Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam nadrobic choc wszystkie dzisiejsze posty ale jakos nie mge sie skupic na tym co czytam;/ wybaczycie mi? tak tylko przejrzalam z grubsza niedzielne i dzisiejsze.

i widzialam tam gdzies taka sliczna pania z corcia:)Marleni slucznotko:) no nie wytrzymam musze sie zapytac ile Ty Kochaniutka masz lat?

Prima sliczny brzusio :) blizniaki rosna:)

ja nie mam nic przeciwko prywatnemu klubowi:) i tak juz kilka z was mnie widzialy na fb:)

Kochaniutkie postaram sie byc na biezaco choc jutro to tez moze byc trudne bo bede lepic pierogi:) maz powiedzial ze jesli nie zrobie 50 nie wpusci mnie spowrotem do domu.
    Tyn czasem zycze milej nocki <3 owocnych staran <3 i jutro samych dobrych wiesci <3 Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa:)
    i Lenka tu mi daje znaki ze przesla

2rotcfl.png

Dobranoc <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:25

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł z fb też mi się podoba ;) można utworzyć tajną grupę, nikt nie będzie nam tam zaglądał :D

Prima, brzusio piękny <3 faktycznie jest już duży, więc może jednak bliźniaki, kto wie? ;)

Miłego dnia <3

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:

i widzialam tam gdzies taka sliczna pania z corcia:)Marleni slucznotko:) no nie wytrzymam musze sie zapytac ile Ty Kochaniutka masz lat?

Dziękuję :) ja mam 30 na karku, ale młodziutko wyglądam :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Cioteczki:-)

Am jeszcze ni zrobilam dzis bede robic z mama ;-) w planach jest zrobic 100. :-D. A robimy Twoje ulubione wiec zapraszam:-D biedaczku nasz padniesz x przepracowania zeby dziem Ci szybko zlecial

Dziewczynki dobrze mowia z tajna grupa wtefy tylko czlonowie widza. :-D

Zycze milego dnia<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni nigdy bym ni powiedziala:-) bardzo mlodziutko wygladasz:-D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Primka ale przecież było już widać zarodek, przy zaśniadzie to chyba nie widać nic. Będzie dobrze - piękna beta, jutro dwa serduszka będą <3 A o której wizyta?

Klara witaj :)

Marleni ale Ty piękna jesteś <3 I oczywiście Twoja córeczka :) Ja bym wrzuciła zdjęcie, ale nie chcę tak na forum bo się boję kto tu zagląda ;) A może sobie gdzieś jakiś klub prywatny założymy, np na fb? :)

Luteina podnosi temperaturę, ale i tak warto mierzyć, bo zaczynamy brać po owu, a jak jest ciąża to powinien progesteron jeszcze bardziej sam podnieść.

I JA jak Marleni też jem wszystko :) Uwielbiam wszystko czym pisałyście :) Ślimaki, krewetki <3, tatara (teraz nie jem ze względu na starania, a tokso nie przechodziłam), kaczkę - jak można nie lubić kaczki? :) Taka w całości pieczona z jabłkami - mniammm :) Tylko paluszków krabowych nie jem, bo smaczne, ale to jest tak masakrycznie przetworzony produkt, że szkoda gadać, poczytajcie sobie kiedyś skład, kraba to tam prawie nie ma ;)

Jutro idę do lekarki zobaczyć co się tam dzieje i po zastrzyk, ale powiem Wam, że pomimo że przed owulacja jestem, to nie ma żadnych nadziei - doła mam jakiegoś, myślę, że to się już nie uda i nie będę już więcej w ciąży :(
    Ale walczę dalej, choć sama nie wiem po co, no ale jak tu zrezygnować? Jak nadal pragnę drugiego dziecka - chyba do menopauzy się będę starać :P

Miłego wieczoru i jutrzejszego dnia, bo synek mi się rozchorował i nie wiem kiedy mi się uda odezwać. Całuski dla Was :) :) :)
    Nie było jeszcze zarodka bo był to na ostatniej wizycie 4 tydzień i 5 dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    U mnie meeeega mdłości!!!! Cały czas trzymają od wczoraj wieczór. W dodatku zaspałam do pracy... Te mdłości nie pozwalają pracować bo człowiek nie jest w stanie wstać z łóżka :-(
    Dobrze, że jutro wolne...

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, nie zrozum mnie źle, ale jakoś tak pozytywnie nastrajają mnie Twoje mdłości ;) To dla mnie dobry znak :D
    Czekamy na wieści z wizyty <3

• Paulina48 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dziewczyna pomyliła kierunkowskazy i miała włączony od 500 metrów lewy, ja myślałam że skręci w lewo a pojechała prosto... No wróżką nie jestem. Prawko miała 3 miesiące. Pierwszy raz w mieście sama samochodem

Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...

Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie :)

Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wrócisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Prima, nie zrozum mnie źle, ale jakoś tak pozytywnie nastrajają mnie Twoje mdłości ;) To dla mnie dobry znak :D
    Czekamy na wieści z wizyty <3
    Jaaasne ;-)
    Przeszło na chwilę to bardzo intensywnie popracowałam a teraz znów złapało... Położyłam się i odpoczywam. Strasznie się czuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina48 wrote:
    Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...

Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie :)

Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wrócisz :)
    Dziękuję i oczywiście dam znać po wizycie. Szybko mi czas dzisiaj zleci, bo mam jeszcze trochę pracy, męczą mnie mdłości, na 16:20 mam kosmetyczkę a potem już o 19:30 wizytę.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni, a ja nie widzę tego zdjęcia, wrzuć jeszcze raz pleaaas! Primciu jak Ty wrzucasz zdjęcie? Twoje widzę.

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Marleni, a ja nie widzę tego zdjęcia, wrzuć jeszcze raz pleaaas! Primciu jak Ty wrzucasz zdjęcie? Twoje widzę.
    Najpierw wrzucam na serwer np. na tynipic.pl a potem tu adres

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, ratuj! :D Słodki Michałek na mnie patrzy i kusi mnie by go zjeść :D (dostałam cukierka w pracy od koleżanki ;) )
    Chyba ulegnę pokusie... Nie, nie, nie mogę...
    Co mam zrobić? Ratunku! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Mal, ratuj! :D Słodki Michałek na mnie patrzy i kusi mnie by go zjeść :D (dostałam cukierka w pracy od koleżanki ;) )
    Chyba ulegnę pokusie... Nie, nie, nie mogę...
    Co mam zrobić? Ratunku! :P
    Zjedz go :-D

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Zjedz go :-D

Nieeeeeee :D

• Paulina48 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powinien być 3 dzień okresu. W ciągu dnia pojawiło się tylko delikatne brązowe plamienie. Jeszcze nie testowałam, nie chcę się znowu rozczarować... Ale ... Czy to może być ciąża?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:50

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, ja zrobiłabym test. Czasem kobiety nawet krwawią (ponoć jest to słabsze krwawienie, ale bardziej obfite od plamienia) i ciąża jest. Różnie bywa, ja wolałabym wiedzieć od razu, bo szansa na ciążę jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina48 wrote:
    Dzisiaj powinien być 3 dzień okresu. W ciągu dnia pojawiło się tylko delikatne brązowe plamienie. Jeszcze nie testowałam, nie chcę się znowu rozczarować... Ale ... Czy to może być ciąża?
    Zrób test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litelku badz twarda nie jedz:)

Paulina zrob test:)

Pierogi zrobione:) wyszlo ok 150 :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ