Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Maleficent zaraz Barwy Szczęścia a ja nie mam w sypialni telewizora leżę i szukam w internecie bieżącego odcinka.
Ja oczywiście przed odbiornikiem nic ciekawego, oczywiście pytong Iwonki znowu ja przekabacił ;PPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Tak mnie tym pytongiem zaintrygowałyście, że chyba pozwolę mężowi kupić telewizor chcę oglądać barwy szczęścia
Hahaha leże Little to lekarski badacz kobiecych ciał, tu przyłoży tam dotknie, tu posłucha w dodatku erotoman-seksoholik - pytong prawdziweklittleladybird, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka są takie co dobrze podtrzymują - wystarczy dobrze dobrać
Primka Ty jak najwięcej teraz odpoczywaj, leż, będzie dobrze Beta piękna, bliźniaki mają się dobrze
Little padłam
A ja poćwiczyłam, wcześniej spałam po południu bo taka zmęczona jestem jakoś ostatnio Idę się myć i spać
Do jutra KochanePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie;) ja staram się z mężem od 8 miesięcy. Moje badania hormonalne usg wszystko idealnie cykle 31-32 dni badania męża w porządku a mimo to NIC; ( Zapisałam się na monitorowanie cyklu aby stwierdzić czy występuje u mnie prawidłowe jajeczkowanie i owulacja; (
-
Czekając na cud;) wrote:Witajcie;) ja staram się z mężem od 8 miesięcy. Moje badania hormonalne usg wszystko idealnie cykle 31-32 dni badania męża w porządku a mimo to NIC; ( Zapisałam się na monitorowanie cyklu aby stwierdzić czy występuje u mnie prawidłowe jajeczkowanie i owulacja; (
Hej Ginka i reszta
Am jak tam po otwarciu? Przeżyłaś ?
Ja się trochę nie wyspałam, może sie uda przez weekend
Miłego dnia Dziewczynki
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:100krotka są takie co dobrze podtrzymują - wystarczy dobrze dobrać
Primka Ty jak najwięcej teraz odpoczywaj, leż, będzie dobrze Beta piękna, bliźniaki mają się dobrze
Little padłam
A ja poćwiczyłam, wcześniej spałam po południu bo taka zmęczona jestem jakoś ostatnio Idę się myć i spać
Do jutra Kochane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekając na cud;) wrote:Witajcie;) ja staram się z mężem od 8 miesięcy. Moje badania hormonalne usg wszystko idealnie cykle 31-32 dni badania męża w porządku a mimo to NIC; ( Zapisałam się na monitorowanie cyklu aby stwierdzić czy występuje u mnie prawidłowe jajeczkowanie i owulacja; (
Rozgość się u nas Zostań jak długo chcesz i pisz jak najwięcej!Amelia San lubi tę wiadomość