X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasandra88 wrote:
    właśnie się dowiedziałam że zdjęcia na których jestem ukazaly się w światowej gazecie!!:)
    na stronie 16 ;)

http://issuu.com/tributetophotography/docs/num-5_last-def
    Super!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasandra88 wrote:
    tak - piękny rocznik '88 ;)
    jeśli chodzi o fajki to w swoim życiu wypaliłam może dwie... i cieszę się, że tego więcej nie robiłam. to przykre ale 4 lata temu zmarł mój tata właśnie na raka płuc... i jak tylko mogę każdemu odradzam palenie.
    wiem na pewno że ja ani M na pewno nie będziemy palić ;)
    Ja też 88!!!!! ;-)

elmalia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Kochana bede sie modlic i dziewczyny tez napewno musi byc dobrze<3. Kiedy nastepna wizyta?
    Następną wizyta 23 listopada o 17:00 czyli za dwa tygodnie w poniedziałek

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima, codziennie polecam Was w modlitwie. Musi być dobrze! Maleństwa dzielnie walczą. Dadzą radę <3

Amelroom, bardzo mi się podoba. Ja właśnie chciałam, żeby w nazwie było coś nawiazującego do naszej kochanej Am ;) sama jednak nie wymysliłam nic konkretnego co by pasowało :P (np. Ameliowa drużyna - nie pasuje, prawda? ;P )

Mal, a cóż Pańcio wywinął?

Ej, napaliłam się dzisiaj. Mąż został w pracy, nie wrócił do mnie :( i chyba pojadę do niego. To raptem 200km ok 2,5h drogi autem. Chcę go zobaczyć, tęsknię :( Analizujać drogę i czas będziemy się widzieć ok. 1,5h tylko (chcę wrócić o jakiejś przywoitej godzinie), ale ten czas jest chyba bezcenny, prawda?

Marleni, Amelia San, Wedmoczka, 100krotka:) lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Prima pomodle się żeby drugi bliźniak również został i zdrowo rósł razem z drugim <3 <3 <3
    Życzę Ci tego całym sercem <3
    Najważniejsze, że oba mieszkają w Twoim brzuszku :*
    Dziękuję <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Prima, codziennie polecam Was w modlitwie. Musi być dobrze! Maleństwa dzielnie walczą. Dadzą radę <3

Amelroom, bardzo mi się podoba. Ja właśnie chciałam, żeby w nazwie było coś nawiazującego do naszej kochanej Am ;) sama jednak nie wymysliłam nic konkretnego co by pasowało :P (np. Ameliowa drużyna - nie pasuje, prawda? ;P )

Mal, a cóż Pańcio wywinął?

Ej, napaliłam się dzisiaj. Mąż został w pracy, nie wrócił do mnie :( i chyba pojadę do niego. To raptem 200km ok 2,5h drogi autem. Chcę go zobaczyć, tęsknię :( Analizujać drogę i czas będziemy się widzieć ok. 1,5h tylko (chcę wrócić o jakiejś przywoitej godzinie), ale ten czas jest chyba bezcenny, prawda?
    Dziekuję <3

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej zabawy jakbyśmy chcieli nie będzie ;) ale masz rację, życie jest tylko jedno i trzeba korzystać :D

Amelia San lubi tę wiadomość

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia San wrote:
    Little jedź! :D Takie chwile są bezcenne :) Little napalona :D Oj będzie się działo ;D

Napalona na wyjazd :D na męża oczywiście też, ale nie będzie możliwości rozładowania napięcia :P

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima! Będzie dobrze, pomodlimy się aby za 2 tygodnie pięknie biły dwa serduszka.
    u mnie dziś pojawil się biały sluz....
    pierwszy sen na nowym mieszkaniu- dzieci ;)
    M mowi ze nie miał .... ;)

dziś znow caly dzień sama , nawet z psem nie wyjde n dlugi spacer bo ma TE DNI ... ;(.

PrimaSort lubi tę wiadomość

Kasandra
  • kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prima! Będzie dobrze, pomodlimy się aby za 2 tygodnie pięknie biły dwa serduszka.
    u mnie dziś pojawil się biały sluz....
    pierwszy sen na nowym mieszkaniu- dzieci ;)
    M mowi ze nie miał .... ;)

dziś znow caly dzień sama , nawet z psem nie wyjde n dlugi spacer bo ma TE DNI ... ;(.

PrimaSort lubi tę wiadomość

Kasandra
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Primka ja tez sie za Was modle, oby drugi bliźniak narobił i dogonił brata albo siostrę <3

A ja po wizycie, wczoraj 9dc pęcherzyk miał 21mm!! Wczoraj zrobilam zastrzyk na pęknięcie, dobrze, ze tak wczesnie poszłam, bo by znowu cykl był stracony jak by za duży urósł. Endo 8 mmm, jeszcze coś pewnie urosnie. Mysle, ze u mnie powodem są te za duże pecherzyki, oby, bo nad tym już patujemy :)

Kasandra piękna jesteś :)

Amelroom mi się pidoba :)

Synek się już o wiele lepiej czuje :)

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tyle się napisałam i się wzięło i wykasowało ;/

tak-pierwsza noc za nami na nowym, na razie w spartańskich warunkach, bo nie na swoim łóżku tylko na sofie itd.

Amelia- suczkę mam... i ma cieczkę, wiec pieski za nią sznurem biagają. takie ma powodzenie ;) a po domu w pampersie gania ;) jak dzieciaczek ;)

Ewelinka- bardzo ładny pęcherzyk ;)

Kasandra
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję, ze to o to chodzi bo już nie wiem co jeszcze, oczywiście mój już bąka, ze sie źle czuje, wczoraj zastrzyk, wiec wypadałoby sie poprzytulać, ale nic na siłę - tylko nie wiem po co ja te wszystkie leki biorę.
    A - i jeszcze kazała mi brać wit. D w dawce 1000.
    Am odpoczywasz? Bo Ty to ciężki tydzień chyba miałaś, co?
    Little super pomysł z tą podróżą do męża :) ale to mu mówisz, że jedziesz czy niespodziankę robisz? :)

Marleni i jak tam? Odstawialaś już luteinę? Miałam pisać, ze ja dopoki nie odstawię, to najczesciej nie mam @. A testu nie robisz? :)

• kasandra88 Ekspertka

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to mydło malarskie tak na mnie działa czy wczorajszy kubełek z KFC ale tak mi niedobrze....

Kasandra
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am a jak robisz kapustę? Bo ja dziś do mielonego chcę :)

No i siły się znalazły, niech tam teraz lecą gdzie trzeba ;)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    MAm brać do jutra, boje się testować, wydaje mi się że nic z tego :) Już jestem taka "okresowa" .

Właśnie wróciłam z koni, jestem tak zmarzięta, ale jaki mam banan na mordeczce :)
    I Młodą wziełam na konie- bardzo dobrze jak na`1 raz sobie radziłą :)
    Ale fajnie :) podobało się córeczce? Za test nadal trzymam kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc i czolem w ten ponury leniwy dzien:)

Mal Amelroom dobre dobre:)

Litelku jedz do meza cieszcie sie soba:)napewno znajdziecie jakies miejsce tylko dla siebie:)

ja jak teraz bym i cos tego tego to nie moge;/

Kasandra moj niby ma wolne ale i tak siedze w domu sama;/ on jakos nie moze pojac ze ja mam teraz lezec i jak najwiecej odpoczywac;/Niedlugojuz bedziesz spac na swoim lozku w swoim mieszkanku:)

Ewelinka trzymam kciuki:) ciesze sie ze z synkiem lepiej :)

Amcia odpocznij troszke...a ta swoja energie mozesz przeslac mi :D bo cos ostatnio u mnie kiepskoz nia.

Marleni ja Ci dam okresowa!!! napewno to nie na @ :)kciukam za testa dwie piekne grubr kreski:) wrocilas z koni? jezdzisz konno tak? wez i mnie prosze prosze:D :D

Znowu mowa opysznosciach eh szkoda ze ja nie mam zdolnosci kulinarnych a moj maz tylko kotlety je;/

• elmalia Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już po obiedzie - kurczak w ziołach na parze + warzywa na parze + ryż. Nic specjalnego, nie chciało mi się wymyślać, a to się szybko robi.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am to dobrze przyda Ci sie kilka dni wolnego :)

Ja szis na obiad zrobie kurczaka w sosie z ryżem i jakos suroweczke pewnie :)
    i musze zrobic cos czego nie cierpie;/ przelewy za rachumki i kredty:( az mi sie plakac chcel;(

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja gotuję z przyprawami, a potem mąki pełnoziarnistej dodaje, ale dziś dla męża robię wiec Twoj sposób wypróbuję :)

Marleni jak brałam doustnie, to nie wstrzymało, nie bralam nigdy duphastonu, jak biorę luteinę 50x2 to w sumie odstawiam przed terminem, ale jeden dwa dni po dostaję @. Jak kiedys dłużej stosowalam, to @ po odstawieniu dostawałam. Jak bralam 2x100 to wstrzymała, ogólnie dopochwowa skuteczniejsza.

‹‹ 402 403 404 405 406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ