Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasandra88 wrote:tak - piękny rocznik '88
jeśli chodzi o fajki to w swoim życiu wypaliłam może dwie... i cieszę się, że tego więcej nie robiłam. to przykre ale 4 lata temu zmarł mój tata właśnie na raka płuc... i jak tylko mogę każdemu odradzam palenie.
wiem na pewno że ja ani M na pewno nie będziemy palićelmalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prima, codziennie polecam Was w modlitwie. Musi być dobrze! Maleństwa dzielnie walczą. Dadzą radę
Amelroom, bardzo mi się podoba. Ja właśnie chciałam, żeby w nazwie było coś nawiazującego do naszej kochanej Am sama jednak nie wymysliłam nic konkretnego co by pasowało (np. Ameliowa drużyna - nie pasuje, prawda? ;P )
Mal, a cóż Pańcio wywinął?
Ej, napaliłam się dzisiaj. Mąż został w pracy, nie wrócił do mnie i chyba pojadę do niego. To raptem 200km ok 2,5h drogi autem. Chcę go zobaczyć, tęsknię Analizujać drogę i czas będziemy się widzieć ok. 1,5h tylko (chcę wrócić o jakiejś przywoitej godzinie), ale ten czas jest chyba bezcenny, prawda?Marleni, Amelia San, Wedmoczka, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Prima, codziennie polecam Was w modlitwie. Musi być dobrze! Maleństwa dzielnie walczą. Dadzą radę
Amelroom, bardzo mi się podoba. Ja właśnie chciałam, żeby w nazwie było coś nawiazującego do naszej kochanej Am sama jednak nie wymysliłam nic konkretnego co by pasowało (np. Ameliowa drużyna - nie pasuje, prawda? ;P )
Mal, a cóż Pańcio wywinął?
Ej, napaliłam się dzisiaj. Mąż został w pracy, nie wrócił do mnie i chyba pojadę do niego. To raptem 200km ok 2,5h drogi autem. Chcę go zobaczyć, tęsknię Analizujać drogę i czas będziemy się widzieć ok. 1,5h tylko (chcę wrócić o jakiejś przywoitej godzinie), ale ten czas jest chyba bezcenny, prawda? -
Prima! Będzie dobrze, pomodlimy się aby za 2 tygodnie pięknie biły dwa serduszka.
u mnie dziś pojawil się biały sluz....
pierwszy sen na nowym mieszkaniu- dzieci
M mowi ze nie miał ....
dziś znow caly dzień sama , nawet z psem nie wyjde n dlugi spacer bo ma TE DNI ... ;(.
PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
Prima! Będzie dobrze, pomodlimy się aby za 2 tygodnie pięknie biły dwa serduszka.
u mnie dziś pojawil się biały sluz....
pierwszy sen na nowym mieszkaniu- dzieci
M mowi ze nie miał ....
dziś znow caly dzień sama , nawet z psem nie wyjde n dlugi spacer bo ma TE DNI ... ;(.
PrimaSort lubi tę wiadomość
Kasandra -
Primka ja tez sie za Was modle, oby drugi bliźniak narobił i dogonił brata albo siostrę
A ja po wizycie, wczoraj 9dc pęcherzyk miał 21mm!! Wczoraj zrobilam zastrzyk na pęknięcie, dobrze, ze tak wczesnie poszłam, bo by znowu cykl był stracony jak by za duży urósł. Endo 8 mmm, jeszcze coś pewnie urosnie. Mysle, ze u mnie powodem są te za duże pecherzyki, oby, bo nad tym już patujemy
Kasandra piękna jesteś
Amelroom mi się pidoba
Synek się już o wiele lepiej czuje -
kurde tyle się napisałam i się wzięło i wykasowało ;/
tak-pierwsza noc za nami na nowym, na razie w spartańskich warunkach, bo nie na swoim łóżku tylko na sofie itd.
Amelia- suczkę mam... i ma cieczkę, wiec pieski za nią sznurem biagają. takie ma powodzenie a po domu w pampersie gania jak dzieciaczek
Ewelinka- bardzo ładny pęcherzykKasandra -
No mam nadzieję, ze to o to chodzi bo już nie wiem co jeszcze, oczywiście mój już bąka, ze sie źle czuje, wczoraj zastrzyk, wiec wypadałoby sie poprzytulać, ale nic na siłę - tylko nie wiem po co ja te wszystkie leki biorę.
A - i jeszcze kazała mi brać wit. D w dawce 1000.
Am odpoczywasz? Bo Ty to ciężki tydzień chyba miałaś, co?
Little super pomysł z tą podróżą do męża ale to mu mówisz, że jedziesz czy niespodziankę robisz?
Marleni i jak tam? Odstawialaś już luteinę? Miałam pisać, ze ja dopoki nie odstawię, to najczesciej nie mam @. A testu nie robisz? -
Marleni wrote:MAm brać do jutra, boje się testować, wydaje mi się że nic z tego Już jestem taka "okresowa" .
Właśnie wróciłam z koni, jestem tak zmarzięta, ale jaki mam banan na mordeczce
I Młodą wziełam na konie- bardzo dobrze jak na`1 raz sobie radziłą -
nick nieaktualnyczesc i czolem w ten ponury leniwy dzien:)
Mal Amelroom dobre dobre:)
Litelku jedz do meza cieszcie sie soba:)napewno znajdziecie jakies miejsce tylko dla siebie:)
ja jak teraz bym i cos tego tego to nie moge;/
Kasandra moj niby ma wolne ale i tak siedze w domu sama;/ on jakos nie moze pojac ze ja mam teraz lezec i jak najwiecej odpoczywac;/Niedlugojuz bedziesz spac na swoim lozku w swoim mieszkanku:)
Ewelinka trzymam kciuki:) ciesze sie ze z synkiem lepiej
Amcia odpocznij troszke...a ta swoja energie mozesz przeslac mi bo cos ostatnio u mnie kiepskoz nia.
Marleni ja Ci dam okresowa!!! napewno to nie na @ :)kciukam za testa dwie piekne grubr kreski:) wrocilas z koni? jezdzisz konno tak? wez i mnie prosze prosze:D
Znowu mowa opysznosciach eh szkoda ze ja nie mam zdolnosci kulinarnych a moj maz tylko kotlety je;/
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAm to dobrze przyda Ci sie kilka dni wolnego
Ja szis na obiad zrobie kurczaka w sosie z ryżem i jakos suroweczke pewnie
i musze zrobic cos czego nie cierpie;/ przelewy za rachumki i kredty:( az mi sie plakac chcel;(Amelia San lubi tę wiadomość
-
No ja gotuję z przyprawami, a potem mąki pełnoziarnistej dodaje, ale dziś dla męża robię wiec Twoj sposób wypróbuję
Marleni jak brałam doustnie, to nie wstrzymało, nie bralam nigdy duphastonu, jak biorę luteinę 50x2 to w sumie odstawiam przed terminem, ale jeden dwa dni po dostaję @. Jak kiedys dłużej stosowalam, to @ po odstawieniu dostawałam. Jak bralam 2x100 to wstrzymała, ogólnie dopochwowa skuteczniejsza.