Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Broszka, pies jest the best kciuki za wizytę, daj znać po
Marleni, ściskam kciuki za wynki
Prima, kciuki za wizytę. Chcemy zdjęcia!
Miłej niedzieli
Ginka, jak tam po clo? W porządku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:12
Marleni, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:Broszka, pies jest the best kciuki za wizytę, daj znać po
Marleni, ściskam kciuki za wynki
Prima, kciuki za wizytę. Chcemy zdjęcia!
Miłej niedzieli
Ginka, jak tam po clo? W porządku?
Hejka. No wczoraj zawroty głowy lekkie, a dziś juz ok. Chyba ten pierwszy dzień był najgorszy. A Ty już ostatnia dawkę dziś? I jak?Ginka
-
nick nieaktualny
-
Primko-jutrzejsza wizyta przyniesie Ci dużo radości,czuję to
100krotko-Twoja również. Czekam na Wasze sprawozdania
Broszko-życzę Ci miłego rozczarowania jutro!
Na nic nie mam dziś czasu...zupełnie to nie ma sensu bo za dużo nie robię a i tak się nie wyrabiam Powolutku zbieram się do pracy kochane...MasterChefa wciągnę tylko
Miłego wieczoru wszystkim!PrimaSort, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Marta!
Dzisiaj sie nic nie dzieje ale jutro beda trzy sprawozdania z wizyt to dziewczyny nie nadaza:D
Ja mialam wlasnie sie wziac do pracy, ale komputer sie popsul. No trudno, odpoczne:D
Prima! Pozytywne myslenie przede wszystkim! Bedzie dobrze kochana, nie moze byc inaczej:*
100krotko kupilas cos dla Lenki dzisiaj?
Little wiem ze nie masz monitoringu po clo, ale kiedy masz sie pojawic z wynikami estradiolu?PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta mam taka nadzieję że będą dobre ja też oglądamy mastera:-)
Broszka dziś były zakupy bardziej dla mnie a to koszule do szpitala ręczniki okropny stanik majciochy:-D Ale Lence też kupilam nie wytrzymała budziaki i polspiochy:-)PrimaSort, Marta29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta29 wrote:Primko-jutrzejsza wizyta przyniesie Ci dużo radości,czuję to
100krotko-Twoja również. Czekam na Wasze sprawozdania
Broszko-życzę Ci miłego rozczarowania jutro!
Na nic nie mam dziś czasu...zupełnie to nie ma sensu bo za dużo nie robię a i tak się nie wyrabiam Powolutku zbieram się do pracy kochane...MasterChefa wciągnę tylko
Miłego wieczoru wszystkim!
Jutro się zamelduję rano. Teraz uciekam spaćMarta29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Marta mam taka nadzieję że będą dobre ja też oglądamy mastera:-)
Broszka dziś były zakupy bardziej dla mnie a to koszule do szpitala ręczniki okropny stanik majciochy:-D Ale Lence też kupilam nie wytrzymała budziaki i polspiochy:-)
Ja mam ochotę kupić jakieś śpioszki albo małe skarpeteczki ale się powstrzymuję -
nick nieaktualnyBroszka wrote:Dziekuje Marta!
Dzisiaj sie nic nie dzieje ale jutro beda trzy sprawozdania z wizyt to dziewczyny nie nadaza:D
Ja mialam wlasnie sie wziac do pracy, ale komputer sie popsul. No trudno, odpoczne:D
Prima! Pozytywne myslenie przede wszystkim! Bedzie dobrze kochana, nie moze byc inaczej:*
100krotko kupilas cos dla Lenki dzisiaj?
Little wiem ze nie masz monitoringu po clo, ale kiedy masz sie pojawic z wynikami estradiolu? -
Ginka wrote:Hejka. No wczoraj zawroty głowy lekkie, a dziś juz ok. Chyba ten pierwszy dzień był najgorszy. A Ty już ostatnia dawkę dziś? I jak?
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty
DobranocPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Witam Was
Powodzenia na wizytach
Primka wiem co czujesz, po stratach takie uczucie strachu niestety pozostanie. Ale spróbuj mysleć pozytywnie, bo złe nastawienie nie pomoże, a maluszek ma mieć mamę, która jest spokojna
Ale dziś zimno u nas... Auta oszronione, drapanie szyb, brrr...
Ale już słonko wychodzi, szkoda, że jak bedę wychodzić z pracy, to już będzie zachodzić
Wszystkim życzę miłego dniaAmelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Cześć
Broszka, nie odpowiedziałam Ci wczoraj: estradiol będę badać w 11dc i jestem z lekarką umówiona na telefon
U nas też mróz. Super się oddycha takim powietrzem niech wymrozi wszystkie bakterie i zarazki
Kciuki za wizytujące dzisiaj
Miłego dniaewelinka2210, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Am, Twoje tempki są niewiarygodne. Mierzysz o różnych porach No i stanowczo za wcześnie na dołowanie się. Do @ jeszcze daleko ale wiem, jak się czujesz, mnie dzisiaj dopadło przeczucie, że w tym cyklu się nie uda. Nie wiem, skąd się wzięło, ale tak czuję i tyle. Mam wrażenie, że clo nie wywoła u mnie owulacji I nawet jestem spokojna. Co ma być to będzie... W nocy było mi dziś gorąco (mimo mrozu na dworze i grzejników skręconych do połowy) i moja temp taka jakaś wysoka. Nie wiem, czy temp otoczenia wpływa, aż tak na naszą ciepłotę ciała? Chyba, że to właśnie przez moją temperaturę było mi gorąco w nocy. Sama nie wiem, jak to jest.
Am, mąż niedługo wróci mój przyjedzie jutro. Jesteśmy umówieni w razie gdyby owulacja chciała się pojawić przed 10dc, tak jak ostatnio.
Naleśniki, mmmm pycha dawno nie jadłam -
Widzę, że dziś dzień wizyt ja po 6 tug brania euthyroxu 25 i jodu rano badałam tsh, atpo, ft3 i żelazo. Wyniki o 15, w środę kontrola u endo.
Co do pobrania, przy wyjmowaniu igły bardzo mnie zabolało, powstało zgrubienie, uciskałam, trochę się wchlonęło ale boli nadal. Kiedyś miałam podobnie i potem siniak na pół ręki. Znacie może jakieś domowe sposoby, okłady, maści, które pomogą? Pielęgniarka mnie bolała i stwierdziła, że :"to już było"
Miłego dnia wszystkim -
Amelia San wrote:Od jutra nie mierzę, poczekam spokojnie na rozwój akcji
U Ciebie za kilka dni owulacja prawda? Mocno dopinguję
Amelciu, jak CIę to stresuje to wywal szybko termomentr. Ja chyba mierzę już ostatnio cykl. Zobaczyłam bez lekóe jak się układa, zobaczę jak CLo wpływa na wykres i też już nie mierzę.
Amelciu a Ty mierzysz owulacyjnym czy zwykłym temomentrem?
Amelia San, PrimaSort, littleladybird lubią tę wiadomość
Ginka
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:Witam Was
Powodzenia na wizytach
Primka wiem co czujesz, po stratach takie uczucie strachu niestety pozostanie. Ale spróbuj mysleć pozytywnie, bo złe nastawienie nie pomoże, a maluszek ma mieć mamę, która jest spokojna
Ale dziś zimno u nas... Auta oszronione, drapanie szyb, brrr...
Ale już słonko wychodzi, szkoda, że jak bedę wychodzić z pracy, to już będzie zachodzić
Wszystkim życzę miłego dnia
Koło 13 mają dostarczyć stół i krzesła
Mąż będzie miał zajęcie na wieczór
Do dziś mam zwolnienie. Z pracy już wypisują maile i dzwonią a przecież dopiero jutro wracam po L4.
Muszę dzisiaj koniecznie wysłać zwolnienie do kadr bo zapomniałam to wysłać wcześniej a dzisiaj ostatni dzwonek na wysłanie.
Pogoda u mnie taka sama jak u Ciebie. Rano mróz a teraz słońce, ale część aut na parkingu nadal oszroniona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:19