Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelia San wrote:Dużo pieniędzy Wiem co to za ból, my teraz za wynajem mieszkania płacimy 1700 A rata za nowe + czynsz wcale nie będzie dużo mniejsza
Ale już będziesz spłacać swoje, a nie komuś kieszeń nabijać
Tak sobie to zawsze tłumacze i mi lepiej
Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyoj duzo duzo;/ ale pociesza mnie to ze jeszcze 7 miesiecy i koniec
Am to Wy tez duzo ;/ eh tak ciezko pracujemy a pieniazki tak szybko sie rozchodza;/
Wlasnie dzwonilado mnie tesciowa i mni humor popsola:( ze ona czasem nie pomyski zeby mnie nie denerwowac mam swoje problemy a ona mi gada ciagle o kims innymjak mu ciezko i wogole...a komu dzis lekko? -
nick nieaktualnyStaram sie jak moge jej niesluchac ale jak mi placze do sluchawki to juz nie umiem tak olac;/
Pije mala kawke bo normalnie usypiam a musze jeszcze kurze powycierac i chyba na dzis wsio:)
Pochwale sie wam ze jutro przyjazdza mama z lozeczkiemAmelia San, littleladybird, Ginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wybacz, już jesteś nie zauważyłam, że zaakceptowałaś zaproszenie - wcześniej nie mogłam dorzucić Cię do grupy
I dziękuję <zarumieniony>
Czekamy jeszcze na pozostałe dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:59
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka!
musiałam do Was dziś zajrzeć
oczywiście chciałabym dolaczyc do grupy na fb
ale to oznacza ze tutaj milczymy?
jak mam dołączyć?
ja dzisiaj caly dzień na nogach... dziś walczyliśmy w przedpokoju...
ekipa zaraz konczy, pojde wziąć kapiel i sppppaaaaac!
dziś pojawił się biały śluz. brzuch nadal trochę boli ale da się znieść.
Kasandra -
nick nieaktualny