X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam nadrobic choc wszystkie dzisiejsze posty ale jakos nie mge sie skupic na tym co czytam;/ wybaczycie mi? tak tylko przejrzalam z grubsza niedzielne i dzisiejsze.

i widzialam tam gdzies taka sliczna pania z corcia:)Marleni slucznotko:) no nie wytrzymam musze sie zapytac ile Ty Kochaniutka masz lat?

Prima sliczny brzusio :) blizniaki rosna:)

ja nie mam nic przeciwko prywatnemu klubowi:) i tak juz kilka z was mnie widzialy na fb:)

Kochaniutkie postaram sie byc na biezaco choc jutro to tez moze byc trudne bo bede lepic pierogi:) maz powiedzial ze jesli nie zrobie 50 nie wpusci mnie spowrotem do domu.
    Tyn czasem zycze milej nocki <3 owocnych staran <3 i jutro samych dobrych wiesci <3 Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa:)
    i Lenka tu mi daje znaki ze przesla

2rotcfl.png

Dobranoc <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:25

Amelia San, Marleni, PrimaSort lubią tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysł z fb też mi się podoba ;) można utworzyć tajną grupę, nikt nie będzie nam tam zaglądał :D

Prima, brzusio piękny <3 faktycznie jest już duży, więc może jednak bliźniaki, kto wie? ;)

Miłego dnia <3

Marleni, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:

i widzialam tam gdzies taka sliczna pania z corcia:)Marleni slucznotko:) no nie wytrzymam musze sie zapytac ile Ty Kochaniutka masz lat?

Dziękuję :) ja mam 30 na karku, ale młodziutko wyglądam :P

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Cioteczki:-)

Am jeszcze ni zrobilam dzis bede robic z mama ;-) w planach jest zrobic 100. :-D. A robimy Twoje ulubione wiec zapraszam:-D biedaczku nasz padniesz x przepracowania zeby dziem Ci szybko zlecial

Dziewczynki dobrze mowia z tajna grupa wtefy tylko czlonowie widza. :-D

Zycze milego dnia<3

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni nigdy bym ni powiedziala:-) bardzo mlodziutko wygladasz:-D

Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    Primka ale przecież było już widać zarodek, przy zaśniadzie to chyba nie widać nic. Będzie dobrze - piękna beta, jutro dwa serduszka będą <3 A o której wizyta?

Klara witaj :)

Marleni ale Ty piękna jesteś <3 I oczywiście Twoja córeczka :) Ja bym wrzuciła zdjęcie, ale nie chcę tak na forum bo się boję kto tu zagląda ;) A może sobie gdzieś jakiś klub prywatny założymy, np na fb? :)

Luteina podnosi temperaturę, ale i tak warto mierzyć, bo zaczynamy brać po owu, a jak jest ciąża to powinien progesteron jeszcze bardziej sam podnieść.

I JA jak Marleni też jem wszystko :) Uwielbiam wszystko czym pisałyście :) Ślimaki, krewetki <3, tatara (teraz nie jem ze względu na starania, a tokso nie przechodziłam), kaczkę - jak można nie lubić kaczki? :) Taka w całości pieczona z jabłkami - mniammm :) Tylko paluszków krabowych nie jem, bo smaczne, ale to jest tak masakrycznie przetworzony produkt, że szkoda gadać, poczytajcie sobie kiedyś skład, kraba to tam prawie nie ma ;)

Jutro idę do lekarki zobaczyć co się tam dzieje i po zastrzyk, ale powiem Wam, że pomimo że przed owulacja jestem, to nie ma żadnych nadziei - doła mam jakiegoś, myślę, że to się już nie uda i nie będę już więcej w ciąży :(
    Ale walczę dalej, choć sama nie wiem po co, no ale jak tu zrezygnować? Jak nadal pragnę drugiego dziecka - chyba do menopauzy się będę starać :P

Miłego wieczoru i jutrzejszego dnia, bo synek mi się rozchorował i nie wiem kiedy mi się uda odezwać. Całuski dla Was :) :) :)
    Nie było jeszcze zarodka bo był to na ostatniej wizycie 4 tydzień i 5 dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    U mnie meeeega mdłości!!!! Cały czas trzymają od wczoraj wieczór. W dodatku zaspałam do pracy... Te mdłości nie pozwalają pracować bo człowiek nie jest w stanie wstać z łóżka :-(
    Dobrze, że jutro wolne...

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, nie zrozum mnie źle, ale jakoś tak pozytywnie nastrajają mnie Twoje mdłości ;) To dla mnie dobry znak :D
    Czekamy na wieści z wizyty <3

Marleni, PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

• Paulina48 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Dziewczyna pomyliła kierunkowskazy i miała włączony od 500 metrów lewy, ja myślałam że skręci w lewo a pojechała prosto... No wróżką nie jestem. Prawko miała 3 miesiące. Pierwszy raz w mieście sama samochodem

Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...

Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie :)

Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wrócisz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:04

PrimaSort lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Prima, nie zrozum mnie źle, ale jakoś tak pozytywnie nastrajają mnie Twoje mdłości ;) To dla mnie dobry znak :D
    Czekamy na wieści z wizyty <3
    Jaaasne ;-)
    Przeszło na chwilę to bardzo intensywnie popracowałam a teraz znów złapało... Położyłam się i odpoczywam. Strasznie się czuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina48 wrote:
    Każda nowość trochę stresuje, ale prowadzenie samochodu nie może aż tak "odmóżdżać" ... Nie każdy powinien siedzieć za kierownicą...

Dobrze, że skończyło się "tylko" w ten sposób i niech już to zdarzenie odejdzie w zapomnienie :)

Trzymam kciuki za dobre wieści z dzisiejszej wizyty. Daj znać jak wrócisz :)
    Dziękuję i oczywiście dam znać po wizycie. Szybko mi czas dzisiaj zleci, bo mam jeszcze trochę pracy, męczą mnie mdłości, na 16:20 mam kosmetyczkę a potem już o 19:30 wizytę.

• Ginka Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni, a ja nie widzę tego zdjęcia, wrzuć jeszcze raz pleaaas! Primciu jak Ty wrzucasz zdjęcie? Twoje widzę.

Ginka
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginka wrote:
    Marleni, a ja nie widzę tego zdjęcia, wrzuć jeszcze raz pleaaas! Primciu jak Ty wrzucasz zdjęcie? Twoje widzę.
    Najpierw wrzucam na serwer np. na tynipic.pl a potem tu adres

Wysłany: 10 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, ratuj! :D Słodki Michałek na mnie patrzy i kusi mnie by go zjeść :D (dostałam cukierka w pracy od koleżanki ;) )
    Chyba ulegnę pokusie... Nie, nie, nie mogę...
    Co mam zrobić? Ratunku! :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Mal, ratuj! :D Słodki Michałek na mnie patrzy i kusi mnie by go zjeść :D (dostałam cukierka w pracy od koleżanki ;) )
    Chyba ulegnę pokusie... Nie, nie, nie mogę...
    Co mam zrobić? Ratunku! :P
    Zjedz go :-D

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrimaSort wrote:
    Zjedz go :-D

Nieeeeeee :D

• Paulina48 Znajoma

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj powinien być 3 dzień okresu. W ciągu dnia pojawiło się tylko delikatne brązowe plamienie. Jeszcze nie testowałam, nie chcę się znowu rozczarować... Ale ... Czy to może być ciąża?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:50

Wysłany: 10 listopada 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, ja zrobiłabym test. Czasem kobiety nawet krwawią (ponoć jest to słabsze krwawienie, ale bardziej obfite od plamienia) i ciąża jest. Różnie bywa, ja wolałabym wiedzieć od razu, bo szansa na ciążę jest.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina48 wrote:
    Dzisiaj powinien być 3 dzień okresu. W ciągu dnia pojawiło się tylko delikatne brązowe plamienie. Jeszcze nie testowałam, nie chcę się znowu rozczarować... Ale ... Czy to może być ciąża?
    Zrób test.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Litelku badz twarda nie jedz:)

Paulina zrob test:)

Pierogi zrobione:) wyszlo ok 150 :)

PrimaSort, Amelia San lubią tę wiadomość

‹‹ 398 399 400 401 402 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ