Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelinka2210 wrote:Świetny pomysł, tylko jak ja synkowi wyłumaczę, że chcę iść spać? No jak? Przyjdę do domku i poćwiczę - może mi się lepiej zrobi
ewelinka2210, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tu taz cicho sza...
Dzien dobry
Cos czuje ze ja tez zalicze drzemke przez wczorajsze opowiesci tesciowej mialam takie koszmary ze plakalam i krzyczalam przez sen;/ a pozniej balam sie usnac;/
Primka jeszcze tylko 3 dni mam nadzieje ze przyniesiemy same dobre wiesci -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:I tu taz cicho sza...
Dzien dobry
Cos czuje ze ja tez zalicze drzemke przez wczorajsze opowiesci tesciowej mialam takie koszmary ze plakalam i krzyczalam przez sen;/ a pozniej balam sie usnac;/
Primka jeszcze tylko 3 dni mam nadzieje ze przyniesiemy same dobre wiesci
Primka-U mnie leje cały dzień,brrrr.....zakopałabym się na cały dzień w pościeli...No,ale ja drzemkę zaliczyłam jakby co! Za Ewelinkę też Teraz upichce coś do żarła jeszcze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 15:32
ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję 100krotko,dobrze, mimo że wciąż bez brzuszka
Mąż mój witaminizuje się już trzeci miesiąc więc do końca roku po prostu czekamy na rozwój sytuacji. Potem zaczniemy się martwić i ponownie wybierzemy sie na badania. A poza tym całym szaleństwem,ok,już ok. Mieliśmy nerwowy okres ostatnio ale wszystko wraca na właściwe tory. Mąż miał w pracy wypadek,potem operację plastyczną i długo siedział w domku. Piła mechaniczna pocharatała mu dwa palce lewej ręki (nie ucięła o dziwo-to się nazywa szczęście). Już wrócił do pracy więc i ja wróciłam do Was
Dziś jeszcze lecimy na urodziny kolegi,ale na chwilkę bo S.jutro rano do pracy śmiga. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Oc Boziu mam nadzieje ze teraz wszystko sie ulozy po Twojej mysli tego Ci zycze z calego serca
100krotka:), ewelinka2210, Broszka, Ginka, Amelia San, littleladybird, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martuś to ciężko mieliście - najważniejsze, ze już dobrze
No i pozytywne myślenie to bardzo dużo
A ja się Wam nie pochwalilam, ze schudłam przez 5 dni 0,5 kg i 4,5 cm w sumie we wszystkich obwodach mniej oby tak dalej
Primka wrzuć potem zdjęcie co kupiliście:)littleladybird lubi tę wiadomość
-
Witam się w pochmurny sobotni poranek
mam nadzieję że wszystkie wyspane i czują się dobrze ?
PrimaSort, Marta29, 100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Cześć Wedmoczka
Ja wyspana i dobrze się czuję tylko niezadowolona jestem mąż mnie rano kusił, a potem wstał i powiedział, że się spieszy i "pogadamy" jak wróci... dupek jeden, ja sobie z nim pogadam(!), też potrafię kusić
Miłego dnia
100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość