Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChcialam nadrobic choc wszystkie dzisiejsze posty ale jakos nie mge sie skupic na tym co czytam;/ wybaczycie mi? tak tylko przejrzalam z grubsza niedzielne i dzisiejsze.
i widzialam tam gdzies taka sliczna pania z corcia:)Marleni slucznotko:) no nie wytrzymam musze sie zapytac ile Ty Kochaniutka masz lat?
Prima sliczny brzusio blizniaki rosna:)
ja nie mam nic przeciwko prywatnemu klubowi:) i tak juz kilka z was mnie widzialy na fb:)
Kochaniutkie postaram sie byc na biezaco choc jutro to tez moze byc trudne bo bede lepic pierogi:) maz powiedzial ze jesli nie zrobie 50 nie wpusci mnie spowrotem do domu.
Tyn czasem zycze milej nocki owocnych staran i jutro samych dobrych wiesci Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa:)
i Lenka tu mi daje znaki ze przesla
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:25
Amelia San, Marleni, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Pomysł z fb też mi się podoba można utworzyć tajną grupę, nikt nie będzie nam tam zaglądał
Prima, brzusio piękny faktycznie jest już duży, więc może jednak bliźniaki, kto wie?
Miłego dniaMarleni, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Cioteczki:-)
Am jeszcze ni zrobilam dzis bede robic z mama w planach jest zrobic 100. . A robimy Twoje ulubione wiec zapraszam:-D biedaczku nasz padniesz x przepracowania zeby dziem Ci szybko zlecial
Dziewczynki dobrze mowia z tajna grupa wtefy tylko czlonowie widza.
Zycze milego dnia<3Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Primka ale przecież było już widać zarodek, przy zaśniadzie to chyba nie widać nic. Będzie dobrze - piękna beta, jutro dwa serduszka będą A o której wizyta?
Klara witaj
Marleni ale Ty piękna jesteś I oczywiście Twoja córeczka Ja bym wrzuciła zdjęcie, ale nie chcę tak na forum bo się boję kto tu zagląda A może sobie gdzieś jakiś klub prywatny założymy, np na fb?
Luteina podnosi temperaturę, ale i tak warto mierzyć, bo zaczynamy brać po owu, a jak jest ciąża to powinien progesteron jeszcze bardziej sam podnieść.
I JA jak Marleni też jem wszystko Uwielbiam wszystko czym pisałyście Ślimaki, krewetki , tatara (teraz nie jem ze względu na starania, a tokso nie przechodziłam), kaczkę - jak można nie lubić kaczki? Taka w całości pieczona z jabłkami - mniammm Tylko paluszków krabowych nie jem, bo smaczne, ale to jest tak masakrycznie przetworzony produkt, że szkoda gadać, poczytajcie sobie kiedyś skład, kraba to tam prawie nie ma
Jutro idę do lekarki zobaczyć co się tam dzieje i po zastrzyk, ale powiem Wam, że pomimo że przed owulacja jestem, to nie ma żadnych nadziei - doła mam jakiegoś, myślę, że to się już nie uda i nie będę już więcej w ciąży
Ale walczę dalej, choć sama nie wiem po co, no ale jak tu zrezygnować? Jak nadal pragnę drugiego dziecka - chyba do menopauzy się będę starać
Miłego wieczoru i jutrzejszego dnia, bo synek mi się rozchorował i nie wiem kiedy mi się uda odezwać. Całuski dla Was -
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Dziewczyna pomyliła kierunkowskazy i miała włączony od 500 metrów lewy, ja myślałam że skręci w lewo a pojechała prosto... No wróżką nie jestem. Prawko miała 3 miesiące. Pierwszy raz w mieście sama samochodem
Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...
Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie
Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wróciszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:04
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima, nie zrozum mnie źle, ale jakoś tak pozytywnie nastrajają mnie Twoje mdłości To dla mnie dobry znak
Czekamy na wieści z wizyty
Przeszło na chwilę to bardzo intensywnie popracowałam a teraz znów złapało... Położyłam się i odpoczywam. Strasznie się czuję. -
nick nieaktualnyPaulina48 wrote:Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...
Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie
Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wrócisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj powinien być 3 dzień okresu. W ciągu dnia pojawiło się tylko delikatne brązowe plamienie. Jeszcze nie testowałam, nie chcę się znowu rozczarować... Ale ... Czy to może być ciąża?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:50
-
Paulina, ja zrobiłabym test. Czasem kobiety nawet krwawią (ponoć jest to słabsze krwawienie, ale bardziej obfite od plamienia) i ciąża jest. Różnie bywa, ja wolałabym wiedzieć od razu, bo szansa na ciążę jest.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny