Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle słodziaku, ciekawa jestem niezmiernie co żeś uczyniła z tym michałkiem, bo wcześniej nie miałam czasu do Was zajrzeć
O ironio, kupiłam ciasteczka czekoladowe, a bo małż ma zaraz urodziny a ja mu prezent daje dzisiaj i tak żeby mu było miło kupiłam ciacha, mam nadzieję, że się nie złamie i nie zeżre, choć jak Ty wszamałaś michałka to dotrzymam Ci towarzystwa i też zgrzeszę
Miałam bardzo intensywny dzień, spotkanie z bratem, buszowanie po sklepach i skręcanie prezentu dla małża. Kupiłam mu biurko, bo sporo pracuje wieczorami na kompie a jak leży na łóżku to od razu zasypia i z roboty nici;)
Dopiero klapłam na szanownej Pani pupie.
Prima kciukole za wizytę :*
Paulina jeśli był seks w te dni to zawsze jest szansa na ciąże. Nie rozumiem, okres się spóźnia i testu nie chcesz zrobić, bo się rozczarujesz i pytasz nas czy to może być ciąża??? Matko Bosko co tu się stanęło.
Apropos małp. Moja jeszcze nie przyszła, normalnie zacierałabym ręcę i pierwsze co bym zrobiła to sikanko na patyk, ale że chroniła nas gumka durexulka to zawirowania mam cyklu, bleee.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 16:19
littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Little słodziaku, ciekawa jestem niezmiernie co żeś uczyniła z tym michałkiem, bo wcześniej nie miałam czasu do Was zajrzeć
O ironio, kupiłam ciasteczka czekoladowe, a bo małż ma zaraz urodziny a ja mu prezent daje dzisiaj i tak żeby mu było miło kupiłam ciacha, mam nadzieję, że się nie złamie i nie zeżre, choć jak Ty wszamałaś michałka to dotrzymam Ci towarzystwa i też zgrzeszęMaleficent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
O szlachetny Michałek się ostał, mówi do Little zjedz mnie, zjedz mnie a ona mówi dziadzie wypchaj się
PS. dobrze, że nie otworzyłam ciasteczek, jak Ty nie grzeszysz to ja tez nie i basta100krotka:), littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:a ja moge ? a co tam kinder czekoladkom nie odmowie:)
J a juz u siebie w domku:) walnelam sie na lozku i nie zamierzam sie z niego ruszac:D
Kinder czekolada, mmmmmm. Brzuchatki są rozgrzeszone, jedz. Najpierw dla mamy a potem z niespodzianką dla Lenki:) Odpoczywaj należy Ci się za ten pierogowy raj100krotka:), Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:
O szlachetny Michałek się ostał, mówi do Little zjedz mnie, zjedz mnie a ona mówi dziadzie wypchaj się
PS. dobrze, że nie otworzyłam ciasteczek, jak Ty nie grzeszysz to ja tez nie i basta
Mój jest klasyczny
-
uff... nadrobiłam
ja dziś spie na nowym mieszkaniu. remont juuz się zaczal.
niestety musze pomieszkiwać podczas remontu - poprzednie mieszkanie tez przechodzi remont i będzie wynajmowane.
pierogi? michałki? o Boziu! nie kuście
zauwazylam ze mój brzuch chyba nie lubi odpoczynku. od 7 jestem na nogach, pakowanie, rozpakowywanie, sprzątanie i nic. teraz się polozylam i znow to samo...klucie klucie klucie... jedynie mnie dziwi to ze lewy jajnik tez kluje a on przecież spi....;p
Czy ktoras z Was w najbliższym czasie testuje?PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
Kasandra, a może po prostu podczas wykonywania różnych czynności nie czujesz, że coś kłuje? Nie myślisz o tym, bo głowę masz zajętą czymś innym?
Ja sobie siknę za 6 dni czysto rekreacyjnie, bo na 99,9999999999999999999% będzie negatyw. Co widać z mojego wykresu -
elmalia wrote:ja też sikam za 10-11 dni.
Jak to zabrzmiało :D chyba by mi pęcherz pękł gdybym miała się tyle wstrzymywać :D hahaha
P.S. najlepiej to się pośmiać z własnych żartów, a co!
P.S.2. JESTEM ZA PRYWATNĄ GRUPĄ NA FB. Jak będziecie zakładać to nie zapomnijcie o mnieMaleficent, PrimaSort lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyTak czy siak Michałek to klasa sama w sobie
Kasandra to będziesz teraz testować? sorka chyba mi cos umknęło w której fazie cyklu jesteś. Obyście szybko zakończyli remont i mogli sie cieszyc nową chałupką
Little ja tam widzę w Twoim wykresie między 1-7 dwa soczyste cycole, chyba ktoś o nie ostatnio zadbał, jak nie będzie dziecka w tym cyklu to chociaż cycolki szczęśliwe
Coś mam kosmate myśli a mój samiec na piwkach z innymi samcami do późnego wieczora ;/
Edit : El tak samo pomuślałam czytając posta o tym siku - sikańcu Grupa na fb spoko, tylko kto by sie podjął założenia..W sumie mogłabym założyć, tylko bym musiała ogarnąć jak to się robi, bo nie mam bladego pojęcia.
Kasandra już ujrzałam kiedy będzie szczoszek ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 17:49
Amelia San lubi tę wiadomość
-
dziś mam 22 dc, wczoraj na usg bylam i pęcherzyk (chyba tylko jeden z dwóch) pękł i pojawiło się ciałko żółte. Przytulanie było od 1 .11 do 6.11 codziennie więc chyba w dobrym czasie
hehe elmalia sikaj częściej bo to niezdrowe tak długo trzymać ))Kasandra -
nick nieaktualny