Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
fajny ten pomysł z grupą...tylko że nie mogę do Littelki pw wysłać bo nie jest w przyjaciółkach
a gdzie się Prima podziała??? ja ciągle trzymam kciuki za jej bliźniakówPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
littleladybird wrote:Wysłałam Ci zaproszenie do grona przyjaciółek resztą zajmę się po pracy, muszę w końcu wziąć się do roboty w końcu nie płacą mi za ściemnianie
Dzięki zaakceptowałamPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnyPrzeczytałam co tam naskrobałyście, ale bardzo ogródkowo, gdyż małż siedzi obok i gada mi nad uchem Wczoraj mieliśmy cichy dzień (no może do późnego popołudnia) i jakoś nie miałam weny żeby coś skrobnąć, chyba gorszy dzień, nastrój. Wczoraj czułam się jak najnieszczęśliwsza kobieta świata, łzy leciały ciurkiem, choć tak naprawdę nasza sprzeczka była na wyrost jak o tym pomyśle. Winie Pana okresa, który się mega rozkręcił i nie dawał żyć wczoraj i chmarę Państwa hormonów Suma sumarum jest zgoda i mój foch odszedł w zapomnienie, bo mamy nowy dzień
Little super pomysł z odwiedzinami męża, Ty to jednak jesteś git dziewczyna, Brawo TY
Amelko, Ewela, Marleni, fajnie było poczytać waszą dyskusję o kapuście, napewno skorzystam z rad, które tu napisałyście.
Zaraz wysyłam linka, cieszę się, że powstanie nasz Amelroom, wygrałam konkurs na nazwę, stawiacie wino?? nie jestem chytra, możemy wypić je wszystkie razem ;P
Marleni, Amelia San, Ginka, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ginka mamnadzieje ze jak wrednota maprzyjscto choc przyjdzie tak zebys na spokojnie mogla isc do gina:) od nowego cyklu zaczynasz clo tak?
Litelku trzeci cycek? on rosnie bo beda trojaczki:D kazdy chce miec swoj ach niezmiernie mimilo ze juz naleze do grupy na fb
Am todzisiaj sie relaksoj:) odpoczywaj
Pytasz siejaksie czujemy obrze jak robimy dupen klapen dzis musze wyjsc z romu zalatwic pare spraw wiec zobaczymy co bedzie pozniej:)
Mal postawimy wino nawet nie jedno ale pijemy w styczniu:P
dobrze ze foch poszedl
a ja powinnam ruszyc tyleczek ale chyba poczekam az mazbedzie mial przerwe:)
59dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:38
Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochaniutka nimo ze nie chce ale musze wyjsc z domku;/ tzeba polacic nieszczesny kredyt i dokupic w aptece leki:)
Do rosmana tez by sie przydalo konczy sie szampon odzywka ale u mnie ni ma:(
A na co oddawalas krew?sprawdzasz w ten sposob te szczepionki? -
100krotka:) wrote:Dzien dobry
Ginka mamnadzieje ze jak wrednota maprzyjscto choc przyjdzie tak zebys na spokojnie mogla isc do gina:) od nowego cyklu zaczynasz clo tak?
Litelku trzeci cycek? on rosnie bo beda trojaczki:D kazdy chce miec swoj ach niezmiernie mimilo ze juz naleze do grupy na fb
Am todzisiaj sie relaksoj:) odpoczywaj
Pytasz siejaksie czujemy obrze jak robimy dupen klapen dzis musze wyjsc z romu zalatwic pare spraw wiec zobaczymy co bedzie pozniej:)
Mal postawimy wino nawet nie jedno ale pijemy w styczniu:P
dobrze ze foch poszedl
a ja powinnam ruszyc tyleczek ale chyba poczekam az mazbedzie mial przerwe:)
59dni
Tak stokrotko mam zacząć z Clo w tym cyklu chyba, że lekarka zmieni plan, zapisałam się na środę. Bo wtedy moja lekarka przyjmuje na miejscu, a w pozostałe dni muszę dojechać 25 km. mam nadzieje, że dostanę z opóźnieniem :)I pójdę na spokojnie w środę. A jak dostanę w weekend to poproszę, żeby przyjęła mnie w poniedziałek i urwę sięz pracy i podjadę
Ginka
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Maleficentuńciu oficjalnie oświadczam, że wygrałaś konkurs na nazwę dla "fejsbukowego" forum Ta dam! (Fanfary, serpentyny i konfetti )
W nagrodę dostaniesz od nas super mega wyśmienite wińcio do wypicia oczywiście w doborowym towarzystwie (czyt. nas)
Cieszę się, że gorszy dzień minął , nie martw się też tak mam Ale dziś jest piękny dzień Male zbliża się do ciąży z każdym porankiem, niedługo staranka i bec! Będzie Bobo, a moze nawet 2,3 -kto wie?
100krotko a Ty siedź ładnie w domu, miałaś dbać o siebie
Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi, po drodze zahaczyłam o Rossmana i kupiłam odżywkę do włosów w promocji za 12 zl Z 18-stu przecena to wiecie, grzech by było nie wziąć I kupiłam teściory, będę robić!
KOCHAM CIĘ normalnie !! Starczyły by mi bliżniaki jak u Primy, bo średnio mi się uśmiecha dorabiać trzeciego cyca na większą ilość
O muszę też odwiedzić Rossmana, bo mąż wziął wolne do końca tygodnia, to pewnie posklepujemy. Am Facelle rosmanowskie najlepszy test ever, niedługo też będę czyhać na promocję i hurtowo sobie zakupywać
100krotko jak najbardziej w styczniu można wypić, ale pozwól proszę jeszcze przed Nowym Rokiem, bo tu dziewczyny zaciążą i nie będą mogły, a w styczniu to na powitanie nowego członka rodziny - nowa okazja
Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Takk - a potem słyszę nie ma tego, nie ma tamtego - no nie było!
bo się nie chce szukać, srylion telefonów, a i jeszcze lista być musi
szkoda że mi nikt listy nie pisze
Podpisuję się rękoma i nogami, nic dodać nic ująć, mój tak samoAmelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Ohh the Winner is .............. MANIFICENT EWELINKA !
winko leci tylko trza złapać sruuuuuuuuuuuu............
Dobrze że już hormony się nabuzowały i uleciały - lepiej teraz niż miałby się kotłować cały cykl
Trzymam kciukasy za ten cykl, bo chyba zaczynacie działać tak?
Pampara paam złapałam <Otwiera wina ze swoimi dziewczynami>
Ale to za jakiś czas, najpierw wszystkie muszą trafić do interneta na fanpejdża i się otworzy
Oj dobrze, bo Pan okres był bardzo wyczekiwanym przez mnie gościem, ale niech juz spada, bo dał popalić w tym cyklu.
Nie kochana, zaczynamy dopiero w grudniu/styczniu po hsg. Zrobię hsg i zobaczymy co lekarze powiedzą czy dadzą zielone światło, pierw trzymam kciuki za Was i kibicuję
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:wybacz, nawet w stopce masz notatkę jak byk - że grudzień HSG - he he ja to napiszę nie przeczytam, pokręcę cała ja
Pozytywny zakreceniec nasz swoja droga tez jestem taki zakreceniec, wiec Cie rozumiem kochana;)Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:I LOVE YOU TOO! Dobra, to niechaj będą bliźniaki Trzeci cycek to jednak zobowiązuje, no i ciężko chyba stanik dobrać..
Male kupiłam Facelle właśnie Jutro zrobię pierwszy test
Aaa Ameliowe szczanko sie szykuje znowu musze sie najesc zeby glodna nie chodzoc, bo kciukow nie będę puszczac choc wiesz, nie obrazilabym sie gdybyśmy wysikaly razem to i owo you know :*
Ps. Przepraszam, ze nie cytuje postow w jednym poscie, ale pisze z telefonu a to strasznie niewygodne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 11:40
-
nick nieaktualny
-
Też miałam napisać że same piękności w tej grupie
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHie hie hie najs tu miczju evrłynan laski jadę na szoping, później prześledzę interneta. BTW, Littelku jak miło Cię zobaczyć, a Ty to nie jesteś lala?? jesteś, dobra bez cukru, subiektywne spostrzeżenie Tylko nie widzę mojej Amci:( ale to nic jak przyjadę to wszystko na spokojnie zobaczę.
PS. Marleni, super awatar, ah te oczyska i zębuchy, mój konioosioł woła witaj przyjacieluAmelia San, Marleni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny