Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nieeee
od czasu do czasu skoczę na jakieś zdjęcia dla fun'u
ja to ta z Teodorem na twarzy tak tak- tak nazwałam ośmiorniczkę w końcu mieliśmy bardzo bliskie kontakty tego dnia więc był mi bliskiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:04
PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
kasandra88 wrote:właśnie się dowiedziałam że zdjęcia na których jestem ukazaly się w światowej gazecie!!
na stronie 16
http://issuu.com/tributetophotography/docs/num-5_last-def
Które dokładnie? To z ośmiornicą?
Maleficent wrote:Ameliowy raj
A tak na serio coś wymyślimy, myślę, że nasza założycielka Am coś podpowie z sensem
Ps, Idzie spóźniony Pan okres w odwiedziny do mnie.
Ameliowy raj mi się podoba
Pan okres w koncu się namyslił...Amelia San lubi tę wiadomość
-
kasandra88 wrote:nieeee
ja to ta z Teodorem na twarzy tak tak- tak nazwałam ośmiorniczkę w końcu mieliśmy bardzo bliskie kontakty tego dnia więc bym mi bliski
A Teodor był żywy? Ale laska z Ciebie PięknaAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:nieeee
ja to ta z Teodorem na twarzy tak tak- tak nazwałam ośmiorniczkę w końcu mieliśmy bardzo bliskie kontakty tego dnia więc był mi bliski
Nooooo powiem Ci, klasa, wraz z Teodorem wyszliście poetycko Lala z Ciebie Katarzyno fiu fiuAmelia San lubi tę wiadomość
-
dzisiaj pakując łazienkę w starym mieszkaniu otworzyłam szafeczkę w której skrywałam testy ciążowe.. różne różniaste- różowe, niebieskie, małe, duże, paseczki, kasetki.... łączyło je jedno- były negatywne.
chciałam je wziąć ze sobą aby dziecku pokazać jak długo się staraliśmy o nie ale M powiedział ze mam wyrzucić bo negatywne testy przyciągają negatywne myśli. i wyrzuciłamPrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
Teodor niestety (albo stety) stracił dla mnie serce... wogole był taki oziębły i sztywny... kupiony w Biedronce
mi tez nie daja tyle lat ile mam pytanie o dowód to częste zjawisko.
a jak dziś bylam w urzędzie miasta aby zgłosić zmianę miejsca zamieszkania ( mam swoja firmę) to Pani na mnie spojrzała i takim zaskoczonym tonem - a to Pani firma czy rodziców? Bo do złożenia wniosku dowód jest potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:11
Kasandra -
nick nieaktualnyKasandra jesteśmy w tym samym wieku, jeśli liczba w Twoim nicku sugeruje wiek. Ja z kolei zawsze wyglądałam starzej, za czasów młodości chadzałam po fajki jak miałam 16 lat i nigdy nie pytali o dówód no i źle bo się rozpaliłam i tyle z tego wyszło Dobrze, że wyrzuciłaś - tak jak pisze moja psióła Little Po co kilka negatywów, zaraz będzie pozytyw to sobie zachowasz i dziecku pokażesz i powiesz ile radości sprawił Ci ten obsikany patol
Ammmmmm, ja bym chciała widzieć po lewej przystojną Panią w oksach z kotem
Edit. Przypomniało mi się, że Am do 19 w pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:44
Amelia San lubi tę wiadomość
-
tak - piękny rocznik '88
jeśli chodzi o fajki to w swoim życiu wypaliłam może dwie... i cieszę się, że tego więcej nie robiłam. to przykre ale 4 lata temu zmarł mój tata właśnie na raka płuc... i jak tylko mogę każdemu odradzam palenie.
wiem na pewno że ja ani M na pewno nie będziemy palić
Kasandra -
Ja też nie palę. Na imprezach parę razy się zdarzało, ale kompletnie mi to nie smakuje. Mój Mąż palił, ale od 1,5 roku nie pali z czeguffo jestem mega dumna.
A i ja też rocznik 88Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 19:26
kasandra88 lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
A ja rocznik 89 i nigdy nie miałam papierocha w ustach a mój mąż rzucił dla mnie po trzech miesiącach związku <chwali się>
Am, pewnie się ogarnia po pracy i zaraz do nas zajrzy
Ciekawe czy Prima już po wizycie.
P.S. Kasandra, przykro mi z powodu tatyAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWas nie mozna zostawic na chwile ale tak sobie pozwolilamodpoczacze az usnelam...
Widze ze beda za niedlugo sikance:) mam nadzieje ze z sukancy beda dwie kreseczki:)
A ja nie moge zobaczyc teodora;/ nie chce sie cos otworzyc;/
Ameliowy raj:) podoba mi sie:)
Prima i jak tam?
Amcia jak po pracy?Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny