Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
No 100krotko mąż marzenie - dobrze dobrze, musi żonkę wyręczać w takich pracach
A ja oblekłam świeżą pościel, poszłam do kuchni robić kolację, ale coś mi nie pasowało. Oglądam się za siebie, rozglądam po salonie - nie ma psa. Idę do sypialni a tam książe na świeżej pościeli leży I ten wzrok - ale co ja źle zrobiłem:P 15 minut wcześniej byłam z nim na spacerze, a jest mokro-no nie zdążył wyschnać Jeszcze musiałam łachudrę podstępem ściągać, bo na złaź brudasie nie reagowałPrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Nadrobilam, ale bardzo na szybko.
Prima zlote rady Marleni są zawsze zlote, bo są od Marleni Duzo zdrowka dla Was, czekamy na pierwsze zdjecie z usg
Litlle dokladanie, juz skutecznie dzien mi szanowna tesciowka ulozyla, dopiero mam chwile czasu, zeby usiasc i cos skrobnac jak juz jestem u mamy;)
Broszka jak bym widziala mojego psa, no wypisz wymaluj, tez zdarzaja mi sie takie sytuacje, ale jak on zrobi te swoje oczy, to normalnie miod na moja dusze
Am, wierze, ze uda Ci sie znalezc cos odpowiedniego do waszego gniazdka ;*
Przepraszam, jesli kogos pominelam, ale pisze na szybkow dodatku z telefonu (czego nie znosze) i jeszcze mi sie dziad ciagle zwiesza.
Milego wieczoru wszystkimPrimaSort, Marleni, Broszka, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaleficent jak dobrze, że jesteś
Rad słucham Dzisiaj leżę w łóżeczku. Wstaję tylko na jedzenie i do WC.
W poniedziałek wizyta u ginekologa ale to przecież kochana nie pierwsze zdjęcie. Już Wam wstawaiałam zdjęcia. Ostatnie w szpitalu jak byłam w 6 tygodniu i 3 dniach ciąży
Po poniedziałkowej wizycie dam znać co i jak i jak będziecie chciały to wstawię zdjęcie z usg.Maleficent, Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prima pewnie że będziemy chciały zdjęcia, ja osobiście nie mogę się doczekać! Trzymam kciuki cały czas mocno i liczę na same dobre wieści:) W sumie to ja też mam wizytę w poniedziałek u nowego dochtora, ale i tak czuję że niczego się nie dowiem.
PrimaSort, Marleni, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimka, ja robilam pakiet :poronienia samoistne za 299zl z Invicty, czasem maja takie zestawy : czynnik Leiden,proakceleryna w genie protrombiny, cos takiego w pakiecie, moge Ci wyslac na priv to co od nich dostalam, ale niewiem czy to akurat Ci jest na dana chwile potrzebne, zeby to czytac
Faktycznie, pierwsze bylo, zatem czekamy na kolejne :* -
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:100krotko ja katuję dalej Wspaniałe Stulecie przez internet. Miałam przerwę w oglądaniu bo skupiłam się na filmach, które poleciła mi koleżanka. Jestem na 50 odcinku. Ile jest wszystkich?
Prima nie wiem dokładnie ile wszystkich jest w TV leci 218 czy 19 jakoś tak:-) więc jeszcze trochę przed Tobą
Mal zapomniała o mnie :'( teraz będę płakać
Żartuje oczywiście spędzają Milo czas z mama :-*Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Marleni wrote:to daj koniecznie znać co i jak
po tamtym konowale chyba każdy kolejny będzie lepszy.
Ogólnie to dobrze że jest forum, bo tak trzymamy się naszych lekarzy - a nie każdy lekarz radzi sobie ze sprawami bezpłodności...chyba każda przeszła przez super doktora który chyba zna się tylko na tym, żeby badać i wyciągnąć kasiure.
Ale tutaj jest taka baza wiedzy więc tylko korzystać i świadomie chodzić do dochtorków
Oj tak - forum to kopalnia wiedzy a wiele dziewczyn stąd ma lepszą wiedzę niż niejeden lekarzyna. Każda z nas przechodzi podobne historie dlatego się tak dobrze rozumiemy. I dzięki WAM wiem, że nie należy się dać zbyć tekstem - kochajcie się a będzie wam dane. Empatia to to czego niestety często lekarzom brakuje...
A co do mojego dochtorka...ehh trochę czuje się, że wybierałam między złym a tym mniej złym. No zobaczymy -
nick nieaktualnyMaleficent wrote:Primka, ja robilam pakiet :poronienia samoistne za 299zl z Invicty, czasem maja takie zestawy : czynnik Leiden,proakceleryna w genie protrombiny, cos takiego w pakiecie, moge Ci wyslac na priv to co od nich dostalam, ale niewiem czy to akurat Ci jest na dana chwile potrzebne, zeby to czytac
Faktycznie, pierwsze bylo, zatem czekamy na kolejne :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotek jakbym miała o Tobie zapomnieć? mam z Tobą stałe połączenie w pokoju, dlatego tutaj taka zakręcona jestem
Prima być może mam to meilu, bo coś tam wrzucałam, zaraz sprawdzę, jeśli nie, to dopiero jak wrócę na wieczór do domuPrimaSort, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny