Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Kasia Jesteś piękna
Ja już po pracy , oh jak miło że o mnie pamiętacie Dziś już wszystko przeczytałam ale napiszę jutro bo padam, przetrzymali mnie w pracy a później pojechaliśmy z Michałkiem po zakupy A no właśnie kto tu pisze o moim Michale a?
Prima jak po badaniu?
Biedaku Ty nasz, znowy wymęczyli mi Amelię, ja im dam tak Cie przetrzymywać pomyśl matko-założycielko o nazwie naszego fanpejdża, gdzie mozna będzie wrzucać nasze piękne lica, obiady, foty michałków, kinder bueno, ciuchów wyhaczonych w promocji, memów, no ogólnie wszystko czego dusza zapragnie a potem foty naszych brzucholi ciążowych no i pociech, które już z brzuszka wyszły :*Amelia San, elmalia, littleladybird lubią tę wiadomość
-
Jejku jest tak późno a Prima nic nie pisze ....
mam nadzieję że po wizycie jest wszystko w porządku...PrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm Prima już chyba dziś nie napisze...idę w takim razie spać dobrej nocki dziewuszki
PrimaSort lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyPrzepraszam, że dopiero teraz piszę ale internet mi w domu padł...
Na tą chwilę bliźniaki ale jeden bardzo słabo rokuje - pęcherzyk mały o nieregularnym kształcie a ciałko żółte wewnątrz niego za duże najprawdopodobniej nie przetrwa ;-(
Poniżej zdjęcia z dzisiejszego USG.
Proszę o modlitwę za moje maleństwa aby oba prawidłowo się rozwijały.
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale internet mi w domu padł...
Na tą chwilę bliźniaki ale jeden bardzo słabo rokuje - pęcherzyk mały o nieregularnym kształcie a ciałko żółte wewnątrz niego za duże najprawdopodobniej nie przetrwa ;-(
Poniżej zdjęcia z dzisiejszego USG.
Proszę o modlitwę za moje maleństwa aby oba prawidłowo się rozwijały.
Bardzo mocno trzymam kciuki kochanie za Twe dzieciątka, bo to są dzieciątka a nie jakieś zaśniady! Poproszę tego u góry o szczęśliwe zakończenie najwyższego i Pana losa, serduszka biły?PrimaSort, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufff teraz mogę już spokojnie wyłączyć kompa
Prima uszy do góry...cały wątek trzyma kciuki i i modli się o Twoje kruszynki<3
Myśl pozytywnie i dbaj o siebie :*PrimaSort lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyWidzę, że nie tylko ja czekałam z wypiekami na twarzy na wiadomości od Primy.
Wiecie co? fajnie, że jest te forum i się tu spotykamy, niesamowite wsparcie, dobre słowo to człowiek dostaje.
Taka refleksja.. uraczyłam się alkoholem, zamierzam nie poprzestać na dziś na lekkim upojeniu.
Mąż mnie wk*rwił na maxa, straszne.
Ale nie ja jestem teraz na pierwszym planie i mój w*rw.
Wspierajmy tą naszą Primę, ile się da.
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam nazwę - Amelroom, czyli po drugiej stronie różowej mocy!
Pierwszy wyraz oczywiście od matki założycielki, druga fraza dotyczy oczywiście zmiany otoczenia ( nie do końca, bo kumulacja będzie tutaj, jednak prywaty bardzo prywatne tam) inne niż OF, a że komunikujemy się na różowej stronie, bo jest bardziej kozacka i wogole naj to różowej mocy = mocy czyli mamy mieć moc do zdolności posadania dzieci - zapłodnienia w wyrażeniu ogólnym jak i donoszenia zdrowej ciąży biorąc pod uwagę doświadczenia każdej z nas.
Moja wena= moc alkoholu i to jeszcze w nazwach nie prostych a conajmniej złożonych.
Oczywiście konkurs na nazwę dalej trwa, nic nie jest narzucające. Nazwa ma być optymalna dla każdej z użytkowniczek, każda w niej ma znaleźć cząstke siebie.
Ale rozkmina, wino daje jasność umysłu ot co, albo wino w połączeniu z Panem okresem, dodatkowo z dużą dozą wściekłości na chrapiącego w sypialni Pana małża. Ehh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 00:32
Amelia San, littleladybird, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent wrote:
Bardzo mocno trzymam kciuki kochanie za Twe dzieciątka, bo to są dzieciątka a nie jakieś zaśniady! Poproszę tego u góry o szczęśliwe zakończenie najwyższego i Pana losa, serduszka biły?
W jednym tak jakby coś już biło ale lekarz mówi, że dopiero za dwa tygodnie będzimy sprawdzać czy bije odpowiednio szybko i co z drugum... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny