Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
narobiłyście mi smaka tym gadaniem...
idę zatem upichcę ciasto jakieś z jabłkami do herbatki na wieczórPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Maleficent wrote:Ty, Little i ja
Siebie nie uwzględniłam, z wrodzonej skromności
I jeszcze ja hihi
Tak sobie przeglądam starsze posty i mnie jakoś ten ominął to było A propos ilości Ewelin:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:40
ewelinka2210 lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
elmalia wrote:I jeszcze ja hihi
Tak sobie przeglądam starsze posty i mnie jakoś ten ominął to było A propos ilości Ewelin:)
Am dobra wyszla, lepsza niż ta co ja robię, a dzięki tej mące zgęstniała fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 16:58
Amelia San lubi tę wiadomość
-
A ja poćwiczyłam, zaraz też się chyba kładę, ale jeszcze piję piwko za Wasze zdrowie, póki jeszcze mogę - haha
Little wróciłaś? Jak było?
No właśnie - Male, Marleni gdzie jesteście?
Am Ty też coś zniknęłaś
100krotka a z czym Ty te pierogi robiłaś - bo gdzieś mi to umknęłoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam
Mąż wiedział, że jadę i pozostali pracownicy też i zrobili ze mnie kuriera jakiś koleś z serwisu zapomniał zabrać ważną paczkę i poprosili mnie o jej przywiezienie, najpierw musiałam skoczyć do siedziby firmy. Miałam klucze do magazynu i tak jakoś czułam się tam jak intruz paczkę zawiozłam i poniekąd uratowałam im tyłki i zaoszczędziłam kłopotów spędziłam miło czas z mężem i jego współpracownikami (wszystkich znam). Pojechaliśmy do maca na kawę. Niestety nie było sexu, ale nie po to tam jechałam Zadowoliłam się przytulańcami i całusami nie żałuję, chociaż jestem trochę zmęczona.
Ewelinka, trzymam kciuki za pęknięcie pęcherzyka. Dobrze, że synuś lepiej się czuje
Marleni, zaciskam kciuki, może jednak sie zaskoczysz?
Am, w końcu trochę odpoczniesz. Tylko nie sprzątaj za dużo w domu wykorzystaj te wolne dni, zrób coś dla siebie
Zmykam do łóżka dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:08
ewelinka2210, Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Miłego dzionka!
Ja odebrałam wyniki progesteronu Badany w 24 dc wynik 10 a norma do 25. ten cykl był bez luteiny. Ostatnio miałam odrobine mniejszy i lekarka pokręciła głową, że kiepsko. STąd chyba mój wykres ma tak niski wzrost, bo ponoć przy tak niskim progesteronie nie ma poprawnej owulacji.
Dziś mam 27 dc. Czekam na okres i mam się do niej zgłosić jak dostane w pierwszych dniach okresu, a jak dostane w sobotę albo jutro to weekend zleci i nie zdąże do niej iść.Ginka
-
Cześć
Ginka, ponoć progesteron ok. 15 już może być wystarczający dla ciąży. lepszy jest jednak ok. 20. Ja miałam raz 8, za drugim razem 11. I też wyszło, że to kiepski wynik niestety. Koleżanka miała 12,5 i w ciąży była, więc wszystko jest możliwe. A druga rzecz to progesteron jest wyrzucany skokowo i może różnić się w ciągu dnia nawet o 50%. Co oznacza, ze Twój wynik 10 może być tym niższym, a wieczorem może być np 15 lub 20. Trzeba by zbadać progesteron w jednym cyklu chociaż 2-3 razy, żeby wiedzieć dokładniej.
Jak dostaniesz okres skontaktuj się z lekarką, ona Ci podpowie kiedy masz przyjść oby @ pojawiła się u Ciebie wtedy, kiedy najbardziej będzie Ci pasowało, albo najlepiej wcale niech się u Ciebie zrobi zielono
AMELROOM? Dziś utworzę grupę proszę o linki do swoich profili na FB w wiadomości prywatnej
Na moim wykresie rośnie trzeci cycek o nie, czy to znaczy, że naprawdę urośnie mi trzeci?
BuziakiAmelia San, 100krotka:), Maleficent lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Witam się ładnie
Litellku fajnie, że pojechałaś Takie chwile są bezcenne, Mężowi też na pewno zrobiło się miło Czasem przytualnki i całusy dają więcej przyjemnści duchowej niż sex, a ten zadrobicie w weekend
Little nie muzę sprzątać bo juz wczoraj wszystko zrobiłam Obiad też mi został z wczoraj
100krotko jak się czujecie?
Prima?
Ginka faktycznie niski progesteron, a dlaczego masz się zgłosić na początku cyklu?
Mówiła Ci coś?
Idę chyba spuścić trochę krwi
Miłego dnia
Amelciu, bo mam dostać Clo i dlatego. Troche jestem wkurzona, że nie dałą mi recepty na ostatniej wizycie. Chyba, że planuje coś innego w zależności od wyniku progesteronu
Ginka
-
Marleni, niestety mi nie zapłacili
A dzień faktycznie zleciał mi szybko, większość czasu spędziłam w samochodzie najpierw jechałam 150 km odwieźć brata - wyjechał za granicę. A potem od razu w przeciwnym kierunku do męża 200km w jedną stronę dobrze, że lubię jeździć samochodem
Am, to może będę miała trojaczki jednak, dla każdego po jednym cyckuAmelia San, Marleni, 100krotka:), ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:nawet jak dostaniesz w sobotę to nic straconego, bo CLO, zazwyczaj się bierze od 3 dc, albo od 5 dc więc uszka do góry
Pamiętaj o naturalnych wspomagaczach endometrium, bo CLo może upośledzać troszeczkę
Marleni winko i orzeszki czy coś jeszcze?
Teraz w 12 dc miałam endo 8 mm i pęcherzyk 14 mmi nici z tego... jak zwykleGinka
-
Grupa utworzona w domu ładnie dopracuję, wrzucę jakieś foto i opis
100krotko, Ciebie mam w znajomych, więc jesteś już dodana do grupy. Kto się przyłączy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 08:57
Amelia San, elmalia, 100krotka:), ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Amelia San wrote:Ja się dołączę ale nie wiem jak
Daj link do swojego profilu na FB, znajdę Się, dodam do znajomych i jak zaakceptujesz to będę mogła dodać Cię do grupy
Ginka wrote:ja ale w domu podeślę link
chyba, że wyślę Ci imię i nazwisko i mnie znajdziesz?
Też może byćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 09:15