Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
PrimaSort wrote:Smutno mi i mdli mnie meeeega!
Prima nie smuć się bo bardzo ważne jest pozytywne nastawienie
tyle "cioć " Was wspiera że musi być dobrze
a na mdłości imbir pomaga znaczy herbatka z imbirem
trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytęPrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Ktoś wie co to ten zaśniad groniasty? Bo aż się boję w internecie patrzeć...
A bliźniaków ani u męża ani u mnie w rodzinie nawet w 5 wodzie po kisielu nikt nie miał...
No ja zerknęłam, ale nie będę Ci pisać, bo to dla mnie abstrakcja jakaś.
Pierwsza opcja - Już jest serducho, 6- ty tydzień i jest serducho, poprostu, zdrowa ciąża.
Druga opcja - ciąża bliźniacza i tak jak lekarz wspominał na początku.
Trzecia opcja - nie ma trzeciej opcji.
Niestety mała, jutro usg, znowu fundniesz sobie porcję stresu, ale mam nadzieję, że to już po raz ostatni. Swoją drogą dobrze, że to już jutro, lepiej szybciej, bo szybciej się uspokoisz. Trzymam kciuki ogromnie.PrimaSort, littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:No ja zerknęłam, ale nie będę Ci pisać, bo to dla mnie abstrakcja jakaś.
Pierwsza opcja - Już jest serducho, 6- ty tydzień i jest serducho, poprostu, zdrowa ciąża.
Druga opcja - ciąża bliźniacza i tak jak lekarz wspominał na początku.
Trzecia opcja - nie ma trzeciej opcji.
Niestety mała, jutro usg, znowu fundniesz sobie porcję stresu, ale mam nadzieję, że to już po raz ostatni. Swoją drogą dobrze, że to już jutro, lepiej szybciej, bo szybciej się uspokoisz. Trzymam kciuki ogromnie. -
nick nieaktualny
-
Prima będzie dobrze coś czuję że 2 serduszka będą!
u mnie w rodzinie np. tata był z blizniakow (dwujajowe), M tata jest z blizniakow (jednojajowe), moja babcia z blizniakow (jednojajowe)
mam tez czworaczki! ( z in vitro mojej kuzynki)
PrimaSort, Amelia San, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
Kasandra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:Prima będzie dobrze coś czuję że 2 serduszka będą!
u mnie w rodzinie np. tata był z blizniakow (dwujajowe), M tata jest z blizniakow (jednojajowe), moja babcia z blizniakow (jednojajowe)
mam tez czworaczki! ( z in vitro mojej kuzynki)
-
nick nieaktualnyMówiłam Wam, jak szybko tyję? Jestem bardzo szczupła i noszę na co dzień rozmiar 34. A teraz mam brzucha którego ani wciągnąć ani nic... Oto fotka. Tylko nie patrzcie na bałagan
Dodam, że to 5 tygodni i 5 dni czyli koniec 6 tygodnia:
elmalia, kasandra88, Amelia San, Wedmoczka, 100krotka:), littleladybird, Felicja, Paulina48 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Mówiłam Wam, jak szybko tyję? Jestem bardzo szczupła i noszę na co dzień rozmiar 34. A teraz mam brzucha którego ani wciągnąć ani nic... Oto fotka. Tylko nie patrzcie na bałagan
Dodam, że to 5 tygodni i 5 dni czyli koniec 6 tygodnia:
Primutek- pulchniutek przepraszam jesli kogos uraze mym slownictem jakze wymownym i byc moze nieco frywolnym ale musze-przezajebiaszcze foto! I sory Prima, nie to, ze Ci zazdroszcze rozmiaru 34(choc moze ciut ciut) i wcale nie jestem wredna laska, ktora ma alergie na zgrabne i sliczne dziewczyny - ale mam nadzieje,ze utyjesz jeszcze więcej, przynajmniej przez 9 miesiecy niah niah :* dobrej nocki laskiAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Primka ale przecież było już widać zarodek, przy zaśniadzie to chyba nie widać nic. Będzie dobrze - piękna beta, jutro dwa serduszka będą A o której wizyta?
Klara witaj
Marleni ale Ty piękna jesteś I oczywiście Twoja córeczka Ja bym wrzuciła zdjęcie, ale nie chcę tak na forum bo się boję kto tu zagląda A może sobie gdzieś jakiś klub prywatny założymy, np na fb?
Luteina podnosi temperaturę, ale i tak warto mierzyć, bo zaczynamy brać po owu, a jak jest ciąża to powinien progesteron jeszcze bardziej sam podnieść.
I JA jak Marleni też jem wszystko Uwielbiam wszystko czym pisałyście Ślimaki, krewetki , tatara (teraz nie jem ze względu na starania, a tokso nie przechodziłam), kaczkę - jak można nie lubić kaczki? Taka w całości pieczona z jabłkami - mniammm Tylko paluszków krabowych nie jem, bo smaczne, ale to jest tak masakrycznie przetworzony produkt, że szkoda gadać, poczytajcie sobie kiedyś skład, kraba to tam prawie nie ma
Jutro idę do lekarki zobaczyć co się tam dzieje i po zastrzyk, ale powiem Wam, że pomimo że przed owulacja jestem, to nie ma żadnych nadziei - doła mam jakiegoś, myślę, że to się już nie uda i nie będę już więcej w ciąży
Ale walczę dalej, choć sama nie wiem po co, no ale jak tu zrezygnować? Jak nadal pragnę drugiego dziecka - chyba do menopauzy się będę starać
Miłego wieczoru i jutrzejszego dnia, bo synek mi się rozchorował i nie wiem kiedy mi się uda odezwać. Całuski dla Was
Marleni, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwela nie wiedzialam, o tym krabie..
Oby synek wyzdrowial a za ciebie standardowo trzymam kciuki, to tylko tyle i az tyle.
Podoba mi sie pomysl Eweli na grupe na fb, co wy na to? Rowniez nie wrzucilabym swojego prywatnego foto w obawie przed nieznajomymi podgladaczami i najlepiej pod jakas fajna nie mowiaca nic nikomu (tylko nam) nazwa. Jestem za a Wy sie z tym pomyslem przespijcieAmelia San lubi tę wiadomość