą pracę bardzo miło, po 4 latach upadli u mnie w mieście rodzinnym, płacili 22 tys za dzierżawę lokalu a i miasteczko nie za bogate jest. Myśleli, że jak mamy zakłady produkcyjne to ludzie mają kasę, niestety przeliczyli się.
Słuchajcie a wiecie jak wstawia się zdjęcie tu na stronę, żeby od razu obrazek był widoczny, bez wklejania linku?Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny