Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Mam wynik: 26210,88
3 listopada miałam 2885,45
Wcześniej po ponad 180% rosła beta a teraz zwolniła i o jakieś 100% wzrasta
Do lekarza już nie dzwonię bo za późno. Jutro rano będę dzwonić.
Piekna beta nie bedzie Ci twraz tak gnala, teraz troche zwalnia i to naturalne. Czad, ale bym chciala ijrzec jaka becisze :*PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrima to chyba dobrze przyrasta? Moim zdaniem nie ma się czym martwić :*
Ja po wizycie. Endometrium ładne 13mm. Pęcherzyk 16mm. Jak na mnie to mały jak na ten dzień cyklu, no ale pozostaje mi czekać. Pregnyl mam wziąć piątek sobota. Obawiam się, że to będzie za późno. Może uda mi się jeszcze skoczyć gdzies na usg w tym tygodniu.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Prima nie denerwuj się:*
Jest dobrze najważniejsze że rośnie...zadzwonisz do gina i powie że jest ok.
teraz odpoczywaj i nie stresuj sięPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Ktoś wie co to ten zaśniad groniasty? Bo aż się boję w internecie patrzeć...
A bliźniaków ani u męża ani u mnie w rodzinie nawet w 5 wodzie po kisielu nikt nie miał...
Ja czytałam. W skrócie powiedzmy, że to zapłodnione wadliwe jajo (bez żeńskiego genotypu). Tylko nic nie było napisane, że w takiej sytacji beta przyrasta w bardzo dobrym tempie.
A z bliźniakami jest tak, że ktoś musi być pierwszy prawda? Wiadomo, że jesli zdarzały się w rodzinie w poprzednich pokoleniach to jest większe prawdopodobieństwo, ale nie jest powiedziane, że się nie zdarzy jeśli w rodzinie nie ma bliźniąt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 21:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny