Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:
Goszu wklej cały opis USG jak możesz - ok?
Hej,
Niestety nie mam opisów do zdjęć, mogę podesłać jedynie fotki samych zdjęć, może coś komuś to powie...
Ahaa... Jakiś pomysł kiedy robić test jeśli... cykle były/są(?) nieregularne (tak na oko 30-60 dni)a przez 2 ostatnie miesiące brałam antykoncepcję aby zacząć CLO...Mam skierowanie na betę, ale nie chce za szybko iść, żeby nie go "zmarnować".Dziś jest 31 dzień cyklu z odstawienia anty... sama nie wiem co tu robić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 18:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawet nie mam szans zeby was dzisiaj nadrobic;/
Ja juz po wizycie jestem u mamy i powoli schodzi ze mnie zlosc...
Czekalamw przychodni godzine czasu bolekarz mial opoznienie jakjuz weszlam to zostalam potraktowana hmm nawet nie wiemjak to okreslic jak kolejna na liscie(pierwszy raz) i dalej;/ Powiedzialam lekarzowi o bolach kuciach nic pokazalam wyniki nic. na szybko zroil mi usg z mala dzieki Bogu wszystko dobrze, na odchodzne uslyszalam ze na infekcje przepisal mi lek a szyjka jest lekko zmieniona za dwa tygodnie mam przyjechac na usg zeby sprawdzic czy nic sie nie dzieje.tak sie zdenerwowalam ze nawet juz 0 nic wiecej sie nie pytalam;/ -
nick nieaktualny100krotko mimo tego, że klimat był lipny, dobrze, że mała sobie siedzi wygodnie w brzuszku u mamy i dostałaś lek na infekcje. Tak sobie myślę, że Ty będąc w ciąży mimo tego, że to radosny okres i pierwsza ciąża to często się martwisz, zastanawiasz czy wszystko okej - to naturalne. Ja po poronieniach będę sobie chyba włosy rwać przy wszystkim co wyda mi się niepokojące, a do ginekologa to sobie od razu chyba pakiet wykupie na stałe wizyty Wiem jedno, będzie ciężko.
Primulcuuuuu?????????PrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Nie ma jeszcze wyniku jak nie będzie do 20 to dzwonię do laboratorium ponownie. To już przesada!
Zatem czekamy dalej, w kulki lecą noo.
Mam stale zaciśnięte kciuki a troche głodna jestem, chciałam zjeść jogurt, ale jogurt musi jeszcze chwilę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:25
100krotka:), Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:100krotko mimo tego, że klimat był lipny, dobrze, że mała sobie siedzi wygodnie w brzuszku u mamy i dostałaś lek na infekcje. Tak sobie myślę, że Ty będąc w ciąży mimo tego, że to radosny okres i pierwsza ciąża to często się martwisz, zastanawiasz czy wszystko okej - to naturalne. Ja po poronieniach będę sobie chyba włosy rwać przy wszystkim co wyda mi się niepokojące, a do ginekologa to sobie od razu chyba pakiet wykupie na stałe wizyty Wiem jedno, będzie ciężko
ja wiedzialam ze latwo nie bedzie ale juz mnie dobijaja te stresy;/ nie jest latwo sie cieszyc jak cos kuje boli czy cos takiego;/staram sie myslec pozytywnie musi byc dobrze:) dzis dobilo mnie podejscie lekarza ale moze mial gorszy dzien. jedyny pozytyw dzisiejszej wizyty Lenka ma juz wloski:P -
100krotko, najważniejsze że z Lenką wszystko w porządku, dostałas lek na infekcję i lekarz będzie monitorowął stan szyjki jeszcze troszkę i będziesz tulić małą w ramionach
Primuś100krotka:), PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:ja wiedzialam ze latwo nie bedzie ale juz mnie dobijaja te stresy;/ nie jest latwo sie cieszyc jak cos kuje boli czy cos takiego;/staram sie myslec pozytywnie musi byc dobrze:) dzis dobilo mnie podejscie lekarza ale moze mial gorszy dzien. jedyny pozytyw dzisiejszej wizyty Lenka ma juz wloski:P
Ja się nie mogę doczekać jak nasza Iwonka będzię śmigała na porodówkę a my zobaczymy jedne z pierwszych foci małej, pierworodnej 100krotki mamusiowej i 100krotkowego małża a naszej pierwszej forumowej100krotka:), littleladybird, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMal moze zrobi wam prezent na gwiazdke nie poczeka do stycznia mam nadzieje
Dziewczynki dzieki za slowa otuchy:) naprawde wiele dla mnie znacza<3 Kochane jestescie cieszy mnie ze Mala rosnie i rozwuja sie prawidlowo dla takich informacji zniose wsystkie bole kucia skurcze infekcji byle by Lenka byla zdrowaMaleficent, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wynik: 26210,88
3 listopada miałam 2885,45
Wcześniej po ponad 180% rosła beta a teraz zwolniła i o jakieś 100% wzrasta
Do lekarza już nie dzwonię bo za późno. Jutro rano będę dzwonić.Maleficent, 100krotka:), elmalia, littleladybird, Wedmoczka, Amelia San, ewelinka2210, Paulina48 lubią tę wiadomość