Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrewetki dla mnie są znośne ale w małej ilości. Ośmiornice jadłam, obrzydliwa. Małże to samo, pierwszą połknęłam, drugą też, ale trzeciej już nie dałam rady.
Paluszki krabowe są ok
Sushi lubię ale delikatniejsze zestawy, ostatnio zjadłam z takim większym kawałkiem surowego łososia i niestety wyplułam.
Natomiast nie kumam jak można zjeść tatara nie do zjedzenia jak dla mnie
-
Paluszki krabowe to mi smakowały tylko w sałatce serwowanej w Poznaniu w Piccolo (Prima, byłaś?). Zachęcona tą sałatką, kupiłam paluszki krabowe w biedronce i wyrzuciłam. Ohyda...
Nie wiem, czy dałabym radę zjeść ślimakiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:42
-
nick nieaktualnyklara_bella wrote:Krewetki dla mnie są znośne ale w małej ilości. Ośmiornice jadłam, obrzydliwa. Małże to samo, pierwszą połknęłam, drugą też, ale trzeciej już nie dałam rady.
Paluszki krabowe są ok
Sushi lubię ale delikatniejsze zestawy, ostatnio zjadłam z takim większym kawałkiem surowego łososia i niestety wyplułam.
Natomiast nie kumam jak można zjeść tatara nie do zjedzenia jak dla mnie -
Jestem po wizycie. Pęcherzyk jeszcze nie pękł, ale ponoć owulacja się właśnie "zadziewa". Jestem w 17dc więc rzeczywiście to by się zgadzało, jutro może być ten dzień. Zresztą leje się ze mnie śluz i czuje, ze coś tam w tych jajnikach gra. Endometrium ponoć się ładnie powiększyło. No i o. Trzeba działać. Mam nadzieję, ze Mąż wróci o przyzwoitej godzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:47
Marleni, PrimaSort, littleladybird, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyelmalia wrote:Jestem po wizycie. Pęcherzyk jeszcze nie pękł, ale ponoć owulacja się właśnie "zadziewa". Jestem w 17dc więc rzeczywiście to by się zgadzało, jutro może być ten dzień. Zresztą leje się ze mnie śluz i czuje, coś tam w tzwych tajnikach gra. Endometrium ponoć się ładnie powiększyło. No i o. Trzeba działać. Mam nadzieję, ze Mąż wróci o przyzwoitej godzinie
elmalia, Amelia San lubią tę wiadomość
-
elmalia wrote:Jestem po wizycie. Pęcherzyk jeszcze nie pękł, ale ponoć owulacja się właśnie "zadziewa". Jestem w 17dc więc rzeczywiście to by się zgadzało, jutro może być ten dzień. Zresztą leje się ze mnie śluz i czuje, coś tam w tych tajnikach gra. Endometrium ponoć się ładnie powiększyło. No i o. Trzeba działać. Mam nadzieję, ze Mąż wróci o przyzwoitej godzinie
Owocnego seksuelmalia, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Am, ja robię pyszna sałatkę z paluszków krabowych! Razem z makaronem sojowym. Jest przesmaczna! Polecam jak chcesz mogę przepisem się podzielić.
Primko, przecież plamienie masz bo Bliźniaki się rozpychaja, i to na pewno dlatego! Rozumiem, ze sie martwisz, zwłaszcza po tym co przeszlas, ale jesteś Dzielna i się tym razem uda. Wierzę w to mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:59
Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
Fasolki fasolki przybądźcie!
spotkałam dziś w przychodni koleżankę. ma 7miesiecznego Tymka , wczesniaczek, było walki ale dali rade niedługo planują kolejne
starali się dość długo... wystarczyl wylot na Ibizę
niestety ze staraniami musi poczekać bo wykryli u niej guzka w piersi, na sczezscie nie jest złośliwy. nie musi wycinac ale chce.
ona np na dziecko mówi :"i nasz groszek", " i wtedy groch..."Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
Kasandra