X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:
    Amciu, poslalam w wiadomosci priv :)

Też chcę :D

elmalia lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Goszu Znajoma

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:

Goszu wklej cały opis USG jak możesz - ok?

Hej,
    Niestety nie mam opisów do zdjęć, mogę podesłać jedynie fotki samych zdjęć, może coś komuś to powie...
    Ahaa... Jakiś pomysł kiedy robić test jeśli... cykle były/są(?) nieregularne (tak na oko 30-60 dni)a przez 2 ostatnie miesiące brałam antykoncepcję aby zacząć CLO...Mam skierowanie na betę, ale nie chce za szybko iść, żeby nie go "zmarnować".Dziś jest 31 dzień cyklu z odstawienia anty... sama nie wiem co tu robić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:27

• elmalia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, poszło :)

littleladybird lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    El jaaaaaa tez chce:)

Ps. Strasznie mnie irytuje nazewnictwo dzieci : groszki, fasolki itepe. Dziecko to dziecko, potomek, malenstwo nawet, niewiem moze jestem staromodna :p

PrimaSort lubi tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poooszlooo :):)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mi slinka poszla :) napewno skorzystam.
    Kiedys jadlam salatke krabowa, kupna, ale robiona codziennie przez sklepowa. Jak sobie o tym pomysle... niebo w gebie :) warto bylo jezdzic do roboty, zeby w przerwie ja spalaszowac ;)

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ile ciałko żółte potrzebuje czasu aby przekształcić się w ciałko żółte ciążowe? ;)

Kasandra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie mam szans zeby was dzisiaj nadrobic;/

Ja juz po wizycie jestem u mamy i powoli schodzi ze mnie zlosc...
    Czekalamw przychodni godzine czasu bolekarz mial opoznienie jakjuz weszlam to zostalam potraktowana hmm nawet nie wiemjak to okreslic jak kolejna na liscie(pierwszy raz) i dalej;/ Powiedzialam lekarzowi o bolach kuciach nic pokazalam wyniki nic. na szybko zroil mi usg z mala dzieki Bogu wszystko dobrze, na odchodzne uslyszalam ze na infekcje przepisal mi lek a szyjka jest lekko zmieniona za dwa tygodnie mam przyjechac na usg zeby sprawdzic czy nic sie nie dzieje.tak sie zdenerwowalam ze nawet juz 0 nic wiecej sie nie pytalam;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko mimo tego, że klimat był lipny, dobrze, że mała sobie siedzi wygodnie w brzuszku u mamy i dostałaś lek na infekcje. Tak sobie myślę, że Ty będąc w ciąży mimo tego, że to radosny okres i pierwsza ciąża to często się martwisz, zastanawiasz czy wszystko okej - to naturalne. Ja po poronieniach będę sobie chyba włosy rwać przy wszystkim co wyda mi się niepokojące, a do ginekologa to sobie od razu chyba pakiet wykupie na stałe wizyty :/ Wiem jedno, będzie ciężko.

Primulcuuuuu?????????

PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma jeszcze wyniku :-( jak nie będzie do 20 to dzwonię do laboratorium ponownie. To już przesada!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Nie ma jeszcze wyniku :-( jak nie będzie do 20 to dzwonię do laboratorium ponownie. To już przesada!

Zatem czekamy dalej, w kulki lecą noo.

Mam stale zaciśnięte kciuki a troche głodna jestem, chciałam zjeść jogurt, ale jogurt musi jeszcze chwilę poczekać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:25

100krotka:), Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    100krotko mimo tego, że klimat był lipny, dobrze, że mała sobie siedzi wygodnie w brzuszku u mamy i dostałaś lek na infekcje. Tak sobie myślę, że Ty będąc w ciąży mimo tego, że to radosny okres i pierwsza ciąża to często się martwisz, zastanawiasz czy wszystko okej - to naturalne. Ja po poronieniach będę sobie chyba włosy rwać przy wszystkim co wyda mi się niepokojące, a do ginekologa to sobie od razu chyba pakiet wykupie na stałe wizyty :/ Wiem jedno, będzie ciężko

ja wiedzialam ze latwo nie bedzie ale juz mnie dobijaja te stresy;/ nie jest latwo sie cieszyc jak cos kuje boli czy cos takiego;/staram sie myslec pozytywnie musi byc dobrze:) dzis dobilo mnie podejscie lekarza ale moze mial gorszy dzien. jedyny pozytyw dzisiejszej wizyty Lenka ma juz wloski:P

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, najważniejsze że z Lenką wszystko w porządku, dostałas lek na infekcję i lekarz będzie monitorowął stan szyjki <3 jeszcze troszkę i będziesz tulić małą w ramionach :)

Primuś <3

100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    ja wiedzialam ze latwo nie bedzie ale juz mnie dobijaja te stresy;/ nie jest latwo sie cieszyc jak cos kuje boli czy cos takiego;/staram sie myslec pozytywnie musi byc dobrze:) dzis dobilo mnie podejscie lekarza ale moze mial gorszy dzien. jedyny pozytyw dzisiejszej wizyty Lenka ma juz wloski:P

Ja się nie mogę doczekać jak nasza Iwonka będzię śmigała na porodówkę a my zobaczymy jedne z pierwszych foci małej, pierworodnej 100krotki mamusiowej i 100krotkowego małża a naszej pierwszej forumowej ;)

100krotka:), littleladybird, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy kciuki!:)
    mi zostało jeszcze trochę pakowania... a już padam.
    narobiłyście mi ochoty na zupki, sałatki ....

Kasandra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal moze zrobi wam prezent na gwiazdke :D nie poczeka do stycznia mam nadzieje :)

Dziewczynki dzieki za slowa otuchy:) naprawde wiele dla mnie znacza<3 Kochane jestescie <3 cieszy mnie ze Mala rosnie i rozwuja sie prawidlowo :) dla takich informacji zniose wsystkie bole kucia skurcze infekcji byle by Lenka byla zdrowa :)

Maleficent, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primka czekamy na Twoje dobre wiesci :)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno będą dobre!:)

Kasandra
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszą być dobre! Primko, dzwoniłaś do lab?

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wynik: 26210,88
    3 listopada miałam 2885,45
    Wcześniej po ponad 180% rosła beta a teraz zwolniła i o jakieś 100% wzrasta :-(
    Do lekarza już nie dzwonię bo za późno. Jutro rano będę dzwonić.

Maleficent, 100krotka:), elmalia, littleladybird, Wedmoczka, Amelia San, ewelinka2210, Paulina48 lubią tę wiadomość

‹‹ 395 396 397 398 399 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ